kwas foliowy dla mężczyzn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mojemu daję 1 tabl dziennie. Podobno dobrze jeśli mężczyzna bierze kwas foliowy ale dokładnie nie wgłębiałam się dlaczego Jedna mała tableteczka nie zaszkodzi
Tynka1990, rybka lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
mi ginka powiedziała na ostatniej wizycie ze nie tylko ja powinnam łykać kwas foliowy ale mąż także bo to na coś tam wpływa już nie pamietam jak to określiła i dlatego i mój mąż już ponad miesiąc łyka codziennie razem ze mną
Tynka1990, Manieczka86 lubią tę wiadomość
-
Podobno kwas foliowy wpływa także na jakość spermy u mężczyzn - niedobór może obniżyć objętość nasienia i ruchliwość plemników
mój łyka juz chyba 3 czy 4 miesiac razem ze mną ZRESZTĄ ON ŁYKA WSZYSTKO CO MU DAMTynka1990, Manieczka86, Ania_84, Lena87, An, Ania1986, inezka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powinien łykać i jest to związane coś genami ale dokładnie nie wiem o co chodzi i jak to powiedzieć ale mniej więcej tak to wygląda że plemnik przekazuje kod genetyczny i kw. foliowy dobrze wpływa na ten kod. Która nie zrozumiała niech zapyta tą która zrozumiała
Tynka1990, Lena87, jusia84 lubią tę wiadomość
-
Cynamonek30 wrote:Kurcze Dziewczyny mojego M nir idze zmusic do brania kwasu eh sabotażysta
Mój też nie chciał nic brać Miał do wyboru badania albo tabletki. Wybrał tabletki po wielu wielu negocjacjach. Wydaje mi się, że dlatego, że bał się zrobić wyniki żeby nie okazało się czasem, że to właśnie jego żołnierzyki mają problem. Gdzieś jest wątek jak przekonać faceta do brania tabletek. Ja mówiłam mu, że pewnie mu nie zależy na dziecku, że dla mnie to bardzo ważne i że teraz nie jestem szczęśliwa.... coś w końcu podziałało. Mam nadzieję, że i Tobie się uda go przekonać
Lena87, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualny