Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny !
Zaczynamy 6 cs z testami owu 5, a z mierzeniem temperatury i obserwacją szyjki i sluzu 2cs. Poznaje siebie
Proszę o wpisanie na 13.04 to będzie najszczesliwsza 13Paulette lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
czesc,ja jeszcze tydzien czekam na @,jesli nie przyjdzie bede wywoływac.Tez testowanie w nowym cyklu na kwiecien ale jeszcze nie znam daty,wszystko zalezy kiedy bedzie 1 dc na który czekam juz od 45 dni,cykl będzie z CLO.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny,oraz znajome z innych wątków
Paulette lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnydzień dobry witam wszystkie nowe dziewczyny mam nadzieję, że kwiecień nam ślicznie zaowocuje
co prawda sama nie wiem kiedy będę testować, bo program wyznaczył mi owulację na 55 dc i dziś jest niby 5dpo więc może jednak jest coś na rzeczy.
Lista uzupełniona mam nadzieję, że się nie pomyliłam i nikogo nie pominęłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySeniorita wrote:kwiecień już coraz bliżej
Paulette ja widze u Ciebie (chociaż sie nie znam) ale moze faktycznie pozna owulacja była
trzymam kciuki za was wszystkie zeby kwiecien byl jak najbardziej plodny -
Paulette wrote:dzień dobry witam wszystkie nowe dziewczyny mam nadzieję, że kwiecień nam ślicznie zaowocuje
co prawda sama nie wiem kiedy będę testować, bo program wyznaczył mi owulację na 55 dc i dziś jest niby 5dpo więc może jednak jest coś na rzeczy.
Lista uzupełniona mam nadzieję, że się nie pomyliłam i nikogo nie pominęłam
sorki ze pytam,skad u ciebie taki długi cykl,zawsze takie masz?Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny