Jednodniowy okres
-
Błagam odezwijcie się dziewczyny!
Otóż mam nieregularne cykle, okres trwa 5-6 dni, ale jeszcze nigdy nie miałam tak!
Wczoraj dostałam okresu, niby ok, normalny, ale trwał on 8h! Od popołudnia do teraz mam duuuużo rozciągliwego śluzu z nitkami krwi!.
U gina byłam w kwietniu wszytko oki, staramy się o dzidzie, ale moja temp wynosi 36,7 - 36.8, a w pierwszej fazie cyklu 36,4-36,5.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 07:14
Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
nick nieaktualny
-
nataliano wrote:Zrob bete i zobacz czy nie jestes w ciazy;)moze infekcja?zapisz sie do gina
Ale ciąża możliwa przy takiej temp?
Jutro zrobię, dziś jestem w pracy, aczkolwiek w tej chwili więcej krwi niż śluzu, ale i tak bardzo bardzo mało, okresem tego bym nie nazwała nadal.Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
nick nieaktualny
-
Olka żadna z dziewczyn nie powie Ci jaka jest przyczyna 8 godzinnego krwawienia. Może to nie było krwawienie miesiączkowe. Przyczyn może być naprawdę wiele. Czasem nawet lekarz nie potrafi wyjaśnić o co chodzi.
A tak nawiasem ponawiam prośbę dziewczyn (m.in. Sylwiaśty): forum przepełnione jest wątkami, na których dziewczyny chętnie odpowiedzą na pytania, dlatego proszę o niezakładanie kolejnych wątków. Jak widzisz są one nawet ignorowane.
https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/uwaga-zanim-zalozysz-temat-nr-975124577-pt-czy-mialam-owulacje,7003.html
Napisz na jakimkolwiek aktywnym wątku, ktoś na pewno odpisze może znajdziesz kogoś, kto miał podobną sytuację.lauda. lubi tę wiadomość
-