Jak to jest?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, jestem tu pierwszy raz i nie wiem czy dobrze robię pisząc to w tej kategorii, jak źle to przepraszam. Nie wiem kogo się zapytać o to więc miało by było jak by mi ktoś odpowiedział tu Do sedna. Spóźnia mi się @ 15 dni... Raczej nie mam stresu a przeprowadzka 20 km dalej w tym samym mieście różnicy raczej nie robi. Z partnerem raczej unikamy współżycia w dni płodne, a i diety nie zmieniłam Od wczoraj mam lekkie pobolewanie jajników . Bardzo proszę o odp czy lecieć w te pędy po test bo mogą być te 2 kreseczki czy jeszcze poczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 11:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunaa wrote:Co to znaczy " na betę"
Zrobić test z krwi beta hcgPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
nick nieaktualny
-
Test ciążowy jak wyjdzie w przepisowym czasie to ciąża, 15 dni po spoznionym okresie mozesz smialo robic o kazdej porze dnia,ale żeby upewnić się na sto procent najlepiej zrobić test z krwi o dowolnej porze dnia. Jeśli współżylas w dni płodne istnieje możliwość ciąży. Ale pamiętajmy że spóźniony okres sam w sobie nie oznacza ciąży.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualnyExistenz wrote:Test ciążowy jak wyjdzie w przepisowym czasie to ciąża, 15 dni po spoznionym okresie mozesz smialo robic o kazdej porze dnia,ale żeby upewnić się na sto procent najlepiej zrobić test z krwi o dowolnej porze dnia. Jeśli współżylas w dni płodne istnieje możliwość ciąży. Ale pamiętajmy że spóźniony okres sam w sobie nie oznacza ciąży.
Czyli jak wyjdzie ujemny to prędko do ginekologa. A jak nie ciąża to co jeszcze może opóźniać okres? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaABC wrote:Jakieś zawirowania hormonalne, stres itp. Ale na zapas się nie martw
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:Lunaa ile ty masz lat?
Daj znac czy zostaniesz mamusia -
nick nieaktualny
-
Lunaa wrote:20 Dlatego pytam bo jestem zielona i jak miałam sytuacje, ze pare dni nie mialam okresu to test zawsze negatywny, wiec jutro ide na badanie krwi, by miec pewnosc 100% jak będę wiedziała to napisze
pumka1990, Lunaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny