X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak to jest z oznakami ciąży 🙂🙂
Odpowiedz

Jak to jest z oznakami ciąży 🙂🙂

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Szyka Nowa

Wysłany: 6 listopada 2019, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem na świeżo, więc opiszę jak to bylo u mnie, sama wczesniej czytalam duzo watkow o objawach;) Ja przypuszczam ze owulacje miałam 11dc, bo caly wieczor bolał mnie jajnik. To bylo dla mnie dziwne bo cykle mialam co okolo 30dni, od owulacji caly czas bolaly mnie najpierw sutki, pozniej piersi, nastepnie wyskoczyly mi krosty na brodzie ale takie bolące hehe, to mi dało do myślenia bo nigdy nie mam krost. W 20 dc zaczela mi sie zgaga, trwala kilka dni i w 23dc zrobilam test po południu, test baby boom pokazal cien cienia, a test nord test pokazal ladna kreske. Od owulacji mialam tez problem z zaparciami. I to byly moje objawy. Czyli bylo to 12dpo, czyli test wyszedl mi jakos tydzien przed okresem. Jako, że sie staralismy to bardzo uwaznie się obserwowalam, w podswiadomosci starałam sie nie nakrecac ale wiadomo jak jest;). Życzę Wam powodzenia :)

Lalia lubi tę wiadomość

• Sija93 Debiutantka

Wysłany: 7 listopada 2019, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyka wrote:
    Hej dziewczyny, jestem na świeżo, więc opiszę jak to bylo u mnie, sama wczesniej czytalam duzo watkow o objawach;) Ja przypuszczam ze owulacje miałam 11dc, bo caly wieczor bolał mnie jajnik. To bylo dla mnie dziwne bo cykle mialam co okolo 30dni, od owulacji caly czas bolaly mnie najpierw sutki, pozniej piersi, nastepnie wyskoczyly mi krosty na brodzie ale takie bolące hehe, to mi dało do myślenia bo nigdy nie mam krost. W 20 dc zaczela mi sie zgaga, trwala kilka dni i w 23dc zrobilam test po południu, test baby boom pokazal cien cienia, a test nord test pokazal ladna kreske. Od owulacji mialam tez problem z zaparciami. I to byly moje objawy. Czyli bylo to 12dpo, czyli test wyszedl mi jakos tydzien przed okresem. Jako, że sie staralismy to bardzo uwaznie się obserwowalam, w podswiadomosci starałam sie nie nakrecac ale wiadomo jak jest;). Życzę Wam powodzenia :)
    Gratuluję! Super wiadomość z rana 😉 Mi dzisiaj spadła temperatura w porównaniu do wczorajszej, z 37.3 do 37.1. Może nie mam co się martwić, bo od cyklu mam 37.0 - 37.1, no ale jutro ma być @, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam już od tygodnia temp powyżej 37 st. Ale waha mi się w granicach 37.1-37.4

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2019, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A @ powinnam mieć w środę 13.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ