Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krwawienie bez skrzepow
Odpowiedz

Krwawienie bez skrzepow

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aliaa96 Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2020, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nie moglam znaleźć tematu. Od piatku 24.01 dostalam krwawienia myślałam że jest to miesiączka, ale kolejne dni mi dały do myślenia poniwaz krew jest rzadkiej konsystencji i czerwona, na podpsace jest jej nie wiele, ale kiedy ide do toalety to krew spływa normalnie wypływa ok 1łyżka stołowa., nie ma w niej skrzepow, czy któraś z pań miala podobnie. Dodam że krwawienie wystąpiło w terminie miesiączki

• lukaszkowa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2020, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliaa96 wrote:
    Witam nie moglam znaleźć tematu. Od piatku 24.01 dostalam krwawienia myślałam że jest to miesiączka, ale kolejne dni mi dały do myślenia poniwaz krew jest rzadkiej konsystencji i czerwona, na podpsace jest jej nie wiele, ale kiedy ide do toalety to krew spływa normalnie wypływa ok 1łyżka stołowa., nie ma w niej skrzepow, czy któraś z pań miala podobnie. Dodam że krwawienie wystąpiło w terminie miesiączki
    Skrzepy nie są dobrym objawem więc powinnas się cieszyć, że ich nie ma.

👪🐶🌲
    Invimed Poznań
    Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
    Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
    Marzec 2023 - ciąża naturalna.
    Basia - 6/12/2023 3680g
  • szamanka91 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2020, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliaa96 wrote:
    Może bierzesz coś co rozrzedza krew np acard? Jak nie ma skrzepów to bardzo dobrze. Gorzej jeżeli występują.

Starania od 08.2018
    Cykle bezowulacyjne ✖
    11 cykli na stymulacji ✖
    HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
    Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1

IUI - 19.05.2021 🍷
    ➡️ IVF
    02.08.2021 transfer ET
    9dpt beta 34,2 mIU/ml
    11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
    29dpt Jest ❤️
    I prenatalne OK
    Połówkowe OK
    It's a boy 💙

07.2024
    Histeroskopia - usunięcie polipów
    27.08.2024 transfer ❌

24.09.2024 transfer
    7dpt beta 42🙏
    13dpt beta 479 🎉
    26dpt Jest ❤️
    7tc💔

IVF nr. II
    Amh 1,2 🔻

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ