karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Liliowa wrote:No ale ona jest cienka i już mialam podobna w 9dpo tylko tamta w 9dpo wyskoczyła po czasie (najpierw byla biel vizira a po 20 min taka kreska)a ta dzisiajod razu soe pokazała już przy wybarwianiu testu. Nie wiem co myslec
Wykres wskazuje że jest 14 dpo ale moim zdaniem 13 dpo ewentualnie 12 dpo
U mnie też na początku były takie cienie, te testy są z jednego dnia😅 8 dpo (u mnie zawsze jest wczesne zagnieżdżenie).
Masz jeszcze jakieś testy? Jak będzie ciąża to będzie pokazywać na każdym
-
Wenka wrote:Napisałam do gina, czekam na jakiś termin. Może mnie gdzieś wciśnie przed świętami jeszcze.
W ogóle przez weekend znowu straaasznie bolały mnie brodawki przy karmieniu. Nie wiem czy jakaś owulka nie wpadła, czy co. Z ciekawości zrobiłam owulaka, akurat został mi ostatni 😂 kreska pojawiła się od razu, czego jeszcze nigdy nie miałam i jeszcze nigdy nie wyszedł mi pozytyw na easy@home.
-
Niestety nie mam więcej testów. Jutro pójdę na betę chyba że dostanę okres wcześniej. Narazie się nie zapowiada na okres bo temperaturę mam wysoka. A tak sobie myślę że. Wsumie by się zgadzalo bo 11 dpo czułam ciagniecie blizny w kościele na mszy i pomyślałam że to implantacja a podobno beta stratuje 48h po implantacji i to wypada 13 dpo więc jutro powinna być koło 10 lub większa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2023, 19:29
👩35🧔♂️34
starania od 07.24r.-3cs
Mutacja Mthr(C677)-homozygota
Mutacja Pa-1 heterozygota
Czynnik V R2-heterozygota
Na stanie trójeczka dzieci i jeden Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Wenka wrote:Jak wyszedł mi owulak i czułam taki ból to musiałam zrobić 🙈🤣🤣 Negatywny
-
Liliowa wrote:Niestety nie mam więcej testów. Jutro pójdę na betę chyba że dostanę okres wcześniej. Narazie się nie zapowiada na okres bo temperaturę mam wysoka.
-
U mnie fałszywy alarm , dostałam dziś okres. Dzięki za kciuki dziewczyny. Wydaje mi się że w tym cyklu mialam trochę zaburzona owulke przez to że to był pierwszy cykl po ciąży biochemicznej i mialam test owu dodatni a wzrost temp dopiero po dwóch dniach co mik się wcześniej nie zdarzało i to mnie zmyliło i nie było serduszek w okolicach wzrostu temperatury.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 10:49
👩35🧔♂️34
starania od 07.24r.-3cs
Mutacja Mthr(C677)-homozygota
Mutacja Pa-1 heterozygota
Czynnik V R2-heterozygota
Na stanie trójeczka dzieci i jeden Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Liliowa, nie lubię tych facelle, bo miałam już na nich takie fałszywe kreski.
Wenka, do dzieła!Wenka lubi tę wiadomość
-
Wenka, teraz najgorszy czas oczekiwania 🙄
Tak patrzę na licznik i widzę, że zaraz stuknie mi 5 lat odkąd jestem na tym wątku. Pierwszy wpis mam z 1.01.2019. Wtedy na stanie miałam jedno 3 miesięczne dziecko 😆 -
Jeżeli nie chcesz karmić piersią to nie karm takie jest moje zdanie nic na siłę , sama karmiłam kp ale znam osoby które od początku karmiły mm i nic dziecku złego nie było. Zawias w rozwiązanie wchodzi ściąganie mleka laktatorem i podawanie w butelce.
https://live4live.pl/jaki-fotel-do-karmienia-wybieramy-idealny-fotel-dla-matki-karmiacej/
To co zdecydowanie poprawia komfort karmienia to wygodny fotel do karmienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2023, 13:19
-
Wenka wrote:Edka niezły staż i ile dzieciaczków od tego czasu Wam przybyło 😁
Dkdk, a o czym ty tutaj do nas mówisz? Przyklejasz kwiatek do kożucha. -
Hej!
Jutro idę na wizytę, trzymajcie kciuki za serduszko🤞🏻
Trochę zaczęłam się stresować, ale musi być dobrze❤️
Zastrzyki idą mi całkiem sprawnie🙂
Objawy ciążowe mocno się nasiliły i to najgorszy jak do tej pory I trymestr ciąży, ze wszystkich… -
Witajcie. Jestem tu nowa starająca się o kolejnego dzidziusia. Obecnie karmię 5,5 miesięcznego synka. Na razie @ brak. Czy jest jakas możliwość na pobudzenie owulacji podczas karmienia? zwiekszenie szans?👩🏽👨🏼🦲34 35
👶30.06.2023
Choroba Gravesa-Basedowa
27.05.2024 - ⏸️ beta 112,48 11dpo
29.05.2024 - beta 379,94
05.06.2024 - pierwsza wizyta -
Niereanimuj kciuki są! Będzie dobrze 😉
Oby szybko przeszły Ci te dolegliwości.
Hej Kiti, niestety nie ma żadnego super sposobu. Jak zaczniesz rozszerzać dietę i maluch będzie jeść więcej stałych pokarmów to jest szansa, że wróci płodność. Jest to sprawa indywidualna, trzeba czekać.Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
Powrót @ przy kp to indywidualna sprawa. Jednej wróci mimo miliarda karmień, a inna musi je zredukować do minimum, żeby wróciła płodność. U mnie na przykład jest tak, że wraca mi owu gdy mam tylko 1 karmienie w dzień (+ nocne). Tak przynajmniej było dotychczas. Zobaczymy jak będzie tym razem, na razie karmię 3 razy w dzień plus noce po kilka razy, więc raczej nie przewiduje powrotu @.
A co może zwiększać szanse na owu? Suplementacja ovarinu na pewno nie zaszkodzi. -
Dzięki za odpowiedź. To w takim razie nie będę się łudzić, że mam teraz szanse na ciążę jak karmie 8-10 razy na dobę 🙄👩🏽👨🏼🦲34 35
👶30.06.2023
Choroba Gravesa-Basedowa
27.05.2024 - ⏸️ beta 112,48 11dpo
29.05.2024 - beta 379,94
05.06.2024 - pierwsza wizyta