Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag1988 wrote:
Czekamy, Promyk kciuki za Wasze okresy, niech przychodzą i żebyście mogły dalej działać.ja na razie pauzuje i czekam spokojnie na laparo. Po świętach idę na wymazy
oby nic nie wyszło... Ale w sumie nie mam na to żadnego wpływu.
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nefre z pewnych znajomości się chyba wyrasta
ja ostatnio doszłam do wniosku że dziewczyna która bardzo lubiłam zaczyna mnie mocno wkurzac. Podczas rozmowy cały czas przerywa, masz wrażenie że w ogóle nie słucha. Próbowałam sobie przypomnieć czy zawsze tak było, kiedyś się spotykaliśmy codziennie z racji wspólnej pracy. No i w sumie nie wiem, wiem że były takie incydenty ale nie na taką skalę bo szału bym dostała. Więc może każda z nas się zmieniła.
W nocy miałam skurcze co 6/7 minut ale o 7 rano się wyciszyly. Mam nadzieję że długo mnie tak męczyć nie będą bo czułam się jak na torturach. Co już zaczynałam odplywac to skurcz, znowu odplywalam i znowu skurcz. Męczące psychicznie -
Multi czasem ćwiczę w domu z youtubem no i codziennie spacery. Ale chciałam pochodzić na jakieś zorganizowane zajęcia skoro jest taka możliwość, wyjść do ludzi
Tyle że ciężko mi było dziś wstać. W środy sa na popołudnie to.moze prędzej się wybiorę.
Fajnie, że maluszek w.miarę daje wam pospać. A jak Ty się czujesz? Nabierasz trochę siły? Pewnie trochę potrwa wyjść z tej anemii.Multiwitamina lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
To dziwne żeby w ciągu jednego wyjazdu się tak zmieniła ale w sumie możliwe. A może to Ty jeszcze bardziej wydoroslalas i jesteś już na innym etapie? Problemy zdrowotne może zmieniły Twoje priorytety a nawet tego nie zauważyłaś. A może to jej jednorazowy wyskok? I za chwilę znowu będzie ta fajna dziewczyna z którą się super dogadywalas. Tyle niewiadomych
Nefre_ ms, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Oo kurcze, potrafię sobie wyobrazić ten typ
tylko faktycznie ja takie dziewczyny znam z gimnazjum i liceum, teraz na szczęście nie mam z takimi kontaktu.
No to fałszywe babsko z niej, potrafi się dopasować do towarzystwa i zachowywać w nim tak żeby być akceptowana. Zero indywidualności, chakateru i zasad. Smutne jak niektórzy się nie szanują.Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Multi Ty to jesteś terminator normalnie.
Ja zaniedługo wychodzę, bo CRP spadło w końcu z 13 do 3 juuuupiiWięc dziady w pipce wybite.
Oby jak najdłużej choć CRP i tak se bede kontrolować ciągle. Wizyta u mojego za tydzień i wtedy też będą wyniki posiewów bo nie ma jeszcze. Ten mój gin to w ogóle ciągle w tym szpitalu ,to w sumie dobrze. Nietrudno będzie trafić na niego przy porodzie. Był od wczoraj rana do dziś rana. Potem jest we wtorki do środy rana i w piątki. Chyba sypia głównie w szpitalu bo np dziś też ma gabinet prywatny, biedna jego żona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 12:06
Frida91, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny