Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Pauletta nie podoba mi sie
Miałaś bardzo ładny wykres. A tu takie rozczarowanie.
Cos Czuje ze moj cykl bedzie chciał pobic Twoj i tez sie wydłuży.b
Zresztą byłabym nie najlepszą matką wątku jak bym Was zostawiła a tak jestem prawie na końcu, żeby czuwać tu nad Wami wszystkmi i ciążowe obrazki Wam wklejać -
Witajcie liczę, że kwiecień- miesiąc moich urodzin będzie dla mnie szczęśliwy. To będzie pierwszy miesiąc, w którym M będzie cały miesiąc w domu od pół roku więc starania pełną parą i w dodatku w kwietniu zaczynam walczyć bromkiem z prolaktyną liczę że może stanie się cud
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jako że u mnie dziś zawitała @ i musiałam się pożegnać z listą testujących w marcu to chętnie dopiszę się do Was Tylko mam problem jaką datę podać, bo zaczynam 1 cykl z Clo i nie wiem czy coś się nie poprzestawia:P No ale tak wstępnie niech będzie 23 kwietnia, jak będę wcześniej testować to na pewno się pochwalę
Powodzenia dla wszystkich testującychMadziulla, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdziulka92 wrote:mam problem jaką datę podać, bo zaczynam 1 cykl z Clo i nie wiem czy coś się nie poprzestawia:P
ja tez mam pierwszy cykl z CLO (Dzis wlasnie wzielam osatnia tabletke w tym cyklu)
ja wogole zaczynam starania po pol roku przerwy. nie mialam przez pol roku @ bo bralam lek Visanne na endometrioze. wiec ja wogole nie wiem czego sie spodziewac po tym cyklu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPisanki skradły słońcu kilka złotych promieni,
teraz ich jasny blask niech Wasz dom rozpromieni.
Niech nadchodzące święta wielkanocne
przyniosą pogodę ducha,
wiele szczęścia i radości oraz....
Takiego KRÓLICZKA, abyśmy mogły go już tulić na następne święta. :*
http://static.pokazywarka.pl/i/6453317/789091/dziecko-kroliczek.jpg
Wesołych Świąt.! :*
gabryśka, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Paulette, cześć dziewczyny Proszę o wpisanie mnie na 3 kwietnia. Szykuję się na test w maju, ale nigdy nie wiadomo, powoli czuję, że cionsza już mnie dopadła
Wesołych Świąt, a za rok bobo-króliczka dla każdej z nas.Morwa, Paulette lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Hej!
To ja poproszę o wpisanie mnie na 17-tego.
Wprawdzie w moje wszystkie dni płodne akurat mamy remont w domu i będziemy musieli tułać się po znajomych wiec warunki na spłodzenie potomka małe ale może wpisując się tutaj zaczaruje trochę rzeczywistośćMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalek wrote:Hej!
To ja poproszę o wpisanie mnie na 17-tego.
Wprawdzie w moje wszystkie dni płodne akurat mamy remont w domu i będziemy musieli tułać się po znajomych wiec warunki na spłodzenie potomka małe ale może wpisując się tutaj zaczaruje trochę rzeczywistość
Testujemy razem powodzeniaNatalek lubi tę wiadomość