Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krwawienie bez skrzepow
Odpowiedz

Krwawienie bez skrzepow

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aliaa96 Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2020, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nie moglam znaleźć tematu. Od piatku 24.01 dostalam krwawienia myślałam że jest to miesiączka, ale kolejne dni mi dały do myślenia poniwaz krew jest rzadkiej konsystencji i czerwona, na podpsace jest jej nie wiele, ale kiedy ide do toalety to krew spływa normalnie wypływa ok 1łyżka stołowa., nie ma w niej skrzepow, czy któraś z pań miala podobnie. Dodam że krwawienie wystąpiło w terminie miesiączki

• lukaszkowa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2020, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliaa96 wrote:
    Witam nie moglam znaleźć tematu. Od piatku 24.01 dostalam krwawienia myślałam że jest to miesiączka, ale kolejne dni mi dały do myślenia poniwaz krew jest rzadkiej konsystencji i czerwona, na podpsace jest jej nie wiele, ale kiedy ide do toalety to krew spływa normalnie wypływa ok 1łyżka stołowa., nie ma w niej skrzepow, czy któraś z pań miala podobnie. Dodam że krwawienie wystąpiło w terminie miesiączki
    Skrzepy nie są dobrym objawem więc powinnas się cieszyć, że ich nie ma.

👪🐶🌲
    Invimed Poznań
    Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
    Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
    Marzec 2023 - ciąża naturalna.
    Basia - 6/12/2023 3680g
  • szamanka91 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2020, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliaa96 wrote:
    Może bierzesz coś co rozrzedza krew np acard? Jak nie ma skrzepów to bardzo dobrze. Gorzej jeżeli występują.

Starania od 08.2018
    Cykle bezowulacyjne ✖
    11 cykli na stymulacji ✖
    HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
    Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1

IUI - 19.05.2021 🍷
    ➡️ IVF
    02.08.2021 transfer ET
    9dpt beta 34,2 mIU/ml
    11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
    29dpt Jest ❤️
    I prenatalne OK
    Połówkowe OK
    It's a boy 💙

07.2024
    Histeroskopia - usunięcie polipów
    27.08.2024 transfer ❌

24.09.2024 transfer
    7dpt beta 42🙏
    13dpt beta 479 🎉
    26dpt Jest ❤️
    7tc💔

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ