Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuliet wrote:U mnie aktualizacja najwcześniej w środę 😁😍
Anka piękny awatar, przyzwyczajasz nas do okrągłego brzuszka? ❤🤞 kciuki za testowanie 😁
Pomarańcza, Domistr szkoda, że się nie udało, ale niedługo nadejdzie wasz czas 🥰
Dziewczyny wierzycie, że dziś skończyłam 39tc? 🥺😭❤ to jest po prostu niesamowite. Dopiero chyba do mnie dociera. Nasz bobik będzie z nami już za 4 dni 😭 w końcu go przytulę i dam buziaczka 😍 a jeszcze nie dawno był takim maleńkim Kropusiem i szłam na USG serduszkowe 😭 a teraz juz duży chłopiec ❤ już nie mogę się doczekać jak się zobaczymy, jak wrócimy do domu, jak położę go obok siebie.. Nie wierzę, że to już 🥺❤😍🥰
Tak szybko ten czas zleciał a pamietam jak wstawiłaś zdj testu tak jakby to wczoraj było 🥰🙈Juliet lubi tę wiadomość
-
Juliet wrote:U mnie aktualizacja najwcześniej w środę 😁😍
Anka piękny awatar, przyzwyczajasz nas do okrągłego brzuszka? ❤🤞 kciuki za testowanie 😁
Pomarańcza, Domistr szkoda, że się nie udało, ale niedługo nadejdzie wasz czas 🥰
Dziewczyny wierzycie, że dziś skończyłam 39tc? 🥺😭❤ to jest po prostu niesamowite. Dopiero chyba do mnie dociera. Nasz bobik będzie z nami już za 4 dni 😭 w końcu go przytulę i dam buziaczka 😍 a jeszcze nie dawno był takim maleńkim Kropusiem i szłam na USG serduszkowe 😭 a teraz juz duży chłopiec ❤ już nie mogę się doczekać jak się zobaczymy, jak wrócimy do domu, jak położę go obok siebie.. Nie wierzę, że to już 🥺❤😍🥰chodzi o te notatki na dole?
Zaraz maleństwo będzie z wami 🥰
Życzę szybkiego porodu -
nick nieaktualnyKaterinkaaa wrote:Jak to zrobić? Jestem świeżakiem na tym forum
chodzi o te notatki na dole?
Zaraz maleństwo będzie z wami 🥰
Życzę szybkiego poroduKaterinkaaa lubi tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:Ja dzisiaj testu nie robilam bo siknelam zanim sobie przypomnialam, a moze to i dobrze bo mniej sie stresuje. Ciągle mam jakies złe przeczucia 😒😔
Pomarancza a czym bylas stymulowana? Bo ja np u swojej gin miałam różne opcje i powiedziala, że bedziemy próbować wszystkiego az w koncu na coś dobrze zareaguje
A sio złe myśli, a sio! 😁
A byłam stymulowana CLO, ładnie reagowałam, 3 miesiące w tym jeden do bani, bo miałam infekcje, ale potrafiłam mieć podwójna owulację, normalnie dwa ciałka its, wyniki super a ciąży jak nie było tak nie ma. Ale też fakt, że w czasie brania CLO miałam znikomy śluz, teraz biorę olej z wiesiołka i jest super różnica. No i nie miałam monitoringu na naturalnym cyklu, jedynie jak wyszły przypuszczenia że mogę mieć problem z prolaktyna to lekarz stwierdził że dużo pęcherzyków. Ale prolaktynę mam już w normie.
Zobaczymy co w czwartek powiedzą w poradni, dalej będę myśleć 😉 -
Ja zamiast bromergonu biorę bromocorn podobno dokładnie to samo 😉 tylko dostałam 1/4 tabl na noc ale ja miałam prolaktynę 28 więc może dlatego tak małoStarania od 09.2020
🔥2024🔥ivf start!
04.2024 FET 4bb
7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
9dpt beta 122 🙏
11dpt 321 ❣️
15dpt pecherzyk w macicy 🍀
29dpt jest 💗🥹
01.2025 👨👩👧💖 -
Pomarańcza wrote:A sio złe myśli, a sio! 😁
A byłam stymulowana CLO, ładnie reagowałam, 3 miesiące w tym jeden do bani, bo miałam infekcje, ale potrafiłam mieć podwójna owulację, normalnie dwa ciałka its, wyniki super a ciąży jak nie było tak nie ma. Ale też fakt, że w czasie brania CLO miałam znikomy śluz, teraz biorę olej z wiesiołka i jest super różnica. No i nie miałam monitoringu na naturalnym cyklu, jedynie jak wyszły przypuszczenia że mogę mieć problem z prolaktyna to lekarz stwierdził że dużo pęcherzyków. Ale prolaktynę mam już w normie.
Zobaczymy co w czwartek powiedzą w poradni, dalej będę myśleć 😉
Hmm tylko clo? Nie chciał spróbować jeszcze z czymś innym? Ja tez na clo dobrze reagowałam tylko zawsze potem a to byla torbiel a to znowu slaba ta owulka bo np próg byl 4. Dopiero z letrozolem byly super pecherzyki i endo tez nawet ładne ale i tak dostałam estrofem. Moja gin nie chciala kończyć na jednym leku, powiedziała że jak wyczerpią sie wszystkie możliwości to będziemy myśleć. Może tez sprobuj z innym lekiem? -
Zrobiłam dopiero co ten testeo no i jest rozowa kreseczka juz na nim
Może jeszcze nie jest taka jak powinna byc i jeszcze jej duuuzo brakuje to cieszy mnie to, że ciemnieje 😊
Juliet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierwszy od góry jest z środy gdzie beta wynosila 26.
Drugi jest z wczoraj gdzie beta była te 67.
A ten 3 z dzisiaj z 10 siku 😂😂
Normlanie widać je mocniej niz na zdjęciu ale nie umiem aparatu ustawić bo na zdjęciu to nawet zbytnio tych 2 pierwszych nie widać 🙄
Wiec te testeo wychodzą jako kreseczki delikatne dopiero 13-14 dpo
Ps. Jutro sikne na ten facelle paskowy to zobaczymy jaka różnica bedzie od czwartku 😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2021, 16:29
anka, Limonka26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Pierwszy od góry jest z środy gdzie beta wynosila 26.
Drugi jest z wczoraj gdzie beta była te 67.
A ten 3 z dzisiaj z 10 siku 😂😂
Normlanie widać je mocniej niz na zdjęciu ale nie umiem aparatu ustawić bo na zdjęciu to nawet zbytnio tych 2 pierwszych nie widać 🙄
Wiec te testeo wychodzą jako kreseczki delikatne dopiero 13-14 dpo
Ps. Jutro sikne na ten facelle paskowy to zobaczymy jaka różnica bedzie od czwartku 😁😁czekamy na jutro w takim razie
ale na bete jeszcze idziesz?
-
Nie wiem czy jest sens, przyrost sprawdzałam w sumie i był ok. Zastanawialam sie dzisiaj czy nie pojsc jeszcze np w poniedziałek ale nie wiem sama
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Nie wiem czy jest sens, przyrost sprawdzałam w sumie i był ok. Zastanawialam sie dzisiaj czy nie pojsc jeszcze np w poniedziałek ale nie wiem sama
ale oczywiście rob jak uwazasz bo ta beta to jednak duzy stres przy oczekiwaniu na wynik..
-
abrakadabra wrote:Hmm tylko clo? Nie chciał spróbować jeszcze z czymś innym? Ja tez na clo dobrze reagowałam tylko zawsze potem a to byla torbiel a to znowu slaba ta owulka bo np próg byl 4. Dopiero z letrozolem byly super pecherzyki i endo tez nawet ładne ale i tak dostałam estrofem. Moja gin nie chciala kończyć na jednym leku, powiedziała że jak wyczerpią sie wszystkie możliwości to będziemy myśleć. Może tez sprobuj z innym lekiem?
Tak, tylko teraz weź znajdź lekarza który da akurat letrozol 🤔 zobaczę co powiedzą w poradni, może akurat tam coś ruszy, jak nie to zbadam jeszcze proga w tym cyklu i będę myśleć dalej o badaniach.
Super kreseczka, ja pewnie bym już nie latała na betę, bo przyrost masz super, ale nie wiem, tak sobie gdybam a gdybym była w ciąży to nie wiem 😅 -
Pomarańcza wrote:Tak, tylko teraz weź znajdź lekarza który da akurat letrozol 🤔 zobaczę co powiedzą w poradni, może akurat tam coś ruszy, jak nie to zbadam jeszcze proga w tym cyklu i będę myśleć dalej o badaniach.
Super kreseczka, ja pewnie bym już nie latała na betę, bo przyrost masz super, ale nie wiem, tak sobie gdybam a gdybym była w ciąży to nie wiem 😅
Moze po prostu trzeba podsunąć pomysł żeby spróbować czymś innym bo tez szkoda od razu tak rezygnować po jednym leku. A badalas po kazdej owu proga i sprawdzałaś czy pękają na pewno?
Co do bety to sie musze zastanowić bo z jednej strony chcialabym zobaczyć taka juz 3 cyfrowa chociaż 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2021, 17:28
-
nick nieaktualny
-
Sparky wrote:Abrakadabra, ja bym zrobila jeszcze jedną betę 🤭
A masz już jakieś ciążowe objawy? Jeśli przegapiłam, to wybacz 😘
Sutki mnie bola, ale tez nie caly czas. Ten zab mnie boli i nie wiem czy to objaw czy co ale to nie jest typowy bol zęba bo boli jedynie jak dwa zeby sie ze soba stykają 🤦🏼♀️
Mdli mnie czasami dosyć mocno, szczególnie jak cos zjem i najbardziej to po śniadaniu. Ciagle mi sie odbija kazdym jedzeniem po kolei co bym nie zjadła 🙄
Jak budze sie rano to tez jestem od razu strasznie głodna aż mnie tak ssie w żołądku no i często sikam, jestem tez zmeczona troszkę i jak chodze to czuję jakbym przeszla nie wiem ile km bo mam takie dziwne nogi 😂
A jak sie położę juz wieczorem pod kolderke to zasypiam w kilka sekund 😅
Mam też straszne wahania libido bo jest chwila, że mam ochotę na seks a potem jak przychodzi co do czego to juz mi sie nie chce 😂
Jeszcze coś 🙈 Sutki mi ciagle stercza, że nawet przez stanik czuć.. Ogolnie to sa sinawe i na brodwkach maja biale plamy takie. Nie wiem nawet skad to sie wzięło i kiedy 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2021, 17:47
-
abrakadabra wrote:Sutki mnie bola, ale tez nie caly czas. Ten zab mnie boli i nie wiem czy to objaw czy co ale to nie jest typowy bol zęba bo boli jedynie jak dwa zeby sie ze soba stykają 🤦🏼♀️
Mdli mnie czasami dosyć mocno, szczególnie jak cos zjem i najbardziej to po śniadaniu. Ciagle mi sie odbija kazdym jedzeniem po kolei co bym nie zjadła 🙄
Jak budze sie rano to tez jestem od razu strasznie głodna aż mnie tak ssie w żołądku no i często sikam, jestem tez zmeczona troszkę i jak chodze to czuję jakbym przeszla nie wiem ile km bo mam takie dziwne nogi 😂
A jak sie położę juz wieczorem pod kolderke to zasypiam w kilka sekund 😅
Mam też straszne wahania libido bo jest chwila, że mam ochotę na seks a potem jak przychodzi co do czego to juz mi sie nie chce 😂
Jeszcze coś 🙈 Sutki mi ciagle stercza, że nawet przez stanik czuć.. Ogolnie to sa sinawe i na brodwkach maja biale plamy takie. Nie wiem nawet skad to sie wzięło i kiedy 😂
Oooo, czyli dzieje się, super 🥰 -
Sparky wrote:Oooo, czyli dzieje się, super 🥰
Najlepsze, ze zaczęło sie po becie w sumie. Wcześniej to zbytnio nic nie odczuwałam takiegoSparky lubi tę wiadomość