X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kobiece sprawy.
Odpowiedz

Kobiece sprawy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Queen Nowa

Wysłany: 24 grudnia 2020, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chciałam się zapytać o parę rzeczy.

1. W jaki sposób wykonujecie samobadanie piersi.
    Bo ja wykonałam wg innego kalendarzyka miesiączkowego, a przy nich miałm w jednej piersi jakby grudkę. Po badaniach, 10 min później bolałam mnie pierś lewa, następnie przestał i zaczął boleć sutek w prawej piersi.
    2. Mam astmę i biorę dwa leki codziennie: rupafun i jeszcze inny, czy mają wpływ na moją płodność? Na okresy? Bo zauważyłam że mam nieregularne, a pierwszy okres miałam w 2018r, kiedy miałam 11 lat.
    3. Kiedy jest się gotowym na stosunek?

Będę wdzięczna za odpowiedzi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ