X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jaki magnez i na co pomaga?
Odpowiedz

Jaki magnez i na co pomaga?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem na co dziala ale wiem ze bralam magnez z potasem plus witaminy b w zaciazonym cyklu :) sluzu mi to nie poprawilo bo prawie wcale go nie mialam ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak ogólnie dla siebie bierzecie? ja ostatnio czytam coraz więcej i widzę, że wszędzie piszą, że powinno sie brać...

• barbasiap Nowa

Wysłany: 23 lutego 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo fajny artykuł znalazłam. Głównie o tym czym kierować się wybierając magnez - https://sklep.kfd.pl/fit/magnez-niedoceniany-pierwiastek-o-ktorym-glosno-cz-1-a_61.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 13:46

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ