Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Otter kciukasy ❤️🍀04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
nick nieaktualny
-
Otter, trzymam kciuki!! Ale szczerze to mam przeczucie że tym razem zrobisz migracje do ciężarówek 😅 obym wykrakała 🍀🤞😻
-
anka wrote:A testy?
Testy ciagle negatywne, ostatnio ciemniały, potem znowu blade jak dupa. Dzisiejszy lekko ciemniejszy ale raczej nic z tego. W poniedziałek mam jeszcze wizyte, może pójdę i zobaczę czy któryś rośnie w sumie bedzie to 19 dc.
Poza tym znowu sie z moim pożarłam i sa ciche dni wiec nawet jakby owu była to nie zaskoczy19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2023, 20:22
-
nick nieaktualny
-
Manioka gratulacje 💚💚💚😙🥰
Otter wygląda bardzo obiecujaco 🤩 trzymam kciuki!!!!!Manioka lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManioka!!!! Ale super!! ❤🥰
Oliwka, przykro mi bardzo, wiem co czujesz. U mnie na początku beta super rosła, 3 razy badałam, skończyłam jak było powyżej 200. Kilka dni później, gdzie nic tego nie zapowiadało, ból brzucha i krwawienie..ale zobaczysz, że szybko do Ciebie się słońce uśmiechnie, tulę 🤗
Otter, jak my mamy teraz do 14 wytrzymać, ładnie Nas załatwiłaś 🤪Manioka, Oliwka91 lubią tę wiadomość
-
Otter wrote:Sama nie wiem co z tego będzie 🧐 wykres pierwsza klasa, ale może za szybko poszłam na betę i wyjdę na idiotkę w labo 😁
Byłam w mieście i mówię mężowi, że jak nie będzie kolejki to idę na betę. On, że jestem uzależniona od labo i jestem nienormalna 😂 zakupy w Lidlu zrobilam, a dwa skrzyżowania dalej labo więc jak nie skorzystać 😀 a tam nikogo, pusto, zero kolejki i 15min później byłam już po 😁
Najbardziej się boje, że jak beta ujemna to może mam CoVida 😱 tak straszą ostatnio tą brytyjska odmianą, a ja nigdy nie mam wysokich temperatur 😨
„Halo halo, podejrzewam covid bo mam za wysokie temperatury w fazie lutealnej” 😂
Ja tam trzymam kciuki za ciąże ☺️ Najwyższa pora żebyś chodziła z brzuszkiemfuturemama, Olenkaqx lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Otter wrote:Sama nie wiem co z tego będzie 🧐 wykres pierwsza klasa, ale może za szybko poszłam na betę i wyjdę na idiotkę w labo 😁
Byłam w mieście i mówię mężowi, że jak nie będzie kolejki to idę na betę. On, że jestem uzależniona od labo i jestem nienormalna 😂 zakupy w Lidlu zrobilam, a dwa skrzyżowania dalej labo więc jak nie skorzystać 😀 a tam nikogo, pusto, zero kolejki i 15min później byłam już po 😁
Najbardziej się boje, że jak beta ujemna to może mam CoVida 😱 tak straszą ostatnio tą brytyjska odmianą, a ja nigdy nie mam wysokich temperatur 😨
Przechodziłam covida, nie mialam nawet temperatury podwyższonej19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Otter, trzymam kciuki 🤞
Aplikacja nie przestaje mnie zadziwiać, właśnie z sobie tylko znanego powodu przesunęła mi owulację z 18 dnia na 24, chociaż nie wpisywałam żadnych danych, które by mogły jakkolwiek na to wpłynąć 🙈 Trochę to irytujące. -
nick nieaktualny