Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja spieszę donieść, że u mnie @ więc niestety to nie był mój cykl Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i życzę powodzenia pozostałym, które jeszcze cierpliwie, lub mniej cierpliwie czekają na swoją kolej. Spieszę zapisać się do majówek Trzymajcie się
Landryneczka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Pytam, bo jestem ciekawa czy masz objawy okresowe. Bo np ja to jestem taka ze praktycznie godzine przed zaczynam czuc ze okres sie zbliza.
Noo wczoraj tylko cycki bolały a dzis juz ból brzucha jak na @ i cycki tez bola. Wiec dziś najdalej jutro przybędzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 07:26
-
nick nieaktualnyHmm ciekawe bo tempka wyraźnie idzie u Ciebie w dół. Trzeba poczekać bo może tak chce przyjść później albo coś jednak na rzeczy jest tylko ze masz test z krwi negatywny jak ja. Ja po becie przestałam sobie robić jakiekolwiek nadzieje. KlaudyŚ pozostaje czekać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny