Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalek kochana często takie wariactwo przynosi dobre efekty powodzenia!
Ja okres powinnam dostać 3.04 ale ten cykl spisałam na straty znowu testy owulacyjne nie wskazały owulacji ale w kwietniu rozpoczynam zbijanie prolaktyny i liczę na owocne testowanie w maju! Z Wami jednak pozostanę trzymając kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 19:01
Natalek lubi tę wiadomość
-
Hej,
To i ja bym się chciała zapisać na listę oczekujących wprawdzie Ridż jeszcze nie przylazł, ale może w swej łaskawości nie chce mi świąt psuć. Także zaklinam go na jutro i proszę mnie wpisać na 26 kwietnia.
To nasz 4 cykl starań będzie. 7 kwietnia idę podglądać jajca. A potem to już tylko testować i testowaćPaulette lubi tę wiadomość
-
Hej ja wpadam na chwilke. Moje tempki pokazują ze moj cykl bedzie telenowela bez konca. Ale juz sobie obiecalam ze jak do konca marca nie przyjdzie okres to 1 max 2 kwietnia (zalezy jak uda mi sie test kupic) bede testowac... Wiec proszę o wpisanienie na liste
ktosiowa, emerald_m, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuje dziewczyny :* no właśnie wykres pierwszy raz u mnie ma wyraźne dwie fazy tempki i nie spada poniżej tej wyższej, także mam naprawdę duża nadzieję. Sikacza robilam, ale negatyw, przy czym najpierw był jakby cień cienia i później znikł. Zobaczymy...
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny7 cykl starań? to było by całkiem spoko ale doskonale wiem co czujesz... ja już miałam kilka takich momentów co Ty... zobacz na moje suwaczki... ja dobijam do 3 lat...
ale będzie dobrze musi być... oby to były nasze ostatnie cykle!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 09:13
-
nick nieaktualnyMadziulla no wiem, że to nie tak długo i nie ma źle... Ale wokół wszyscy są w ciąży albo już porodzili to mi przykro za każdym razem jak się dowiaduje, że ktoś znowu jest w ciąży, a ja nie... A tak bardzo bym chciała. Jestem młoda i blablabla ale bardzo już chce własne (kilka lat opiekowałam się dziećmi i byłam niania). Także czekam z niecierpliwością. A u Ciebie jakieś problemy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny