Jeśli bobasa 👶🏼 chcesz znaleźć w kapuście🥬, oddaj się w maju 🌸🌿 miłosnej rozpuście❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMainlylife wrote:W Saczu tez ciężko chyba, ze na listę rezerwowa
-
Na kilka dni przed okresem zazwyczaj pojawia mi się pojedynczy pryszcz na brodzie albo w okolicach nosa.
Właśnie przed chwilą odkryłam taką niespodziankę, więc pewnie po weekendzie 🐒 zagości..
No nic, na czerwiec widziałam, że są już ekstra propozycje nowego tytułu, dodatkowo rocznica ślubu, może wtedy słońce zaświeci dla mnie. -
Dzella19 wrote:Bez zmian leżę dostałam leki przeciwwymiotne i od środy nie wymiotuje a było już 6/8 razy dziennie, niestety mdłości całodzienne są nadal i są bardzo intensywne mało jem bo nie jestem w stanie i tym tez się stresuje, bardzo mało pije i zamówiłam elektrolity żeby się nie odwodnić leżę i myśle myśle mysleeee i zastanawiam wie jak bardzo jestem zielona w temacie ciąży nie wiem kiedy jakie badania leki itd czytałam ze powinnam brac teraz to czy to a ja od lekarza mam zalecenie tylko kwas i witD i już szukam innego gin chciałam na NFZ ale terminy dopiero w czerwcu 🙄 a co u u Ciebie ? Wysłałam ci zaproszenie
Ja byłam zmęczona i cycki mnie bolą cały czas, a dzisiaj coś mnie mdli. Tez jestem bardzo zielona 😫 nie umiałam wybrać wgl lekarza i gdzie chce rodzic 🙈 zależało mi żeby to był lekarz, który zna się na endometriozie w razie czego 🙈 tez mam tego do prowadzenia dopiero na czerwiec ale już trudno. Teraz tylko idę potwierdzić i kontrolować. na NFZ nie mam praktycznie wyboru a ci co są to porażka nawet dziecka nie mierzą ani nic 😁👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Endometrioza III stopnia ❌
21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml
25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨
-
Selina wrote:W Krk jest to samo... Ja byłam na 1 wizycie u niego i akurat 2dni za wcześnie dostałam 🐒 i nie mógł mi USG zrobić i wpisał na tydzień później. Po czym dzień przed dzwonią do mnie, że dr w ogóle nie będzie i odwołują a aj ok, to proszę o nowy termin, to zaproponowały jeden który totalnie mi nie pasował i tyle, rozłożyły ręce. Nie przepadam za tymi dziewczyny z recepcji Superiora, ich obsługa pozostawia wiele do życzenia. Jak chciałam się umówić na kolejną normalną wizytę do niego, to powiedziały że narazie nie ma nowych terminów...i tak jest za każdym razem jak dzwonię. Już się poddałam 🥴
Spróbuj w Parensie lub Sączu wystarczy, ze powiesz ze jesteś jego pacjentkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2023, 15:47
Selina lubi tę wiadomość
👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
-
Cukruś wrote:Ja mam tak z automatu, że niestety budzę się o mniej więcej tej samej porze w weekend czyli jakoś 6;30 więc może spróbuje pomierzyć
Bo to wtedy, np jak jednego dnia mam budzik na 6:30 to o tej muszę mierzyć codziennie?
A jak zmierzę np 30 min wcześniej albo później?
Nic się nie stanie, 30 minut różnicy to wg wszystkich apek akceptowalne.
I tak, codziennie o tej samej godzinie (+- 30min). -
Miminka wrote:Tez dzis zrobilam zakupy 😁 NAC, Omega 3-6-9 i ovulomed max 😃 chociaz, waham się jeszcze nad termometrem 😅 ale wstaje codziennie 5:30 i jak pomysle, że miałabym tak wstawać jeszcze w weekend to juz wiem ze tempka byłaby mierzona od poniedziałku do piątku 🤣🤣🤣
A może spróbuj? 5 pomiarów w tygodniu to zawsze jakaś informacja -
nick nieaktualnyMainlylife wrote:Spróbuj w Parensie lub Sączu wystarczy, ze powiesz ze jesteś jego pacjentka
-
Cukruś wrote:No to jutro melduje się w diagnostyce i robie proga i tsh! 🫡🫡
Dzwoniłam na infolinię diagnostyki i oczywiście mi Pani powiedziała, że nie ma pewności, że wyniki będą w ten sam dzień 🤣 jak nie będzie w sobotę to chyba jajo zniosę do poniedziałku 🤣
Ee tam, na infolinię nigdy nic nie wiedzą 🙄
Lepiej dzwonić od razu do labu -
Miminka wrote:Właśnie Lasencje Kochane, jest już wyłoniona nowa prowadząca czerwcowego klubu dyskusyjnego? 😁
Moon te Twoje pomysły na nazwy aż dodały zapału na nowy cykl 💪😀
W kwietniu się zgłosiłam 😁
Potrzebuję klątwy prowadzącej, bo to staranie to już zdecydowanie zbyt długo trwa 🫣Miminka, moonflower, Hope..., Eniana, Angi90 , Paucia lubią tę wiadomość
-
Noo heeej dziewczyny😽😽😽 Wraaacam, nudno mi bez Was, można tak żyć, ale co to za życie?🤷♀️🤣
Widzę nowe kreseczki - wielkie gratulacje Mamusie, rośnijcie zdrowo 😍
Moon, patrzę na stopkę. Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało 🤧Ale Ty jesteś silna babka, podziwiam, zebrała tyłek w kupę i idzie do przodu, no kocham ❤️
Jesteście przeeegenialne, czy tylko ja tu już nie sikam na te patyki? 🤔 Chyba tak - wniosek - no nienormalna🤪
I te posty ,,ja się nie nakręcam wcale ALE...coś tam coś tam" - no jak to widzę to pozamiatane jest. 🤣
Niemampomysłunanick czekamy na piękne albo kreseczki albo napis z plusikiem na tych eleganckich Clearblue 😎
Jeśli chodzi o mierzenie temp - nikt nie każe wam wstawać moje drogie Panie.😁 Ważny jest termometr z pamięcią. Ja miałam ustawiony budzik na 5. Dzwonił - natychmiastowy dowcipny pomiar, zapipkało że już, wyciągałam i dalej w kimę. Później jak już faktycznie miałam wstać wprowadzałam tempkę w apkę. Tadaaaam💃 No i polecałabym mierzyć zawsze o tej samej porze - ze względu na Naszą staraczkową głowę która jakieś anomalie zaraz będzie przerabiać 10 000 razy. 🤦♀️ Tak to zawsze mniej rozkminiania 🤣
Zaczęłam 11 cs - luudzie, w życiu się tego nie spodziewałam i szczerze - nikomu nie życzę 🙄W sumie ten cykl też nie będzie kontrolowany, nie mierzę temp, owulaków nie robię. Ten miesiąc szelki puszczone na maksa z prostego powodu - praca💙. Końcem czerwca jadę na turnus terapeutyczny dla dzieci ze spektrum, będę prowadzić zajęcia przez dwa tygodnie więc no. Żaden brak siły czy poranne rzyganko nie wchodzą w grę 😂 Zabezpieczać się nie zabezpieczamy, bo jak się tyle razy nie udało, to raczej tak nagle nie pyknie 😂 Już mi się ten cykl nie podoba, krwawienie trwało 7 dni, a potem jeszcze 2 plamienia - pooebao do końca już tego małpiszona....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2023, 16:05
bialy_wilczek, Niemampomyslunanick, M94, Arieen, Hope..., Angi90 , Paucia lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Angi90 wrote:Zobaczysz tak się wkręcisz, że będziesz jak robot 🤖 A przy owulacji...uhuuu stara, wstaję przed budzikiem nawet 🤣
O to prawda, w okolicach owulacji to nawet zdarzyło mi się wstać godzinę po zaśnięciu z przekonaniem, że już trzeba temperaturę mierzyć 😅
Mózg staraczki to inny poziom 🤣Angi90 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Ja wizytę mam 31.05, właśnie się zapisałam 😁 z moich wyliczeń wynika, że to będzie 5+6, proszę o kciuki 🙈Wioleta91, Mainlylife, bialy_wilczek, Selina, Mamausia, M94, Pimpuś, KarolinaAnastazja, SzuumFal, Niaha, moonflower, MałaStokrotka, Nataliii, Milcia2397, Angi90 , Paucia, Duda94, Niezapominajka95 lubią tę wiadomość
-
Selina wrote:Tylko nie wiem czy jest sens z bo on trochę rozłożył ręce na mój przypadek... Chciał zrobić to USG żeby wykluczyć endomende - a raczej jej nie mam, bo miałam USG robione kiedyś u takiego super dr w Katowicach w 4D i chyba z 20min tam leżałam i wyglądał mnie porządnie tym aparatem od środka i z zewnątrz - i w sumie sugerował już klinikę i ivf (a tego nie chcę) 😪 to nie wiem czy jest sens się umawiać...
Kurczę No usg endometriozy jest z żelem jakimś tam specjalnym i trzeba być na czczo, wszyscy gadają ivf mi tez mówił. Spróbuj Buchacza w Kato ewentualnie👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
-
Mainlylife wrote:Tak, tak dokładnie chodziło mi o test nie o badanie samo w sobie 😁 Mój mózg ostatnio gdzieś się zatracił 🙈 ostatnio w pracy wpisując wyliczenia wpisywałam je na kalkulator 😅😅😅
Ja mam taki bez baby! Ostatnio numer telefonu wpisałam w kalkulator i chciałam dzwonić. Jaka byłam zła że zniknęła mi ikonka słuchawki i że telefon się zepsuł! 🫣🫣🤣🤣🤣🤣🤣Mainlylife, Selina, Pimpuś, gattina lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
nick nieaktualnymoonflower wrote:W Sączu też kiepsko się dostać, ale coraz mniej pochlebnych opinii słyszę ostatnio. że gwiazdorzy, że nic tylko IVI 🙄🙄
-
nick nieaktualnyMainlylife wrote:Kurczę No usg endometriozy jest z żelem jakimś tam specjalnym i trzeba być na czczo, wszyscy gadają ivf mi tez mówił. Spróbuj Buchacza w Kato ewentualnie
Obadam Buchacza 😅 Ja w Kato kiedyś byłam u dr Kudły -
Rozala, dobrze Cię widzieć ❤️ klątwa Cię nie ominie a czerwiec to piękny miesiąc na zobaczenie kreseczek 🤗
Co do temperatury, ja nie podchodziłam tak turbo rygorystycznie do pomiarów (wahania myśle ze w granicach 2 h 🫢🫠) ale skok temperatury i różnice w I/II fazie i tak było widać jakby co 😁 wiem, że to niezgodne ze sztuką, ale dzięki temu czułam mniejszą presję i podchodziłam do tego raczej orientacyjnie, bez nakręcania. Nie namawiam do takiej metody, ale daję znać, że tez działa 🫠rozalaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, zerknijcie proszę na moje wyniki.
Widzę, że witamina D poszła mi do góry w ciągu miesiąca, z czego się bardzo, bardzo cieszę 😁😁
Prolaktyna w listopadzie miałam 24...teraz 23.3
Martwi mnie FLH I LH, po przeliczeniu 1.44...czym zbić ?
https://ibb.co/7Ks71mQ -
Selina wrote:Ooo na czczo? Tego to mi nie powiedział 😜 wizytę miałam mieć wtedy wieczorem, więc chyba kiepsko by było nie jeść te 8h czy więcej z tymi moimi problemami
Obadam Buchacza 😅 Ja w Kato kiedyś byłam u dr Kudły
Ja miałam o 11 wizytę a miał opóźnienie prawie 2h wyszłam po 13 😫 nawpierniczalam się później nugetsow z maca, a później głupia zdychalam 😅😫Selina lubi tę wiadomość
👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊