Jaki śluz przed @ jeśli jest się w ciąży?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzisiaj pierwszy raz zauważyłam u siebie o takiej fazie cyklu śluz, biały taki klejący,czasem wodnisty, uczucie wilgotności. Jestem obecnie w 25 dc i nie wiem czy to może coś znaczyć? Pewnie się nie potrzebnie napalam....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja w tym cyklu tez mam bardzo duzo sluzu.. najpierw w dniach okoloowulacyjnych duzo wodnistego i rozciagliwego a pare dni po owulce na zmiane kremowy i lepki.. i to naprawde duzo.. a dzis to wogole dziwny bo rozcialiwy tak jak w dni plodne ale koloru bialego...
dzis jest 35dc i 13dpo i test 25ml negatywny.. wiec nie wiem co o tym myslec..
ale nadziei jeszcze nie trace bo @ narazie nie ma.. i objawow na to wskazujacych tez nie..oczekująca 11 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam śluz książkowo ciążowy, na wizycie kontrolnej moja gin kazała mi się popukać w łeb i dała leki na grzybice
Saramago, izalika, Blondik, Izasze30, Presja czasu, kark, vivienne112233, Klara Wysocka, Tamalka, Kobobo, Anianeczka, Ika83, lithium, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karola_aa wrote:Dziewczyny dzisiaj pierwszy raz zauważyłam u siebie o takiej fazie cyklu śluz, biały taki klejący,czasem wodnisty, uczucie wilgotności. Jestem obecnie w 25 dc i nie wiem czy to może coś znaczyć? Pewnie się nie potrzebnie napalam....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzAgatka wrote:Teoretycznie przed @ powinno towarzyszyć uczucie suchości, ale u mnie przed @ już w kilku cyklach pojawił się mleczno biały śluz w dużych ilościach. Dosłownie wylewał się ze mnie. Tak więc na dwoje babka wróżyła... może to być zarówno objaw ciąży jak i zbliżającej się miesiączki
a no wlasnie..
ja nie pamietam jaka "tam" jestem rzed @, nigdy nie interesowalam sie szczerze tym poki nie zaczelam starac o dzidzieczekolada:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moge napisac, poki pamietam zwykle przed @ miałam gesty, biały, kleisty, a dzien przed @ juz brak. Teraz od kilku dni miałam niemal brak. Kleisty, przezroczysty, ale w ilości niemal zerowej. Dzis (dzien po terminie@) tez jest go mało, raczej przezroczysty-kremowy, ale juz nie lepki.
Natomiast w poprzedniej ciazy miałam podobnie, a sluz pojawił sie dopiero jakies 1,5-2 tyg po terminie @