X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jaki magnez i na co pomaga?
Odpowiedz

Jaki magnez i na co pomaga?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem na co dziala ale wiem ze bralam magnez z potasem plus witaminy b w zaciazonym cyklu :) sluzu mi to nie poprawilo bo prawie wcale go nie mialam ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak ogólnie dla siebie bierzecie? ja ostatnio czytam coraz więcej i widzę, że wszędzie piszą, że powinno sie brać...

• barbasiap Nowa

Wysłany: 23 lutego 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo fajny artykuł znalazłam. Głównie o tym czym kierować się wybierając magnez - https://sklep.kfd.pl/fit/magnez-niedoceniany-pierwiastek-o-ktorym-glosno-cz-1-a_61.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 13:46

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ