Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
I zeby nie robic tasiemca rozbijam na dwa posty.
Ja teraz tez na etapie urządzania jestem. I czuje ze latam ze szczescia. Tyle mam w sobie emocji. Po wytapetowaniu salonu usiadlam na podloge i gapilam sie w sciane. Bo sami ja wytapetowalismy z moim. We wlasnym mieszkaniu.ZakreconaŻona, Paulette lubią tę wiadomość
-
Konkurs fotograficzny.
Lauda to moderatorka tu na ogolnym. Jedna z Wiedzm. Jak klikniesz w link to wyskoczy zdjecie jej corki Malgosi zwanej Zabka. Po prawej pod zdjeciem jest przycisk do zaglosowania. Glosowac mozna codziennie. Razem z innymi Wiedzmami chcemy pomoc w zdobyciu jak najwyzszego miejsca. Pierwsze sukcesy za nami. Z miejsca 26-27 trafilysmy na 6.
Jak mozecie klikajcie codziennie.
Paulette, ZakreconaŻona, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodoba mi sie Wasze zaangazowanie to mile ze czlowiek moze liczyc jeszcze na takich przyjaciol nie wiem czy ktores z Was sie znaja poza internetem, ale nawet samo to zreszta jak moze dziewczyna cos wygrac czy tam jak to czemu jej nie pomoc? Skoro wiele forumowiczek tutaj sie lepiej dogaduje niz w rodzinie
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCytrynka_ nie na kręcam się na ciąże, bo to w ogóle nie możliwe teraz wszyscy chorują to i mnie dopadło
Ania-nowa no jasne, że możesz dołączyć ! Witamy
Monia85 może jednak zostań, najwyżej później okres Ci wpisze, a może jednak się uda
Madziulla no nareszcie teraz ciąża to już kwestia czasuMadziulla lubi tę wiadomość
-
Paulette wrote:Cytrynka_ nie na kręcam się na ciąże, bo to w ogóle nie możliwe teraz wszyscy chorują to i mnie dopadło;)
Wykres masz obiecujacy i to plamienie i ta choroba. Życzę powodzenia. Mam nadzieję ze sikniesz zarazPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Wykres masz obiecujacy i to plamienie i ta choroba. Życzę powodzenia. Mam nadzieję ze sikniesz zaraz
-
nick nieaktualny
-
A ja to widzę tak. Mialas cykl bezowulacyjny. Ktory trwal jakos kolo 30 dni powiedzmy. A potem zaczal liczyc sie nowy cykl hehe i stad ta owulacja niby pozna
Ps. Zaglosujecie na Zabke?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 09:39
Madziulla, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry trochę mnie nie było, ale praca się zaczęła teraz przed świętami i po remoncie to nie wiem w co ręce włożyć. Dziś od długiego czasu idę nockę, aż sie boję jak ja to przeżyję. Widzę, że coraz nas więcej więc witam sie ze wszystkimi nowymi osóbkami