X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Klub pod Pingwinkiem 🐧
Odpowiedz

Klub pod Pingwinkiem 🐧

Oceń ten wątek:
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 19 lipca, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też już słyszałam tak nie raz ale nie chciałam nic mówić 😂 na pewno jest dużo bardziej ruchliwy w brzuchu niż corka, kopie okropnie boleśnie i czuję jego nóżki dosłownie w żołądku 🙈 a jak zacznie kopać tak to ciężko spać bo kopie całą noc praktycznie 🙈 już sobie mówiłam, że na pewno nie będzie spał w nocy 😬 😅

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵

preg.png
  • Sparky Autorytet

Wysłany: 18 września, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, ktoś to jeszcze zagląda? Wpadłam zobaczyć, czy Abrakadabra już urodziła 😁😁 Jak tam na końcówce?

age.png

11.03.24 - ⏸️ (3 cs)
    13.11.24 - Laura 👶🏼🩷

age.png

24.01.22 - ⏸️ (14 cs)
    28.09.22 - Oliwier 👶🏼🩵
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 18 września, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja zaglądam ale wątek chyba umarł całkowicie. A ciekawe co słychać u reszty dziewczyn :)

Ja jeszcze nie urodziłam, dzisiaj mam ostatnią wizytę u ginki i zobaczymy co tam się kroi. Mam nadzieję, że to moje ostatnie dni w dwupaku bo już chciałabym urodzić tak do 20.09 maks bo później sporo dzieci w rodzinie jest z tej końcówki września 😅 Rano już miałam lekka nadzieję, że się zaczyna bo od 4 miałam mocne bóle ale minęły 🙈

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵

preg.png
  • Sparky Autorytet

Wysłany: 18 września, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam po wizycie? Jejku te ostatnie dni ciąży są takie ekscytujące 🤭

age.png

11.03.24 - ⏸️ (3 cs)
    13.11.24 - Laura 👶🏼🩷

age.png

24.01.22 - ⏸️ (14 cs)
    28.09.22 - Oliwier 👶🏼🩵
  • Olenkaqx Autorytet

Wysłany: 18 września, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abrakadabra, myślałam o Tobie ostatnio, czy jeszcze jesteście w dwupaku, czy może już się tulicie :)

Spełnione marzenia mają swoją cenę, walcz o nie!
    16cs ⏸️ 😲
    19.07.2022 Nasze marzenie nr 1 spełnione 👨‍👩‍👧
    age.png

👩 33l
    Endometrioza 3st
    12/2024 8tc 👼 👼

👨 36l
    OK!
    Walczymy o marzenie nr 2 👨‍👩‍👧‍👦
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 19 września, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skurcze jakieś tam są i to nawet spore się zapisują na ktg bo dochodzą do 100 czasami ale szyjka zamknieta w chwili obecnej. Chociaż ja wiem, że to się wszystko może zmienić w jednej chwili 😅 Także czekamy dalej i oby niedługo 🤭

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵

preg.png
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 19 września, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olenkaqx wrote:
    Abrakadabra, myślałam o Tobie ostatnio, czy jeszcze jesteście w dwupaku, czy może już się tulicie :)

Też myślałam ostatnio o Tobie, jak tam u was w temacie starań?

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵

preg.png
  • Olenkaqx Autorytet

Wysłany: 21 września, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej, to w zasadzie poród może być w każdej chwili. Dajesz radę ze skurczami?
    A temat starań, jak się ma? Nijak :D teraz na tapecie jest projektowanie kuchni, żeby w przyszłym roku zrobić kolejny bardzo duży remont w domu. No i chwilowo chilujemy chodząc po niskopiennych Tatrach z młodą. Fajny piechur z niej rośnie :)
    No dobra, kupiłam suple żeby się podrasować witaminowo, więc jakby weszłam na wyższy poziom starań. Na czas remontu fajnie byłoby byc w ciąży na l4 żeby wynieść się z domu i syfu. Taki plan.

16cs ⏸️ 😲
    age.png

👩 33l
    Endometrioza 3st
    12/2024 8tc 👼 👼

👨 36l
    OK!
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 22 września, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olenkaqx wrote:
    Jej, to w zasadzie poród może być w każdej chwili. Dajesz radę ze skurczami?
    A temat starań, jak się ma? Nijak :D teraz na tapecie jest projektowanie kuchni, żeby w przyszłym roku zrobić kolejny bardzo duży remont w domu. No i chwilowo chilujemy chodząc po niskopiennych Tatrach z młodą. Fajny piechur z niej rośnie :)
    No dobra, kupiłam suple żeby się podrasować witaminowo, więc jakby weszłam na wyższy poziom starań. Na czas remontu fajnie byłoby byc w ciąży na l4 żeby wynieść się z domu i syfu. Taki plan.

Daje radę chociaż jest to dla mnie nowość bo z córką nie miałam żadnych i teraz się przy tych skurczach zastanawiam czy to faktycznie już takie porodowe czy przepowiadające jednak 😅 ale dzisiaj kolejne ktg i kolejne skurcze, ostatnio były na poziomie 100 już a dzisiaj ok 60-70 tylko szyjka dalej zamknięta 🙈

Trzymam kciuki by twój plan się powiódł ✊

Olenkaqx lubi tę wiadomość

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵

preg.png
  • OvuFriend

Wysłany: 22 września, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Użytkowniczki,

Chcemy Was przeprosić za ostatnie „eksperymenty” z reklamami, które pojawiły się na forum. Dostaliśmy od Was wiele sygnałów, że były one zbyt uciążliwe – dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i za szczerość.

Rzeczywiście, nasz partner reklamowy trochę przesadził z liczbą i formatami reklam, co mocno zaburzyło komfort korzystania z forum. Już to naprawiliśmy: część reklam została wyłączona, a pozostałe optymalizujemy tak, aby nie przeszkadzały Wam w korzystaniu z OvuFriend.

Reklamy są dla nas ważnym źródłem utrzymania – dzięki nim możemy nadal oferować Wam darmowe usługi i rozwijać forum, ale absolutnie nie chcemy, żeby odbywało się to kosztem Waszej wygody.

Obiecujemy, że będziemy pilnować tego lepiej i dbać o to, aby reklamy były w tle, a nie na pierwszym planie. Przypominamy też, że użytkowniczki z abonamentem Premium korzystają z forum i aplikacji całkowicie bez reklam.

Dziękujemy za Wasze zrozumienie i wsparcie 💙

Zespół OvuFriend

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 10 października, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jeśli tu zaglądacie to daje znać, że 6.10 o 13:10 przyszedł na świat nasz synek, 4030 g i 52 cm ♥️
    Poród w miarę szybki bo od podłączenia oksy do końca porodu minęło nie całe 6 h 🙂 ja czuję się super, karmimy się, tulimy, przebieramy i tak w kółko 😍 jest idealny, a ja jestem zakochana w nim po uszy ♥️

Olenkaqx, Sparky, Księgowa lubią tę wiadomość

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵

preg.png
  • Olenkaqx Autorytet

Wysłany: 10 października, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, gratulacje!! Myślałam o was dwa dni temu :) kochajcie się i przytulajcie! Jak córcia zareagowała na bobo?

16cs ⏸️ 😲
    age.png

👩 33l
    Endometrioza 3st
    12/2024 8tc 👼 👼

👨 36l
    OK!
  • Sparky Autorytet

Wysłany: 11 października, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abrakadabra, cudownie, gratulacje 🥹🥹❤️

age.png

11.03.24 - ⏸️ (3 cs)
    13.11.24 - Laura 👶🏼🩷

age.png

24.01.22 - ⏸️ (14 cs)
    28.09.22 - Oliwier 👶🏼🩵
‹‹ 680 681 682 683 684
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ