Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurczaczki fajny ten suwaczek.....tez bym taki chciała ale cos mi mówi by zaczekac jeszcze
trzymam za was dziewczyny,za te pierwsze drugie trzecie,czwarte tygodnie ciązy
mysląc tym tokiem,to my własciwie cały czas na okrągło w ciązy jestesmy ha ha,jak tu sie nie cieszycMadziulla, Ania-nowa lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ho ho! Witam się i ja i proszę o wpisanie na 16-tego
Paulette lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKwiecien tuz za rogiem czy lista zakupow juz zrobiona? Korzystajac z doswiadczenia innym i tych osob ze szczesliwym finalem dla staraczki potrzebne sa:
1. Wino
2. Ananas
3. Kwas foliowy (gdyby ktorej sie skonczyl)
4. Testy owulacyjne (chociaz ja jeszcze sie na nie nie pisze)
5. Test ciazowy co by nam mial pokazac ciaze
6. Pare zaskorniakow do skarbonki co bysmy mogly od razu po pozytywnym tescie isc na bete
Ale przede wszystkim moje drogie powtarzam raz jeszcze bo to jest cos czego nie kupicie w zadnym sklepie "luz w tylku" . Podobno to sukces 99% szczesliwych poczec.
Jesli o czyms zapomnialam, przypominac i pisac bo ja wszystkiego tez nie wiemZakreconaŻona, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Kwiecien tuz za rogiem czy lista zakupow juz zrobiona? Korzystajac z doswiadczenia innym i tych osob ze szczesliwym finalem dla staraczki potrzebne sa:
1. Wino
2. Ananas
3. Kwas foliowy (gdyby ktorej sie skonczyl)
4. Testy owulacyjne (chociaz ja jeszcze sie na nie nie pisze)
5. Test ciazowy co by nam mial pokazac ciaze
6. Pare zaskorniakow do skarbonki co bysmy mogly od razu po pozytywnym tescie isc na bete
Ale przede wszystkim moje drogie powtarzam raz jeszcze bo to jest cos czego nie kupicie w zadnym sklepie "luz w tylku" . Podobno to sukces 99% szczesliwych poczec.
Jesli o czyms zapomnialam, przypominac i pisac bo ja wszystkiego tez nie wiem
no i buciki czy skarpetki aby w ten sposob poinformowac męża o pozytywnym wynikuPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny