X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
Odpowiedz

Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka

Oceń ten wątek:
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejj jaki słodki kroliczek,chcę takiego!:) Wszystkiego Dobrego dziewczyny z okazji Świąt:)

Paulette lubi tę wiadomość

• baranosia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalek kochana często takie wariactwo przynosi dobre efekty ;) powodzenia!

Ja okres powinnam dostać 3.04 ale ten cykl spisałam na straty znowu testy owulacyjne nie wskazały owulacji ale w kwietniu rozpoczynam zbijanie prolaktyny i liczę na owocne testowanie w maju! Z Wami jednak pozostanę trzymając kciuki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 19:01

Natalek lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Donia12 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    To i ja bym się chciała zapisać na listę oczekujących :) wprawdzie Ridż jeszcze nie przylazł, ale może w swej łaskawości nie chce mi świąt psuć. Także zaklinam go na jutro i proszę mnie wpisać na 26 kwietnia.
    To nasz 4 cykl starań będzie. 7 kwietnia idę podglądać jajca. A potem to już tylko testować i testować :)

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja wpadam na chwilke. Moje tempki pokazują ze moj cykl bedzie telenowela bez konca. Ale juz sobie obiecalam ze jak do konca marca nie przyjdzie okres to 1 max 2 kwietnia (zalezy jak uda mi sie test kupic) bede testowac... Wiec proszę o wpisanienie na liste

ktosiowa, emerald_m, Paulette lubią tę wiadomość

• Donia12 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Ridż powoli się rozkręca wiec poproszę o wpisanie na 26 kwietnia. Musze testów ciążowych dokupić bo jakby wyszły te co miałam :)

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) oczywiście nie wytrzymuje z czekaniem na testowanie AZ do kwietnia i byłam dziś na becie. Mąż przywiezie wyniki jak będzie wracał z pracy. Nie mogę się doczekać i się boje jednocześnie...

Paulette, emerald_m lubią tę wiadomość

• baranosia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymoteuszowa myślami jestem z Tobą :*

Tymoteuszowa lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymoteuszowa wykres masz piękny. Trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny :* no właśnie wykres pierwszy raz u mnie ma wyraźne dwie fazy tempki i nie spada poniżej tej wyższej, także mam naprawdę duża nadzieję. Sikacza robilam, ale negatyw, przy czym najpierw był jakby cień cienia i później znikł. Zobaczymy...

• baranosia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko mąż wróci od razu daj nam znać!

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znać dam ;) chyba, że zdarze się powiesić jak beta nie będzie wskazywała na ciążę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymoteuszowa wrote:
    Dam znać dam ;) chyba, że zdarze się powiesić jak beta nie będzie wskazywała na ciążę...

Jak nie ten to następny. ale mi tu Twój wykres pachnie ciąża :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby ten, bo juz mam dosyc... :p dzieki, to daje nadzieje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 cykl starań? to było by całkiem spoko :) ale doskonale wiem co czujesz... ja już miałam kilka takich momentów co Ty... zobacz na moje suwaczki... ja dobijam do 3 lat... :(
    ale będzie dobrze musi być... oby to były nasze ostatnie cykle!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 09:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla no wiem, że to nie tak długo i nie ma źle... Ale wokół wszyscy są w ciąży albo już porodzili to mi przykro za każdym razem jak się dowiaduje, że ktoś znowu jest w ciąży, a ja nie... A tak bardzo bym chciała. Jestem młoda i blablabla ale bardzo już chce własne (kilka lat opiekowałam się dziećmi i byłam niania). Także czekam z niecierpliwością. A u Ciebie jakieś problemy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymoteuszowa rozumiem Cie doskonale :( Uda sie zobaczysz.
    Tak u mnie problemy z tarczyca, prolaktyna, choruje na endometrioze. mam juz jedno poronienie "na koncie" w grudniu 2014.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymoteuszowa rozumiem Cie doskonale :( Uda sie zobaczysz.
    Tak u mnie problemy z tarczyca, prolaktyna, choruje na endometrioze. mam juz jedno poronienie "na koncie" w grudniu 2014.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuje kochana :* mam nadzieję, że w końcu się uda! :)) nawet choroba nie przeszkodzi dzidziusiowi! Jestem z Tobą <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) Jestem teraz wyjątkowo dobrej myśli. ze 3 max 4 miesiace sie uda.

• baranosia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My staramy się dopiero od października ale widzę, że z miesiąca na miesiąc jest ze mną coraz gorzej... a będzie jeszcze gorzej, bo zaczyna się "wysyp" wózków wychodzących na ulice :( ehh żeby tak się dało wyłączyć myślenie...

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
‹‹ 14 15 16 17 18 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ