Jesienią stosujemy pozycje różnorodne 🧘🏼♀️ by Staremu lulok dygnął w dni płodne 🙋🏼♂️
-
WIADOMOŚĆ
-
oloska wrote:Niaha, mam nadzieję, że dziś już będziesz się lepiej czuła 🤗
Dziewczyny z dwoma kreseczkami - Gratulacje 😍ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
Kiti, to nie może być oszukaniec. Wierzę że będzie dobrze!✊
Choco, trzymam mocno kciuki i wierzę że los uśmiechnie się tym razem do Ciebie!🤞ChocoMonster lubi tę wiadomość
7 cs ❤️
07.12.2022 - beta-HCG 910
12.12.2022 - beta-HCG 10470
13.12.2022 - wizyta - pęcherzyk z zarodkiem 0,14 cm
30.12.2022 - 1,5 cm Dzidziutka z bijącym serduszkiem ❤️ (7+2)
27.01 - wizyta
31.01 - badania prenatalne
15.02 - 8,36 cm wiercącego Dzidziutka
15.03 - 250 g Synek 💙
31.03 - II badania prenatalne Antoś (414 g)
15.04 - 560 g Misia
15.05 - 1050g Szczęścia
14.06 - III badania prenatalne - 1666 g Uparciucha w położeniu miednicowym
05.07 - 2600 g Misia ustawionego główką w dół
19.07 - 2750 g Dzidziusia 💙
09.08 - następna wizyta - oby do niej dotrwać ✊
-
Cześć Dziewczyny! 🌷
Wjeżdżam z debiutem i aż się zestresowałam 🤡
Jestem na forum już chwilkę przyczajona spod krzaka, ale stwierdziłam, że czemu się nie odezwać!
Starania zaczynam teraz, w weekend po @ wjeżdżam do sypialni staremu cała na biało i będę liczyć na cud.
Nie widziałam tu żadnej świeżaczki takiej jak ja, więc mam nadzieję, że nie rozjedziecie mnie walcem 🙏
Nie chcę mówić nikomu z bliskich/znajomych, że zaczynamy starania bo boję się pytań i presji otoczenia, więc pokładam w Was nadzieję 💛
Byłam łącznie u pięciu lekarzy, każdy (z wyjątkiem jednego) mówił to samo: starać się rok a jak się nie uda proszę przyjść. Czy nie uważacie, że rok to trochę sporo skoro od lat mam zdiagnozowane PCOS (cykle bezowulacyjne in da town) i hashimoto? Ja już nie wiem czy szukać setnego lekarza czy co 🙁
Całe rozpoczęcie starań jest dla mnie na maaaksa stresujące, głównie przez zblazowanych lekarzy, którzy jednocześnie mówią "proszę się spieszyć, czas nie działa na pani korzyść" i "na spokojnie proszę przyjść za rok" 🤯
Wasze początki starań też były takie przepełnione obawami?
Kamsi, Lipcowa, ChocoMonster, Mart768, Czytoto, Paprota9418, 2+3, siesiepy, ELka, Kil, Beezi, Claire, agentka93, Anett93 lubią tę wiadomość
👫 10.2019
🙋♀️28 🙋♂️30
PCOS, Hashimoto
📝AMH 13.80 (23.03.2022)
💊 Euthyrox 62,5
💊Fertistim
⏸ 20.03
21.03 beta 28 🤞
11.04 ❤️ 9,2mm kropka z serduchem
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20748;472/st/20231128/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/701a/preg.png -
Guzikowa wrote:Cześć Dziewczyny! 🌷
Jestem na forum już chwilkę przyczajona spod krzaka, ale stwierdziłam, że czemu się nie odezwać!
Starania zaczynam teraz, w weekend po @ wjeżdżam do sypialni staremu cała na biało i będę liczyć na cud.
Nie widziałam tu żadnej świeżaczki takiej jak ja, więc mam nadzieję, że nie rozjedziecie mnie walcem 🙏
Nie chcę mówić nikomu z bliskich/znajomych, że zaczynamy starania bo boję się pytań i presji otoczenia, więc pokładam w Was nadzieję 💛
Byłam łącznie u pięciu lekarzy, każdy (z wyjątkiem jednego) mówił to samo: starać się rok a jak się nie uda proszę przyjść. Czy nie uważacie, że rok to trochę sporo skoro od lat mam zdiagnozowane PCOS (cykle bezowulacyjne in da town) i hashimoto? Ja już nie wiem czy szukać setnego lekarza czy co 🙁
Całe rozpoczęcie starań jest dla mnie na maaaksa stresujące, głównie przez zblazowanych lekarzy, którzy jednocześnie mówią "proszę się spieszyć, czas nie działa na pani korzyść" i "na spokojnie proszę przyjść za rok" 🤯
Powodzenia! Oby to był ten pierwszy i od razu szczęśliwy!
Guzikowa lubi tę wiadomość
-
Guzikowa wrote:Cześć Dziewczyny! 🌷
Witaj! Przy Twoich schorzeniach nie czekałabym roku..tylko starała się chociaz monitorować owulacje....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2022, 09:02
Guzikowa lubi tę wiadomość
-
ChocoMonster wrote:Spuściłam krew na bete. Teraz proszę o pół kciuka 🥺🥺
Kicia, za Ciebie kciuki z drugiej ręki!ChocoMonster lubi tę wiadomość
08.2019 córeczka
07.2022 cb
2.11.22 - 8 dpo -beta 20,87
4.11.22 - beta 93,12 - przyrost 365 % || progesteron 113,6
7.11 - beta 357,17 - przyrost 141 %
9.11 - beta 770,74 - przyrost 115 %
14.11 - beta 4737,48 - przyrost 108 % -
Kiti, Choco, trzymam kciuki! Piękny Nam poranek zrobiłyście 😊🤞
ChocoMonster lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka trwały od 2016r.
04.2020 6tc 💔
03.2022 córeczka!👶
Starania o rodzeństwo od 08.2022r.
👩-PCOS, cykle bezowulacyjne, IO.❌️
🧔-✅️ -
Choco ja bym nie wytrzymała i już jechała na betę. 🤪ChocoMonster lubi tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
smoothie wrote:Choco wolny strzelcu chyba ustrzeliłaś 😃 życzę Ci żeby to było to ❤️
Kiti u Ciebie też ładnie widać 🙂
Kciuki za Was🤞🤞
Przykro mi z powodu bieli u reszty, oby to była ostatnia jaką ogladacie.
Znowu źle spałam 😒 gorąco mi i brzuch dokucza więc albo jest pozamiatane albo powinnam zatestować.08.2019 córeczka
07.2022 cb
2.11.22 - 8 dpo -beta 20,87
4.11.22 - beta 93,12 - przyrost 365 % || progesteron 113,6
7.11 - beta 357,17 - przyrost 141 %
9.11 - beta 770,74 - przyrost 115 %
14.11 - beta 4737,48 - przyrost 108 % -
Kiti wrote:Dziewczyny.. czy tylko ja to widzę? 3 dni przed planowaniem nie mogłam się oprzeć - 10dpo https://ibb.co/XpqQLG2
Betaaa 🤞 proszę ładnie zabrzuszkować wątek. 😍Claire lubi tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
Guzikowa powodzenia 🙂
Dziewczyny o której wyniki bety ? 🙂
Kamsi czekam na paczkomat i zawartość 🙈niby dzisiaj ma być doręczenie👀ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
justme wrote:Kreska za kreską u was, a ja mam doła. Zazdroszczę wam w sensie pozytywnym, ale dołuje mnie mój wykres temperatury. Skacze w górę i w dół. Mąż wyjeżdża znowu jutro, będziemy próbować dzisiaj ❤️ ale owulację ovu zapowiada na niedzielę. Akurat wieczorem w niedzielę wraca, jest szansa na pozytywny finał, skoro wraca dopiero wieczorem?
Jeszcze 6 jego wyjazdów nas czeka aż do stycznia. To 4 cykl i za każdym razem dni płodne wypadają w weekend jego wyjazdu.
Myślę że powinno się udać jak owulacja będzie w niedzielę. Komórka jajowa też żyje określony czas.justme lubi tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
Guzikowa ja na początku też słyszałam teksty w stylu "do roku czasu a nawet dwóch lat starania są normalne" itd ale po pół roku zaczęłam robić testy owulacyjne, badać hormony, mierzyć temperaturę itp bo coś mi jednak nie grało. W tym miesiącu jadę do klinki więc zanim zaczniemy z grubszym kalibrem to pewnie stuknie rok. Nie wyobrażam sobie dopiero po takim czasie dopiero zacząć działać wiedząc ile to pochłania energii, czasu i kasy 🤯🤯
Ale może Tobie uda się na wejściu, kto wie 🍀siesiepy, oloska, Kil lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
ChocoMonster wrote:Dziewczyny boje się tej bety i zawodu, że to kreska fabryczna 💔
Ta jest co prawda zupełnie inna niż ta ostatnio, jest gruba, mocno różowa i wyszła po minucie, ale jednak boje się 😩
Choco a masz w domu jeszcze jakis inny test? Bo ta kreseczka na zdjeciu jest chyba w niewlasciwym miejscu w sensie jakos na koncu tego paska testowego a z reguly pojawiaja sie na srodku. Moze sprawdz sobie jeszcze po poludniu?
Edit: juz widze ze poszlas na bete wiec mocne kciuki🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2022, 09:13
wellwellwell lubi tę wiadomość
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Choco i Kiti trzymam za was kciuki!!
Ja chyba też nie wytrzymam i zatestuje🙈
Dziś skok Temp, szyjka nadal bardzo wysoko, twarda i zamknięta. Śluz też inny niż zawsze- kremowy ale gęsty dziś😆
Jajo zniosę do 9.11 więc kupię testy i od jutra będę 10dpo zacznę testować jeden dziennie😂🙈inome, ChocoMonster, Nataliii, siesiepy, Niaha, Anett93 lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱