Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juliet super zdjęcia, piękna pogoda Wam się jeszcze trafiła😍 my mieliśmy w poprzedni weekend też coś w tym stylu zrobić ale ja poległam a teraz już zimnooo.
W ogóle teraz szczególnie się cieszę że rano nigdzie wychodzić nie muszę, dzieci na szczęście przedszkole pod domem to też kilka kroków tylko mają. Jak na początek października to strasznie zimne te nocki już.
O Blankę też jakiś czas temu pytałam ale od dawna raczej nie zagląda.Juliet lubi tę wiadomość
-
futuremama, Martyna33, abrakadabra, anka, Olenkaqx, Limonka26, Mama8latka, midzia, maciejka, Otter, Oliwka91, Monika7, wariancja, Domistr, Juliet, Nunakala, Pomarańcza, Julkaaa, Niebieska Gwiazda, Manioka lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Sparky oczywiście że tak! Ale wspaniale! Gratulacje, niech ciemnieje i groszek zdrowo rośnie❤
Rozwiązałyście worek z ⏸😁 Niech teraz tylko takie się pokazują😁
Jestem przerażona i ręce mi się trzęsą 😂 Dopóki nie zrobię bety to nie uwierzę...🥺 -
nick nieaktualny
-
Sparky super!! ❤️
Beta juz na pewno jest spora jak wyszedl taki z drugiego siku 😊
A ja mam wrażenie, że u mnie test jest taki sam jak z soboty.. w sumie już żadnych objawów nawet nie czuje zbytnio, myślałam że z dnia na dzień beda się nasilać a tu dupa. -
Anka gdzie Ty pracujesz, że wstajesz po 3 w nocy? 😳😲
Ja dzisiaj przed 4 wstałam i juz wcale spać nie mogłam.. -
Juliet piękne zdjęcia! Super pamiątka
Sparky! Widzę to, jest druga kreseczka! 😍 😍 😍
Abrakadabra a na kiedy masz ustawioną wizytę u gina? Testy mogą się słabo wybarwiać. Dla spokoju nie chcesz iść na kolejną betę?
Ja też pół nocy nie spałam... Zasnęłam koło 2 a i tak przerywany sen.Sparky, Juliet lubią tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:Sparky super!! ❤️
Beta juz na pewno jest spora jak wyszedl taki z drugiego siku 😊
A ja mam wrażenie, że u mnie test jest taki sam jak z soboty.. w sumie już żadnych objawów nawet nie czuje zbytnio, myślałam że z dnia na dzień beda się nasilać a tu dupa.
Dzięki i proszę o małego kciuka za betę ❤️
A robisz te testeo? One są faktycznie kiepskie 😬 Na nim najbardziej muszę się wysilić żeby coś zobaczyć. Chociaż ja mam te płytkowe 🤷🏼♀️ Podobno objawy pojawiają się i znikają. Moja przyjaciółka jest obecnie w 10tc, na początku chyba raz rzygała, a teraz ciągle czuje się zupełnie normalnie. Z dzidzią wszystko ok.futuremama lubi tę wiadomość
-
Sparky woooow ale niespodzianka!! 😍😍😍
Abrakadabra pokaż te testy 🙂 Jeśli Cię to uspokoi to idź zrób jeszcze raz betę, bo tak będziesz się zamartwiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2021, 08:14
Sparky lubi tę wiadomość
44cs - udało się 🤍
——————————————————
▪️ I IVF: FET ❄️4BB✖️
▪️ II IVF:
• FET❄️4BA- 5tc💔
• FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883;
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
🍀Nasze słoneczko jest już z nami ☀️🧑🧑🧒 -
Bete juz zrobiłam z rana akurat bo jade do nieszczęsnego zus.
Robie te testeo i w sumie nie wiem po co zrobiłam jak wczoraj na tym facelle juz ladna kreseczka była.. W sumie zrobiłam ten testeo o 4 nad ranem ale to raczej bez znaczenia.
Ten ginekolog zryl mi głowę tym, że to się nie utrzyma, że za mało i wgl i ciagle o tym myślę. W sobote też mnie troche podbrzusze bolalo, poza tym mam jakąś infekcje jeszcze bo mnie czasami piecze tam. Ja nie wiem, ciągle jakieś zle przeczucia mam zamiast się cieszyć. Na szczęście to był ostatni test i wiecej ich nie mam i może i dobrze. Zdjecia nie wrzuce bo zrobiłam rano ale się nie zapisalo chyba bo go nie mam nigdzie.. Wizytę u gin mam dopiero za 2 tyg wiec jeszcze sporo czasu
Ps. Sparky oczywiście, że trzymam kciuki, nawet dwa! ✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2021, 08:24
Sparky lubi tę wiadomość