Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jednodniowy okres
Odpowiedz

Jednodniowy okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olka_91 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błagam odezwijcie się dziewczyny!
    Otóż mam nieregularne cykle, okres trwa 5-6 dni, ale jeszcze nigdy nie miałam tak!
    Wczoraj dostałam okresu, niby ok, normalny, ale trwał on 8h! Od popołudnia do teraz mam duuuużo rozciągliwego śluzu z nitkami krwi!.
    U gina byłam w kwietniu wszytko oki, staramy się o dzidzie, ale moja temp wynosi 36,7 - 36.8, a w pierwszej fazie cyklu 36,4-36,5.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 07:14

Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]

14.12.2016 fasolka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob bete i zobacz czy nie jestes w ciazy;)moze infekcja?zapisz sie do gina

• Olka_91 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Zrob bete i zobacz czy nie jestes w ciazy;)moze infekcja?zapisz sie do gina

Ale ciąża możliwa przy takiej temp?
    Jutro zrobię, dziś jestem w pracy, aczkolwiek w tej chwili więcej krwi niż śluzu, ale i tak bardzo bardzo mało, okresem tego bym nie nazwała nadal.

Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]

14.12.2016 fasolka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze okres sie dopiero rozkreca ale idz jutro I sie dowiedz;)))I napisz mam tu

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka żadna z dziewczyn nie powie Ci jaka jest przyczyna 8 godzinnego krwawienia. Może to nie było krwawienie miesiączkowe. Przyczyn może być naprawdę wiele. Czasem nawet lekarz nie potrafi wyjaśnić o co chodzi.

A tak nawiasem ponawiam prośbę dziewczyn (m.in. Sylwiaśty): forum przepełnione jest wątkami, na których dziewczyny chętnie odpowiedzą na pytania, dlatego proszę o niezakładanie kolejnych wątków. Jak widzisz są one nawet ignorowane.

https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/uwaga-zanim-zalozysz-temat-nr-975124577-pt-czy-mialam-owulacje,7003.html

Napisz na jakimkolwiek aktywnym wątku, ktoś na pewno odpisze :) może znajdziesz kogoś, kto miał podobną sytuację.

lauda. lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ