Kobietki po przejściach
-
WIADOMOŚĆ
-
Odpoczynek od starań tez się przydaje
Nawet dużo bo psychika tez blokuje starania. Trzymam kciuki za hsg.Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej.
Dziewczyny powodzenia w staraniach i spokojnych ciaz kobietkom ktorym sie udalo!
U nas dzis spadl snieg zatem wykorzystalismy okazje i z dziecmi poszlismy pojezdzic na sankach dzieci w 7 niebie
A teraz posprzatane zatem odpoczywamy
U mnie po ostatniej stracie mamy cykl staraniowy. Wlasnie zaczely sie dni plodne oby sie udalo i utrzymala ciaza. Jak to sie mowi pozyjemy zobaczymy.
Dobrego popoludnia zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 13:25
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tą temperatura to różnie bywa. Dziewczyny zachodzą nawet przy niskich. Co do testów to najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki. 13-14dpo najlepiej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWerni pogodaniestety ostatnio nie sprzyja dobremu samopoczuciu. Ale jeszcze troche i 2 trymestr zaczniesz powinno byc lepiej.
A kiedy wizyta?
A ja dzis mam 3/4 dpo a tak dzieci lobuzuja na spacery chodzimy ale na krotko bo zimno i potem w domu trzeba wymyslac zabawy
A wlasnie co u innych dziewczyn?werni lubi tę wiadomość
-
O juz ? Jak ten czas leci i kiedy testujesz oj tak w zimową pora przeważnie w domu się siedzi i trzeba wymyślać różne zabawy.
Wizyty mam dwie. Jedna mam 11 lutego usg i 18 u swojej ginki. Dziś myślałam nad szpitalem gdzie będę rodzić. I chyba już wybrałam. W ten weekend jadę do domu pilnować kotów bo rodzice wyjeżdżają. To trochę się rozerwe i spotkam się ze znajomymi.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerni no to wizyty juz blisko
A prenatalne chcesz robic?
Nad szpitalem dobrze ze myslisz to wazne no chyba ze Twoja ginekolog pracuje w szpitalu to jest wtedy dobre rozwiazanie u niej rodzic.
A ja piwrwsze testowanie ok 10 dpo a testuje szybko ze wzgledu na leki ktore wrazie ciazy musze brac.
Brunetko zajrzalam na Twoj wykres i ladnie idzie w gore tempkawerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny