Jesienią stosujemy pozycje różnorodne 🧘🏼♀️ by Staremu lulok dygnął w dni płodne 🙋🏼♂️
-
WIADOMOŚĆ
-
ANGELIKA, Vivico - kciuki za jutro dla Was, niech będzie po Waszej myśli 🤞
ANGELIKA, Vivico lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka trwały od 2016r.
04.2020 6tc 💔
03.2022 córeczka!👶
Starania o rodzeństwo od 08.2022r.
👩-PCOS, cykle bezowulacyjne, IO.❌️
🧔-✅️ -
Angelika, Vivico, kciuki zaciśnięte za wizyty i dobre wieści ✊✊✊
Ewelina, oby nie 😥 Czekamy na wieści, oby o ⏸️ a nie 🐒.
Siesiepy 🤞🔥 daj znać po jak poszło 😁
Nie wiem dziewczyny jak Wy wytrzymujecie te długie cykle, dla mnie przedłużenie z 27 na 30 to już wieczność. Do owu jakoś leci, ale potem... 🤯siesiepy lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Beezi wrote:Angelika, Vivico, kciuki zaciśnięte za wizyty i dobre wieści ✊✊✊
Ewelina, oby nie 😥 Czekamy na wieści, oby o ⏸️ a nie 🐒.
Siesiepy 🤞🔥 daj znać po jak poszło 😁
Nie wiem dziewczyny jak Wy wytrzymujecie te długie cykle, dla mnie przedłużenie z 27 na 30 to już wieczność. Do owu jakoś leci, ale potem... 🤯
U mnie zawsze faza lutealna trwała 12 dni, ale tym razem czuje, ze może być dłuższa i być może jest to wpływ NAC✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Vivico wrote:Na wypisie nie ma żadnej informacji, sprawdziłam jeszcze raz. Dziękuję za odpowiedź 😊
W szpitalu na bank mają. Ja sama dzwoniłam, bo przy jednej dawce miałam wartość, a przy drugiej nie. Bez problemu lekarz ma dyżurze podał mi taką informację.Vivico lubi tę wiadomość
-
ChocoMonster wrote:Ja się zastanawiam ile u mnie ten cykl będzie trwał, skoro teoretycznie owu była w 12 dc 🧐
U mnie zawsze faza lutealna trwała 12 dni, ale tym razem czuje, ze może być dłuższa i być może jest to wpływ NAC31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
ChocoMonster wrote:O Boże, błagam nie 🫣
dominikawa lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
dziewczyny pytanie o nac. bo jak zaczęłam szperać to produktów jest normalnie ogrom. czy bierzecie te konkretne które polecacie ze wzgledu na dawkę? czy z innych powodów?*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Vivico, trzymam kciuki żebyś wyszła z jutrzejszej wizyty zadowolona i zmotywowana do dalszego działania ☺️🍀
Siesiepy, no i warto było cierpliwie czekać! Działajcie z chłopem🔥
Ewelina, a ja mam dobre przeczucie co do Twojego cyklu🍀
Angelika, kciuki za wizytę 🤞siesiepy, Vivico, ANGELIKA, EwelinaNowa 😊 lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Siesiepy, super wiadomość!
To już chyba klątwa prowadzącej zaczęła działać
Wyszturchaj tam starego odpowiednio 😏🍆🧘🏼♀️ Jak w tytule wątku 😁Ewiwi, Beezi, oloska, siesiepy, Emka06, Anett93 lubią tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Tośka witaj. A duphaston brałaś po owulacji czy w ciemno żeby wywołać po prostu krwawienie? Fakt tego że po dupku było krwawienie nie oznacza niestety, że miałaś owulację. Zgłoś się na monitoring, pomyśl o inozytolach (Fertistim, Inofem, Precanaps Ovi) czy stymulacją NAC (w prenacaps jest).
Brałam dupka od 16dc. Odkąd pamiętam miałam nieregularne cykle, wskoczyłam na antykoncepcje i były książkowe. Po odstawieniu antykoncepcji gin przepisała mi dupka, brałam go 4 miesiące. Źle się po nim czułam więc poszłam do innego gin, który zalecił odstawienie dupka i teraz mam 38dc (gdzie wcześniej były po 28-29).
Zamówiłam Ovarin, druga gin też mi go poleciła.
Mam nadzieję, że po nim regularny cykl powróci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2022, 21:19
Starania od 6.2022 ❤
01.2023 pierwszy cykl stymulowany - Clo, Gonal i Ovitrelle na pęknięcie / owulacją była, test ciążowy negatywny
02.2023 drugi cykl stymulowany - Clo /w 5dc pęcherzyk 13,5mm, w 13 dc brak pęcherzyka dominującego, mnóstwo drobnych pęcherzyków
03.2023 stymulacja letrozolem - test ciążowy negatywny
04.2023 stymulacja letrozolem - test ciążowy negatywny
05.2023 stymulacja letrozolem
09.06 - test ciążowy ⏸
10.06 - Beta HCG 142
12.06 - Beta HCG 377, Progesteron 31,20
14.06 - ?
♀️niedoczynność tarczycy - TSH 2,11.
🐣 PCOS - brak owulacji
AMH, FSH w normie
👉 UpFertil Women, Omega3, Koenzym Q10, Letrox 50/75
♂️ chłop jak dąb, po badaniu 🧜♂️ wszystko w normie
👉 wit D -
Ewiwi
Ja biorę wg zalecenia lekarskiego i działa, bo w objawach okoloowulacyjnych czuję, ale nie ma tego efektu o jaki mi chodzi 😄Ale może wcześniej było całkiem do luftu i potrzeba czasu żeby wreszcie porządne jajko znieść 🤷🏻♀️
Aaa i w ogóle to postudiowałam pierwszy post i na październikowym Agwinka pokazała wyniki betki i proga takie, że hoho, więc chyba zamiast trybu wolnego strzelca sypnie nam tu niebawem wirusami 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2022, 21:31
Ewiwi, Beezi lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
Ewiwi wrote:dziewczyny pytanie o nac. bo jak zaczęłam szperać to produktów jest normalnie ogrom. czy bierzecie te konkretne które polecacie ze wzgledu na dawkę? czy z innych powodów?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2022, 21:35
Ewiwi lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Dziewczyny ! Trzymam kciuki za wasze owu ! Dajcie czasu 🔥🔥🔥
Oczywiście 🤞 za testujące ❤️
Ja od owu mam ciagle wypieki.. Maksara tak mnie pala policzki.. nie wiecie czemu tak może być ?
Do tego kłuje mnie prawy jajnik (ten na którym nie było pęcherzyka i jest ta cysta) lewy ( ten z pęcherzykiem) w sumie wgl nie bolał nawet w owu :0
Do tego odrzuciło mnie od alkoholu i najchętniej o 21 to bym juz spała.. jak zawsze byłam nocnym Markiem tak teraz mam zlot mocny wieczorami..
to z takich innych odczuć w tym cyklu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2022, 21:50
-
Paprota9418 wrote:Dziewczyny ! Trzymam kciuki za wasze owu ! Dajcie czasu 🔥🔥🔥
Ja od owu mam ciagle wypieki.. Maksara tak mnie pala policzki.. nie wiecie czemu tak może być ?
Do tego kłuje mnie prawy jajnik (ten na którym nie było pęcherzyka i jest ta cysta) lewy ( ten z pęcherzykiem) w sumie wgl nie bolał nawet w owu :0
Do tego odrzuciło mnie od alkoholu i najchętniej o 21 to bym juz spała.. jak zawsze byłam nocnym Markiem tak teraz mam zlot mocny wieczorami..
to z takich innych odczuć w tym cyklu..Paprota9418 lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Choco możliwe.. nie mierze bo nie mam jak
Wczoraj aż mierzyłam tak normalnie bo tak mnie paliły policzki.. myślałam ze mnie coś rozkłada ale 36.2.. w sumie to i tak jak na mnie to dużo bo moja wyjściowa pod pachą to 35.9.
Jestem zmarzlakiem, ciagle mi zimno. A od niedzieli cały czas mi ciepło :0 Coś się chyba naprawiło -
Paprota9418 wrote:Dziewczyny ! Trzymam kciuki za wasze owu ! Dajcie czasu 🔥🔥🔥
to z takich innych odczuć w tym cyklu..*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Ewiwi wrote:ja cie broń boże nie chcę nakręcać. ale u mnie spanie to jeden z pierwszych i często jedyny objaw ciązy
Ja nie traktuje tego jako objaw czegokolwiek bo mam takie momenty ze najchętniej spałbym ciagle 😞
Ale oby 🤞🤞
Bardziej mnie te „rumieńce „ zastanawiają 😮