Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
- 

WIADOMOŚĆ

- 

hej laski, ja cały czas kłócę sie z mężem, jest niby ok i nagle wybucha mega awantura, odechciewa mi sie wszystkiego, sexu nie ma juz z 3 tyg
 leki biorę i w sobote do gina chociaż to w ogóle nie ma sensu. DEPRECHA idę wyć pa
trzymam za Was kciuki :* - 

Kochana ale co się dzieje czy kłócicie się tylko przez brak ciąży? Na szczęście Ty jesteś młodziutka i nie musisz się chociaż martwic o upływający czas życzę Ci najlepszego i duuużo uśmiechu.Martuśka wrote:hej laski, ja cały czas kłócę sie z mężem, jest niby ok i nagle wybucha mega awantura, odechciewa mi sie wszystkiego, sexu nie ma juz z 3 tyg
 leki biorę i w sobote do gina chociaż to w ogóle nie ma sensu. DEPRECHA idę wyć pa
trzymam za Was kciuki :* - 

misia dzięki za wsparcie:* kłócimy sie o każda pierdołe, mam juz dość, gdyby było maleństwo może było by inaczej, chyba zbyt długo jesteśmy sami...
Ja leczę się w Bydgoskim centrum diabatologii i endokrynologii na Baczyńskiego - 

Tak ale do kogo chodzisz konkretnie?Martuśka wrote:misia dzięki za wsparcie:* kłócimy sie o każda pierdołe, mam juz dość, gdyby było maleństwo może było by inaczej, chyba zbyt długo jesteśmy sami...
Ja leczę się w Bydgoskim centrum diabatologii i endokrynologii na Baczyńskiego - 

dr Lindner Zarzycka
 - 

verynice: Bardzo sie cieszę że już kesteście w domku,

verynice lubi tę wiadomość
                                 - 

misia79 wrote:Akurat tej nie znam
a też się leczysz diabetologicznie? - 

misia79 ja mam pompę insulinową
 dzięki Pani doktor właśnie 

misia79 lubi tę wiadomość
                                 - 

a na imię ma Grażyna???