Kiedy ciąża? Wiek...MĘŻCZYZNY ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A my mamy po 26 lat i już 2 lata temu przed ślubem mój powiedział, że chce dziecko od razu po slubie się starac, ale ja jakoś byłam przerażona tym całym porodem bólem itp rzeczami związanymi z donoszeniem ciązy, że nie chciałam od razu. Twierdziałam, że po roku zaczniemy się starac, bo w końcu trzeba nacieszyc się małżeństwem pojechac w podróż poślubną zagraniczną, zacząc budowę domu. No i wyszło trochę późnije niż rok po ślubie początek starań. Teraz z prespektywy czasu może trochę żałuje, że nie zaczeliśmy jednak te 4 miesiące wcześniej. Bo już 5 cykl się staramy, więc byc może już byłabym w ciązy na przełomie tych 9 miesięcyłącznie. Eh...
No ale wracając do tematu już w wieku 24 chciał dziecko
-
mar wrote:zainspirowana tematem "Kiedy ciążą? wiek" (w którym poleciała straszna burza emocji;) ) chciałam Was spytać drogie Panie jak to jest z Waszymi połówkami? kiedy poczuli się gotowi do roli ojca (jeśli w ogóle poczuli się gotowi?).
Mój ma 32 lata, jest 6 lat starszy i dopiero teraz TO się w nim budzi a jak rozmawiam z dziewczynami w moim wieku, które mają równolatków (26 lat) to mówią, że generalnie masakra..
/mam nadzieję, że tutaj nie będzie tyle negatywnych emocji i wzajemnych wrzut jak w temacie "kiedy ciąża" ;P/
Mój teraz 23 będzie miał już 33 a ja o 6 lat młodsza -