X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kariotyp mozaikowy
Odpowiedz

Kariotyp mozaikowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sonrisa Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    miałam robione badanie kariotypu wraz z mężem i jego jest prawidłowy, natomiast mój nie: 88% jest OK, natomiast w 2% są 3 chromosomy XXX, a w 10% dwa chromosomy XX. Czy któraś z Was ma również mozaikowy kariotyp a mimo to udało się donosić ciążę i urodzić zdrowe dziecko? Co mówili Wam lekarze?
    Obecnie jestem w 7 tyg. ciaży.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ