Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martyna33 wrote:Oczywiście, u mnie podczas starań co cykl były jakieś nowości 🤣🤣 które oczywiście można uznać za objaw ciąży, bo jak nigdy nie było to robi nadzieje
Jeśli się martwisz to pójdź na usg:)miałaś jakieś objawy przed czy pierwszym było brak miesiączki?
-
anka wrote:Juz nie istotne bo się udało podziałać 😁
Coś czuję, że Anka dziś się postarała 👙😈😅anka, Pomarańcza, abrakadabra, Manioka, Limonka26 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2020
🔥2024🔥ivf start!
04.2024 FET 4bb
7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
9dpt beta 122 🙏
11dpt 321 ❣️
15dpt pecherzyk w macicy 🍀
29dpt jest 💗🥹
01.2025 👨👩👧💖 -
nick nieaktualnyOliwka91 wrote:Coś czuję, że Anka dziś się postarała 👙😈😅
Sparky, Oliwka91, Juliet, futuremama, Pomarańcza, Niebieska Gwiazda, midzia, wariancja, Manioka, Limonka26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Ooo to przejmuje od ciebie,! 😁 jakie objawy mi oferujesz? 😅
A wszystkie zgaga i nudności nieważne, grunt że maluch zdrowy😁 -
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Yyy... szczerze to nie polecam🤣 ale początek widzę że klasyczny, pasztet+zielony ogórek albo smalec+małosolny🤣 A i kabanosy zagryzane nutellą🙈
A wszystkie zgaga i nudności nieważne, grunt że maluch zdrowy😁 -
Hej! Ja niestety przychodze z 🐒 jestem w szoku, bo 25 dc a tutaj taka niespodzianka (zazwyczaj mam między 27 a 29). I trochę zaczynam się martwić co tu się odwaliło, bo macica tak mnie dzisiaj bolała że chodzic nie mogłam 😑 i właściwe dalej boli... Nie wiem sama co to robić 😔
Abrakadabra, piękne wyniki, także spokojnej i nudnej ciąży 😛❤️
Anka, trzymam kciuki za dotarcie plemników do jajeczka, aby dały radę dotrzeć na czas 🍀😁
No dziewczyny, za dwa tygodnie to tutaj kreseczki będą jak ta lala 😍anka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPomarańcza wrote:Hej! Ja niestety przychodze z 🐒 jestem w szoku, bo 25 dc a tutaj taka niespodzianka (zazwyczaj mam między 27 a 29). I trochę zaczynam się martwić co tu się odwaliło, bo macica tak mnie dzisiaj bolała że chodzic nie mogłam 😑 i właściwe dalej boli... Nie wiem sama co to robić 😔
Abrakadabra, piękne wyniki, także spokojnej i nudnej ciąży 😛❤️
Anka, trzymam kciuki za dotarcie plemników do jajeczka, aby dały radę dotrzeć na czas 🍀😁
No dziewczyny, za dwa tygodnie to tutaj kreseczki będą jak ta lala 😍
Ale nowy cykl to tez nowa szansa 🍀✊✊ -
Boli, co raz że psychicznie to i fizycznie 😅 łezka się zakręciła, ale niczego innego się nie spodziewałam 🤷🏼♀️ w czwartek poradnia niepłodności , może dadzą jakieś skierowanie na inne badania, zobaczymy.. widocznie nie ten czas 😉
-
Pomarańcza, nowy cykl nowa szansa? Trzymam kciuki za owocną wizytę w klinice. Trafić na dobrego lekarza to połowa sukcesu
Futermama, mówisz kabanosy z nutella? Brzmi jak futurystyczna kuchnia 😂Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Pomarańcza mam nadzieję, że nowy lekarz da nową nadzieję 💚 przykro mi, że przyszedł okres... w ogóle to słaby czas, nie dość, że nerwy przed okresem - bo hormony, test wychodzi ujemny a potem jeszcze przychodzi ból brzucha 😢 nienawidzę tego
Pomarańcza lubi tę wiadomość
Starania od 09.2020
🔥2024🔥ivf start!
04.2024 FET 4bb
7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
9dpt beta 122 🙏
11dpt 321 ❣️
15dpt pecherzyk w macicy 🍀
29dpt jest 💗🥹
01.2025 👨👩👧💖 -
A ja mam tak, że jak przeżyje w końcu to że dostałam okres, to przez te parę dni podczas okresu mam wreszcie wyłączone myślenie. Nie myślę o szyjce, śluzie, testach owu, nie wyszukuje objawów (które w każdym cyklu są nowe i na bank mówią o boku). mam czystą głowę.
W poprzednim cyklu, w zeszłą niedzielę szliśmy szlakiem górskim z mężem i analizowaliśmy każdy mój skurcz macicy, że to moze Bobek się urządza i mebluje. I snuliśmy plany kiedy powiedzieć rodzicom, czy będzie CC, czy będę karmić piersią, kiedy zrobić test żeby się nie doszukiwać drugiej kreski. I nasze marzenia rozminęły się w czasie, bo poniedziałek rano przywitał nas na czerwono
Dobrą myśl w którymś podcascie Akademii podsłyszałam : skup się na tu i teraz, a nie na wybieganiu w przyszłość. To jest mega trudne nie snuć planów i marzeń na kiedyś. Ale mniej boli jak nie wyobrażasz sobie pewnych rzeczy i sytuacji. I chyba tylko staraczki mogą opłakiwać i przeżywać żałobę po kimś, z kim jeszcze się nie spotkały.
Ze swojej strony polecam podcasty akademii, potrafią ułożyć myślenie, taki krok przed pójściem na terapięprzynajmniej dla mnie
Pomarańcza, Juliet lubią tę wiadomość
-
Ufff Anka jak dobrze bo sie juz wystarszylam 🙄
Teraz czekamy na sikanie 😁
Pomarańcza przykro, że okres przyszedł ale moze to ten cykl bedzie tym szczęśliwym. Bedzie piekna owulacja a potem piekne 2 kreski 😊😊Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Ufff Anka jak dobrze bo sie juz wystarszylam 🙄
Teraz czekamy na sikanie 😁
Pomarańcza przykro, że okres przyszedł ale moze to ten cykl bedzie tym szczęśliwym. Bedzie piekna owulacja a potem piekne 2 kreski 😊😊
Wiec jest nadzieja na dwie krechy 😆
A ty testowalas? -
nick nieaktualny
-
anka wrote:Wogole bardzo mnie cieszy ze ten wątek odżył bo bardzo zaniedbany był ostatnio... mam nadzieje xe tak zostanie 😇
O tym samym myśle!!!
Ja wam tak bardzo kibicuje i chce żeby każdej się udało dziewczyny 🥺🧡anka, Pomarańcza, Oliwka91 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:O tym samym myśle!!!
Ja wam tak bardzo kibicuje i chce żeby każdej się udało dziewczyny 🥺🧡
Uda każda z nas w końcu zobaczy dwie kreski tylko nie można się poddawać 🥰🍀Martyna33 lubi tę wiadomość