Jak witaminy poprawiły jakość nasienia waszych facetów ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam
U mojego M morfologia kiepska była bo tylko 1% zdrowych plemników Objętość i reszzta w miarę ok była
Przez trzy miesiące miał brać pro conceptio men a po 2.5 miesiacaach kuracji już zaszlam w ciąże
Nie wiem czy to dzięki tym witaminką bo ju badań nie robil czy poprawa była ale ważny efekt
Powodzenia dziewczyny
Ps. Na czas leczenia mój M odstawił calkiem alkohol:) -
Moj od dzis bedzie bral vitotal dla mezczyzn, mam nadzieje ze cos to pomoze, niestety moj pali. Musze jakos wplynac na niego.
-
Hej dziewczyny. Mój mąż ma przepisaną przez androloga kurację preparatem Proxeed, drogo bo wychodzi coś koło 400 zł/m-c, ma go brać przez 6 m-cy bierze 2 m-c, po 1 m-cu mieliśmy I inseminację, morfologia się nie poprawiła (nadal 2%), ale nieznacznie wzrosła liczebność i szybkość ruch postępowy A z 20% do 56%. Niestety inseminacja się nie powiodła, ale nie poddajemy się i za m-c podchodzimy do kolejnej. Tak jak pisały dziewczyny nie przegrzewanie jąder: komórka z kieszeni wypad, luźne spodnie, gatki, częsty basen, siłownia nie przeszkadza. Palenie bardzo wypływa na złą jakość nasienia, picie alkoholu również.starania od X 2012, 2014-2015 3 x IUI
II 2016 I ICSI
22.02.2016 transfer Blastusi 3BB, 2 Śnieżynki 2BB i 4BB
beta 9 dpt 58,23; 11 dpt 209,59
04.11.2016 Synuś
27.08.2018 kriotransfer Blastusi 2BB
beta 9 dpt 89,31; 11 dpt 217,74 -
Ja nasze pierwsze i drugie wyniki napisalam na watku "przeszkoda w zajsciu-slabe nasienie" na stronie 30,ktora chetna moze tam spojrzec
Roznica jest wielka!!!Maz bral androvit,salfazin,l-karnityne,kwas foliowy,do tego duzo jogurtow i kiwi(wit.c),zmiana trybu zycia i ograniczenie alko do minimum...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 19:50
-