Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiemnnas dostać skierowanie of gina nie wiem czy można iść z marszu.
Bada się to w odpowiednim dniu cyklu i do jajowodow wpuszczają kontrast czy jakiś płyn i sprawdzają droznosc na monitorze
http://m.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/histerosalpingografia-hsg-badanie-macicy-i-jajowodow_35466.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam oba drozne i bolało ale mnie mogło boleć z powodu endometriozy.
Ode mnie wymagali crp, posiewu z szyki i cytologi byłam od godz 7 do godz 14 w szpitalu i dostałam zwolnienie na jeden ale na drugi dzień bolało ze nie chodzilam do końca wyprostowana i wzięłam jeden dzień urlopu na żądanie. Bolało owszem ale powiem tak. Mimo iż na drugi dzień mówilam ze nigdy więcej tego nie powtórze to zrobiłabym to jeszcze raz, dwa, trzy, dziesięć jak by byli trzeba. Posiadanie dziecka jest dla mnie najważniejsze zniose wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 13:20
-
nick nieaktualny
-
Nie mogę się doczekać mojego HSG. Bólu się nie boję tylko wyniku. Z jednej strony jak wyjdzie, że mam oba drożne to dalej nie będę znała przyczyny niepowodzeń. Może lepiej gdyby się okazało, że niedrożne a badanie je udrożniło i jeszcze jednego się boję, w ubiegłym roku zmieniłam ginekologa i będąc u nowego dowiedziałam się, że mam częściową przegrodę macicy. Podobno jest mała i nie powinna być przeszkodą w zajściu, ewentualnie w donoszeniu. I tu się boję, że się okaże duża.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie czytaj neta za wiele.!!
kazda jest inna!!
ja bym powiedziala ze Twoja znajoma miala ze uslyszalas o czyms takim i czy nie warto na tym etapie pomyslec o hsg ale moze niech wiecej dziewczyn sie wypowieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 14:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak umknęło kochana, bo później weszłam na Twój wykres i tak patrzę tyle dni i dopiero mi się przypomniało, a już nie chciałam edytować komentarza. przepraszam
ale ja to na prawdę bym się wykończyła na Twoim miejscu ja już czuję się tak zmordowana tym brakiem okresu, a mowa tyle czasu nie mieć.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny