Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martyna, mam nadzieję, że Twoja rodzina i przyjaciele są bezpieczni. Trzymaj się! Mam nadzieję, że to się niedługo skończy…
-
Martyna trzymaj się… 🥺 To co się dzieje jest straszne, mam nadzieje, że Twoi bliscy są bezpieczni 🙏🏼😔
-
Mama8latka jak w pysk ciemniejszy popołudniowy niż ranny.
Martyna, całe szczęście że jednak zdecydowaliście się rodzic w Polsce. Mam wielką nadzieję, że Putin jak zaczął tą wojnę to szybko dojdzie do wniosku żeby ją zakonczyc... Mam też nadzieję, że to nie marzenie ściętej głowy... -
Dziewczyny czy to naprawdę możliwe żeby te testy były takie jeszcze z Ovi ???
11 dni po zastrzyku 🤔 ?
I znów popołudniowe wychodzą mi ciemniejsze niż poranne.... Co za cyrk 😂 dobrze że mam pełną szafkę testów 🙈 albo w sumie może źle 😂👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
nick nieaktualnyMama8latka wrote:
Ja np 11 dpo zastrzyku juz miałam kompletnie biało ale pamiętam ze tb sie bardzo długo wyplukuje -
anka wrote:A masz poprzednie testy z ovi z innego cyklu?
Ja np 11 dpo zastrzyku juz miałam kompletnie biało ale pamiętam ze tb sie bardzo długo wyplukuje
Nadal nic nie wiem 😂
Rano jaśniejsze , po południu ciemniejsze 🤦
Jestem ciekawa co z tego wyniknie.
Jak się okaże że to Ovi to przy następnym razie będę już przynajmniej wiedziała 👍👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Mama8latka nie lepiej bedzie Ci skoczyć na bete, potem powtórzyć i rozwiać wszystkie wątpliwości?
Teraz bedziesz codziennie się zastanawiać czy faktycznie to ovi czy nie itd.
Testy faktycznie ciemniejsze po południu wiec może faktycznie jest coś na rzeczy19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
abrakadabra taaaak juz w tym momencie zbliżam się do dnia ,że zrobienie bety może mieć sens
Jak uda mi sie to zgrać rano z zawiezieniem dzieci do szkoły to we wtorek lub srode chyba pojade bo jutro niestety nie dam rady ...👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Martyna to jakiś koszmar do czego doszło... Bardzo Ci współczuję 😔 nie wszyscy mogą wyjechać, mężczyzn nie puszczają... Niewyobrażalne. Oby to się jak najszybciej skończyło 😢🙏
U mnie zero pęcherzyków po aromku. Lekarka stwierdziła, że wracamy do clo 2x1... Czaicie? Jakby w ogóle nie czytała karty... Przypomniałam o kilku pęcherzykach to stwierdziła, że może w takim razie clo 1x1 i że odsuwamy drożność, bo nie mam owulacji. Ale przecież je miałam i nic z nich nie wynikało, nie chce się już stymulować bez drożności... Czuję, że ona się w ogóle nie zaangażowała, szukam nowego lekarza 🙁Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2022, 17:46
-
Oliwka mam wrażenie jakby ta lekarka próbowała po omacku działać. Jak nie clo, to spróbujmy aromka, jak nie aromek to znowu clo. Ok, wiem że lekarz nie jest w stanie przewidzieć jak dany organizm zareaguje na lek. Ale nie rozumiem czemu nie chce zrobić drożności... To nieinwazyjne w cykl badanie, można zrobić stymulacje (a przynajmniej tak mi się wydaje - poprawcie mnie jeśli nie) i w tym samym cyklu, ale przed owu zrobić drożność.
-
Kurde Oliwka, z tą lekarką to faktycznie jakieś jaja… Uciekaj od niej i nawet się nie zastanawiaj 😕 Dobrze pamiętam, że to lekarz z kliniki?
Ja przy podobnym AMH jak Twoje dostałam lamettę 2x1 w 4-8dc i miałam wtedy tylko jeden pęcherzyk. Mega słabo jeśli lekarz na starcie nie potrafi dobrać stymulacji i wykazuje się takim brakiem zainteresowania 😕 I serio, idź teraz w drożność przede wszystkim ✊🏼 Myślę, że ten krok może u Ciebie być ważny. -
Mam takie same odczucia jak piszecie, chciałam dać jej szansę, bo zmiana lekarza to znów czytanie historii, badań itp. Ale po każdej wizycie czuję rozczarowanie więc uciekam 😉
-
Pomarańcza czy Ty miałaś jakiś cień na teście i nic nie piszesz? 🧐😊
-
Oliwka, ale Ci się trafił lekarz… uciekaj czym prędzej. Oby następny był już kompetentnym lekarzem ✊🏻🙂
Na Aromku to się nie znam, ale to wyglada na takie eksperymentowanie ze strony tej lekarki, a nie jakieś przemyślane działanie. Masakra…
Pomarańcza, cień na teście? ✊🏻🧚🏻🍀
Mała aktualizacja ode mnie. Dzisiaj poroniłam. Udało się naturalnie, ale i tak wylądowałam w szpitalu, bo zasłabłam, okropnie mnie bolał brzuch i mąż wezwał karetkę. Także z wyjazdu na weekend z mężem póki co ja mam szpital, a on sobie znalazł jakiś hotel niedaleko. Byliśmy już 20 minut drogi od naszego hotelu, a 3 godziny za Krakowem… -
Dziewczyny, spokojnie, pierwszy raz trafiły mi się kreski fabryczne 🙄 a robiłam facelle, kiedyś robiłam nie raz i śnieżna biel, a teraz dwa, dzień po dniu, jakieś cienie (które nawet mąż widział). Dostałam plamienia więc w nocy/rano okres się pojawi .
Monika, przykro mi że tak wyjazd Twój wygląda, ale cieszę się że jesteś po najgorszym. Mam nadzieję że jutro wyjdziesz ze szpitala.. ściskam ❤️ -
nick nieaktualnyPomarańcza wrote:Dziewczyny, spokojnie, pierwszy raz trafiły mi się kreski fabryczne 🙄 a robiłam facelle, kiedyś robiłam nie raz i śnieżna biel, a teraz dwa, dzień po dniu, jakieś cienie (które nawet mąż widział). Dostałam plamienia więc w nocy/rano okres się pojawi .
Monika, przykro mi że tak wyjazd Twój wygląda, ale cieszę się że jesteś po najgorszym. Mam nadzieję że jutro wyjdziesz ze szpitala.. ściskam ❤️
Ja w tym cyklu miałam tak samo dwa dni pod rząd kreski na facelle 🤦♀️ -
nick nieaktualny