Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa niestety w kwietniu nie testuję, ale poobserwuję siebie za to dokładnie
Nie zrezygnuję jednak z dopingowania Was w sikaniu dwóch kresek
Moje najbliższe testowanie dopiero w maju... ale cierpliwie zaczekam, aż dziwnie się czuję, pierwszy miesiąc od roku bez starańPaulette lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Witam piękne panie.Ja po 51 dniach wracam do gry.Przyszla dzis ładna czerwoniutka @.Pojutrze biore CLO,w 12dc monitoring i zobaczymy czy cos urosnie...prosze mnie wpisac na ewentualne testowanie 18kwietnia
Nie ma mnie na liscieAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia85 wrote:To ja mogę założyć lipcowy, bo chyba tak to u mnie wyjdzie... a na 20 lipca miałam termin porodu
Aaaa,doczytalam ze laparoskopie☺☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 22:51
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 06:33
-
ojejku wrote:
Ja dziękuje,będzie niepotrzebny☺☺☺☺ojejku, Madziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Kochane nie ma was na liscie, bo wczoraj caly dzien mnie nie bylo na forum. Teraz jestem na tel to Was nie dodam bo zebym znow nie skasowala, ale dodam Was tylko jak wl laptopa
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mojego gina teraz przez 2 tyg nie ma. (co prawda narazie o monitoringu nic nie mowil. podejrzewam ze chcial mi dac jeden cykl na pelnym luzie) ale jak bym chciala mimo wszystko isc do gina innego bo jak mowie mojego teraz nie ma w połowie cylu zobazyc czy cos uroslo. teraz mam 4 dzien cyklu. cykle mam najczesciej 30 dniowe. kiedy najlepiej udac sie na usg? kolo czwartku 31 marca? to bedzie 14 dzien cyklu