Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Też już słyszałam tak nie raz ale nie chciałam nic mówić 😂 na pewno jest dużo bardziej ruchliwy w brzuchu niż corka, kopie okropnie boleśnie i czuję jego nóżki dosłownie w żołądku 🙈 a jak zacznie kopać tak to ciężko spać bo kopie całą noc praktycznie 🙈 już sobie mówiłam, że na pewno nie będzie spał w nocy 😬 😅
-
Hej, ja zaglądam ale wątek chyba umarł całkowicie. A ciekawe co słychać u reszty dziewczyn
Ja jeszcze nie urodziłam, dzisiaj mam ostatnią wizytę u ginki i zobaczymy co tam się kroi. Mam nadzieję, że to moje ostatnie dni w dwupaku bo już chciałabym urodzić tak do 20.09 maks bo później sporo dzieci w rodzinie jest z tej końcówki września 😅 Rano już miałam lekka nadzieję, że się zaczyna bo od 4 miałam mocne bóle ale minęły 🙈 -
Abrakadabra, myślałam o Tobie ostatnio, czy jeszcze jesteście w dwupaku, czy może już się tulicie
-
Skurcze jakieś tam są i to nawet spore się zapisują na ktg bo dochodzą do 100 czasami ale szyjka zamknieta w chwili obecnej. Chociaż ja wiem, że to się wszystko może zmienić w jednej chwili 😅 Także czekamy dalej i oby niedługo 🤭
-
Jej, to w zasadzie poród może być w każdej chwili. Dajesz radę ze skurczami?
A temat starań, jak się ma? Nijakteraz na tapecie jest projektowanie kuchni, żeby w przyszłym roku zrobić kolejny bardzo duży remont w domu. No i chwilowo chilujemy chodząc po niskopiennych Tatrach z młodą. Fajny piechur z niej rośnie
No dobra, kupiłam suple żeby się podrasować witaminowo, więc jakby weszłam na wyższy poziom starań. Na czas remontu fajnie byłoby byc w ciąży na l4 żeby wynieść się z domu i syfu. Taki plan. -
Olenkaqx wrote:Jej, to w zasadzie poród może być w każdej chwili. Dajesz radę ze skurczami?
A temat starań, jak się ma? Nijakteraz na tapecie jest projektowanie kuchni, żeby w przyszłym roku zrobić kolejny bardzo duży remont w domu. No i chwilowo chilujemy chodząc po niskopiennych Tatrach z młodą. Fajny piechur z niej rośnie
No dobra, kupiłam suple żeby się podrasować witaminowo, więc jakby weszłam na wyższy poziom starań. Na czas remontu fajnie byłoby byc w ciąży na l4 żeby wynieść się z domu i syfu. Taki plan.
Daje radę chociaż jest to dla mnie nowość bo z córką nie miałam żadnych i teraz się przy tych skurczach zastanawiam czy to faktycznie już takie porodowe czy przepowiadające jednak 😅 ale dzisiaj kolejne ktg i kolejne skurcze, ostatnio były na poziomie 100 już a dzisiaj ok 60-70 tylko szyjka dalej zamknięta 🙈
Trzymam kciuki by twój plan się powiódł ✊Olenkaqx lubi tę wiadomość
-
OvuFriendDrogie Użytkowniczki,
Chcemy Was przeprosić za ostatnie „eksperymenty” z reklamami, które pojawiły się na forum. Dostaliśmy od Was wiele sygnałów, że były one zbyt uciążliwe – dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i za szczerość.
Rzeczywiście, nasz partner reklamowy trochę przesadził z liczbą i formatami reklam, co mocno zaburzyło komfort korzystania z forum. Już to naprawiliśmy: część reklam została wyłączona, a pozostałe optymalizujemy tak, aby nie przeszkadzały Wam w korzystaniu z OvuFriend.
Reklamy są dla nas ważnym źródłem utrzymania – dzięki nim możemy nadal oferować Wam darmowe usługi i rozwijać forum, ale absolutnie nie chcemy, żeby odbywało się to kosztem Waszej wygody.
Obiecujemy, że będziemy pilnować tego lepiej i dbać o to, aby reklamy były w tle, a nie na pierwszym planie. Przypominamy też, że użytkowniczki z abonamentem Premium korzystają z forum i aplikacji całkowicie bez reklam.
Dziękujemy za Wasze zrozumienie i wsparcie 💙
Zespół OvuFriend -
Hej, jeśli tu zaglądacie to daje znać, że 6.10 o 13:10 przyszedł na świat nasz synek, 4030 g i 52 cm ♥️
Poród w miarę szybki bo od podłączenia oksy do końca porodu minęło nie całe 6 h 🙂 ja czuję się super, karmimy się, tulimy, przebieramy i tak w kółko 😍 jest idealny, a ja jestem zakochana w nim po uszy ♥️Olenkaqx, Sparky, Księgowa lubią tę wiadomość
-
Kochana, gratulacje!! Myślałam o was dwa dni temu
kochajcie się i przytulajcie! Jak córcia zareagowała na bobo?
-