X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne jaki sluz w ciazy i jaki normalnie?nosicie wkladki?
Odpowiedz

jaki sluz w ciazy i jaki normalnie?nosicie wkladki?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam sie zapytac czy w przypadku ciazy sluz po owulacji jest zawsze kremowy lub lub wodnisty i jest go bardzo duzo? Mam wrazenie, ze jest to jeden ze 100% objawow bo praktycznie kazda kobieta taki wlasnie dziwny nawal sluzu po zaplodnieniu obserwuje. Dlatego ja sie nie mam co nakrecac dopoki u mnie jest sucho a jak mnie kiedys sluz zaleje to bede bez testu wiedziala od razu ze to to.

Drugie pytanie to jaki macie sluz normalnie po owulacji? Ja nie mam zadnego*

*Trzecie pytanie. Nosicie wkladki higieniczne? Tak sobie pomyslalam, ze moze u mnie ta obserwacja sluzu jest utrudniona przez to ze nosze wkladki a wiadomo ze wtedy wszystko wsiaka i ciezko stwierdzic jaki ma sie ten sluz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 16:28

rybka lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez wkladek to by mnie zalalo! I nie, nie jestem w ciazy! Po prostu mam ciagle mokro w majtach. Tylko czasem sie to rozciaga, a czasem nie. I kolory zmienia! :-P

Jus1985 lubi tę wiadomość

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juhu up up:)

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie jestem w ciąży ale też zawsze nosze wkładke, mimo, że czasami nie mam żadnego śluzu ale jakoś czuje się bardziej komfortowo :)

rybka lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ