Jak przekazać dobre wieści ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
konwalie86 wrote:hej...mam podobnie...akurat jestem w trakcie ovulki i się nastawiam że się uda też myślałam żeby zapakowac test w pudełeczko...taki walentynkowy prezent...kinder niespodzianka
Zainspirowałas mnie tą Kinder niespodzianką.
Można by kupić kinderjajko, rozpołowić, wyjąc niespodziankę z plastikowego jajeczka i włożyć tam liścik lub coś kojarzącego się z dzidziusiem, złożyć wszystko ponownie do kupy i wręczyć mężowi w prezencieLena87 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Kaczorek wrote:Ja tez jestem w okolicach owulacji.
Zainspirowałas mnie tą Kinder niespodzianką.
Można by kupić kinderjajko, rozpołowić, wyjąc niespodziankę z plastikowego jajeczka i włożyć tam liścik lub coś kojarzącego się z dzidziusiem, złożyć wszystko ponownie do kupy i wręczyć mężowi w prezencie
Na to nie wpadlam - GENIALNEDosiasta -
Moje drogie Wasze pomysły są fantastyczne ale zaufajcie mi że jak się dowiecie to 5 minut nie wytrzymacie i pół rodziny poinformujecie to taki ogromny przypływ szczęścia, ze mną też tak było w pierwszej ciąży też miałam plany o wielkie... ale nie dałam rady!życzę Wam ( i sobie)z całego serca abyście doświadczyły tego uczucia II kreseczek jak najszybciej to takie samo uczucie jak zobaczyć swoje dzieciątko po porodzie.zielonych kropek !!!
gosiunia, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byłam w h&m i widziałam takie słodkie, malusieńkie tenisówki, a może raczej buciki? Normalnie aż mnie rączki swędziały, żeby je kupić. To byłby piękny prezent na walentynki test+buciki, znając mojego zaraz by sobie w aucie powiesił hihi. Ale niby ovulka mi powinna wypaść między 11 a 15, więc lipa ;<
Życzę, żeby którejś się zjawił taki prezent na walentynki! -
Ja też mam taki plan, żeby w jakiś super fajowy pomysł przekazać mojemu i rodzinie dobrą wiadomość. I się nie ugnę i wytrzymam po II kreseczkach, żeby się zamknąć i sprawić tatusiowi wspaniałą niespodziankę w spaniały pomysł. Dlatego test zrobię jak będzie w pracy
-