Jak witaminy poprawiły jakość nasienia waszych facetów ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochana ostatnio bylismy u Urologa/androloga.. prywantnie i co mnie zdziwilo.. nie zaproponowal Profetrtilu - tego najdrozszego ..ale... Androwit powiedzial ze ma o wiele lepsze dzialanie
-
nick nieaktualny
-
moj wczesniej lykal salfazin+ mace i obj nasienia sie poprawila z 1,3 na 2,2 niestety reszty nie dalo sie poprawic ze wzgl na to ze nie bylo plemnikow
-
nick nieaktualnyJa trochę martwię się tym, że witaminy mogą niewiele pomóc,bo mój w dzieciństwie miał wnętrostwo obustronne. Przeszedł dwie operacje sprowadzenia jądra do moszny. Na pierwsze jądro w wieku 4 lat,a na drugie rok później.
W następnym tygodniu pójdziemy do urologa i zobaczymy co powie
Chciałabym żeby morfologia podskoczyła przynajmniej do 4 % żebyśmy mogli podejść do inseminacji.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bridget wrote:U nas morfologia wynosi zaledwie 2 % i chciałabym słyszeć od Was same dobre wiadomości
Ania_84, Bridget lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki mam do odsprzedania witaminki dla naszych panow
kupiłam je dla meża ale nie może ich brac bo strasznie rozwalaja mu watrobe i chce kupić tylko cos w jednej kapsułce. Kupiłam po dwa opakowania i po jednym jeszcze mi zostało w całosci( oprocz L- karnityny 3 tab zjadł )
Salfazin 100 zl ( 15 zl)
Selen +wit E 100 tab ( 5zl)
L- karnityne 27 tab (15zl)
Tran z witaminami A+D+E. 60 kaps (5 zl)
Kontakt na priv lub mail [email protected] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baś wrote:Hej dziewczyny, czy myślicie, że nałogowe palenie może mieć wpływ na jakość nasienia i wpływać na nasze starania? Bo mój to pali jak smok! i nie nie potrafi rzucić...
-
nick nieaktualnyBaś wrote:Hej dziewczyny, czy myślicie, że nałogowe palenie może mieć wpływ na jakość nasienia i wpływać na nasze starania? Bo mój to pali jak smok! i nie nie potrafi rzucić...