Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
-
WIADOMOŚĆ
-
JagoodkaK wrote:Hahaha ale Ci sie spieszy fipsik zaciazyla, verynice zaciazyla wiec za chwile beda mialy mase czasu na soki i ciasteczka a my w wolnej chwili wpadniemy do nich szczuc je kawa
To one soczek, a my kawka kiedy testujesz Jagoodka? -
Witam jestem z Bydgoszczy na zmianę z Tucholą Ja 23skończone, w tym będzie 24 lata mąż rok starszy . Po ślubie rok i prawie 4 miesiące Nie zabezpieczamy się już 5 lat hihi zawsze do końca ) a o dzidzie staramy się 2 lata, na ovu 2 miesiące. Mąż ma mało nasienia 9mln na ml. reszta ok! Ja niedoczynność tarczycy, nadwaga, niski progesteron który odkryliśmy z ginem kilka dni temu ... 28 grudnia miałam sonoHSG, zastrzyk z pregnylu... teraz lutka, ale obawiam się, że u nas nie dochodzi do zapłodnienia ... myślimy teraz o inseminacji...
PozdrawiamGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
takasobieja wrote:Witam jestem z Bydgoszczy na zmianę z Tucholą Ja 23skończone, w tym będzie 24 lata mąż rok starszy . Po ślubie rok i prawie 4 miesiące Nie zabezpieczamy się już 5 lat hihi zawsze do końca ) a o dzidzie staramy się 2 lata, na ovu 2 miesiące. Mąż ma mało nasienia 9mln na ml. reszta ok! Ja niedoczynność tarczycy, nadwaga, niski progesteron który odkryliśmy z ginem kilka dni temu ... 28 grudnia miałam sonoHSG, zastrzyk z pregnylu... teraz lutka, ale obawiam się, że u nas nie dochodzi do zapłodnienia ... myślimy teraz o inseminacji...
Pozdrawiam
Witamy witamy -
nick nieaktualnyWitam po weekendzie,dopiero ma chwilkę, żeby tu posiedzieć.
My w sobotę zaczęliśmy kolejny cykl - niespodziewanie przyszła @ po 44 dniowym cyklu (a już myślałam,że się udało)w poniedziałek się skończyła więc zaczynamy znowu Miłego dzionka wam życzę!JagoodkaK, misia79 lubią tę wiadomość
-
DorotaBdg wrote:Witam po weekendzie,dopiero ma chwilkę, żeby tu posiedzieć.
My w sobotę zaczęliśmy kolejny cykl - niespodziewanie przyszła @ po 44 dniowym cyklu (a już myślałam,że się udało)w poniedziałek się skończyła więc zaczynamy znowu Miłego dzionka wam życzę!
Powodzenia w nowym cykluJagoodkaK, DorotaBdg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngie1212 dzieki Wszystkim nam życzę owocnego najbliższego cyklu!
Na razie jestem na etapie lekkiego wkurzania się na każdą @ ze się pojawiła i że znowu "tyyyle" dni muszę czekać na owulkę , niby to dopiero nasz 4 cykl starań, ale chciałoby się żeby był ostatni.