X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne która z was rzuciła palenie starając sie o dziecko?? Potrzebuje motywacji
Odpowiedz

która z was rzuciła palenie starając sie o dziecko?? Potrzebuje motywacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • rudainka Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowi że tym "wirtualnym badziewiem się nie potrafi napalić". Jeden e-papieros leży w szufladzie jak jeszcze ja odstawiałam i nawet nie próbuje sie do niego zbliżyć :) no cóż, pozostaje mi faktycznie czekać na dwie kreski to mu wtedy wypomnę jego obietnicę ;) a powiem szczerze że mnie to jeszcze bardziej nakręca do tego żeby zajść :P

<3 49 cykl starań...
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie powodzenia! Żeby udało Wam się jak najszybciej :)

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przeczytajcie skład liqidu zanim sięgnięcie po e-fajkę jako alternatywa papierosa. Ja już wolę papierosy :P

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paląc zwykłe fajki trujesz nie tylko siebie, ale i osoby będące w pobliżu. Mimo tego, że nie palę czytałam etykietę i jakoś nic mnie tam nie zaniepokoiło. Nie ma substancji smolistych itp. Z e-fajek nie wydziela się też nieprzyjemny i duszący dym. Dla osoby, która nie pali bądź rzuciła, e-fajki są zdecydowanie lepszym rozwiązaniem :)

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • rudainka Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2014, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie lepszym :)
    Chociaż biorąc pod uwagę, że e-papierosy są nowym wynalazkiem to kto wie jakie skutki uboczne wykryją za parę lat ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 01:17

agniesja lubi tę wiadomość

<3 49 cykl starań...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudainka wrote:
    Zdecydowanie lepszym :)
    Chociaż biorąc pod uwagę, że e-papierosy są nowym wynalazkiem to kto wie jakie skutki uboczne wykryją za parę lat ;)

no wlasnie z tymi elektornicznymi wspomagaczami to tak hmm oczywiscie najlepiej nie palic wogole ale jesli sie jest w nalogu juz kilka ladnych lat to jest trudno ja je palilam jakies 5 miesiecy fakt kasy mniej szlo niz na zwykle ale po tych kilku miesiacach po prostu przestaly mi smakowac kolega wlewal mi rozne liqiny ale zaden mi nie podchodzil z dnia na dzien ni z gruszki przestalo mi to "smakowac" no ale dlugo nie wytrzymalam i wrocilam do zwyklych fajek bo mnie moje Malenstwo wkurzalo jak sobie robil przerwe na papierosa najpierw bralam kilka pykniec od Niego a pozniej juz palilam cale papierosy i znowu wpadlam w wir ze kupuje co 3 dzien wrrr sama na siebie jestem zla ale obiecalam sobie ze jak juz bede po zabiegu to ich nie tkne bo wracam do staran i to taka moja motywacja :)

agniesja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też rzuciłam, już jakieś 2 miesiące bez fajek, rzucił też mąż. A wszystko gdy zaczęliśmy stymulację. Ciach i już! Bez ceregieli i pieszczenia się, po prostu przestaliśmy świadomie. A paliliśmy... hohoho i jeszcze trochę :)
    Tak więc rzucamy i nie wędzimy dzieciurów :)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ