Jak to jest z oznakami ciąży 🙂🙂
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, jestem na świeżo, więc opiszę jak to bylo u mnie, sama wczesniej czytalam duzo watkow o objawach;) Ja przypuszczam ze owulacje miałam 11dc, bo caly wieczor bolał mnie jajnik. To bylo dla mnie dziwne bo cykle mialam co okolo 30dni, od owulacji caly czas bolaly mnie najpierw sutki, pozniej piersi, nastepnie wyskoczyly mi krosty na brodzie ale takie bolące hehe, to mi dało do myślenia bo nigdy nie mam krost. W 20 dc zaczela mi sie zgaga, trwala kilka dni i w 23dc zrobilam test po południu, test baby boom pokazal cien cienia, a test nord test pokazal ladna kreske. Od owulacji mialam tez problem z zaparciami. I to byly moje objawy. Czyli bylo to 12dpo, czyli test wyszedl mi jakos tydzien przed okresem. Jako, że sie staralismy to bardzo uwaznie się obserwowalam, w podswiadomosci starałam sie nie nakrecac ale wiadomo jak jest;). Życzę Wam powodzenia
Lalia lubi tę wiadomość
-
Szyka wrote:Hej dziewczyny, jestem na świeżo, więc opiszę jak to bylo u mnie, sama wczesniej czytalam duzo watkow o objawach;) Ja przypuszczam ze owulacje miałam 11dc, bo caly wieczor bolał mnie jajnik. To bylo dla mnie dziwne bo cykle mialam co okolo 30dni, od owulacji caly czas bolaly mnie najpierw sutki, pozniej piersi, nastepnie wyskoczyly mi krosty na brodzie ale takie bolące hehe, to mi dało do myślenia bo nigdy nie mam krost. W 20 dc zaczela mi sie zgaga, trwala kilka dni i w 23dc zrobilam test po południu, test baby boom pokazal cien cienia, a test nord test pokazal ladna kreske. Od owulacji mialam tez problem z zaparciami. I to byly moje objawy. Czyli bylo to 12dpo, czyli test wyszedl mi jakos tydzien przed okresem. Jako, że sie staralismy to bardzo uwaznie się obserwowalam, w podswiadomosci starałam sie nie nakrecac ale wiadomo jak jest;). Życzę Wam powodzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-