kto stara się 3 dni przed owu?????
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja was nie rozumiem chcecie dziewczynke celujecie w dni przed owu a co bedzie jak wyjdzie chłopak ? ja w tymcyklu nie chciała zaciazyć bo nie mam pracy seks był dokładnie 10 , 16 i 26 dc nie sprawdzaąłm dni płodnych wręcz nie miałą śluzu płdnego i co udało sie jestem w 6 tc mam już jedna córeczke praweie 4 letnia zawsze marzyłam o synku ale jak bedzie nam dane miec 2 corcie bedziemy bardzo szczęsliwi najważniejsze by było zdrowe i by ciąza przebiegała bez problemów
Paula90 lubi tę wiadomość
-
Zastanawiam się tylko skąd wiesz kiedy masz owulację. Czy lekarz w 100% potwierdził Ci, że masz ją dzień przed, dokładnie w dniu, czy dzień po pierwszym dniu wyższej temperatury? Progesteron zaczyna rosnąć już przed owulacją, dlatego nie masz pewności, że wyższa tenperatura oznacza, że jesteś już po. Musiałabyś mieć monitoringi przez kilka cykli codziennie w okresie około owulacyjnym, żeby mieć troszkę pewniejsze przewidywania odbośnie tego w jakim momencie cyklu jesteś. Niekóre z nas odczuwają ból, który określają jako owulacyjny, w momencie gdy pęcherzyk bardzo mocno się rozciągnie, inne gdy pęka, jeszcze inne gdy płyn, który się z niego wylał, zaczyna drażnić zakończenia nerwów. Jeśli Twoja owulacja faktycznie ma miejsce trzy doby przed tym, co Ty uznajesz za dzień owulacji, całe Twoje liczenie bierze w łeb i niestety kończysz z synkiem. Szkoda wielka. Dramat do końca życia.
Mam nadzieję, że nigdy nie będziesz musiała tu być wystarczająco długo, żeby celować w jakąkolwiek płeć i modlić się, żeby tym razem donosić.
Także regularne seksy wzmacniające plemniki. Stare, trzymane w worku przez kilka dni plemniki to zawsze gorszej jakości półprodukt do zmajstrowania dziecka.
Maczek, Mona_M, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
Nikt nie może zajść w ciążę przed owulacją, do zajścia w ciążę konieczna jest owulacja- musisz uwolnić jajeczko żeby było co zapłodnić raczej, prawda?
A tak serio, nie zakładaj miliona wątków na ten sam temat, wystarczyło kontynuować w tym, który już założyłaś, nieładnie jest śmiecić.
lauda. lubi tę wiadomość
-
dziekuje serdecznie za "dobre rady". Mówiąc o zajściu przed owulacja podobnie jak inni tak i ja mam na mysli starania przed owulacją. Sądziłam, że to będzie zrozumiałe. Pytałam o konkrety, o Wasze doświadczenia...
"A tak serio", proponuję śledzić milion innych wątków skoro TE są takie złe. -
nitta32 wrote:dziekuje serdecznie za "dobre rady". Mówiąc o zajściu przed owulacja podobnie jak inni tak i ja mam na mysli starania przed owulacją. Sądziłam, że to będzie zrozumiałe. Pytałam o konkrety, o Wasze doświadczenia...
"A tak serio", proponuję śledzić milion innych wątków skoro TE są takie złe.
I nie ma się co obrażać, bo zakładając tu konto godzisz się na zasady tu panujące.
To tyle formalności.
Mam nadzieję że armia Przyszłego Ojca jest wystarczająco silna i da radę poczekać na jajeczko gdzieś w kącie