Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj, u mnie tez Ridż za rogiem, w tym cyklu bawi się w podchody normalnie bo ja z go czuje, już daje znaki ale nadal w przyczajeniu pozostaje.. Ja natomiast bw maju ni wpisuje się na listę, ani nie mierze temp. Robię przerwe. Poza tym jadę na urlop na 10 dni (akurat nawet beda plodne) i liczę że odpocznę od tematu ciążowego.. Trzymajcie kciuki za mój odwyk ))
Paulette lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnyAle załapałam teraz przez Ciebie KlaudyŚ fazę ze pójdę na wizytę a tam zamiast @ i analizy tylko wyników kropek na usg....bo u mnie malpy tez jeszcze nie ma...tjaaaa marzenie scietej głowy...
jutro pewnie z rana zawitaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 13:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Dziewczyny, mnie kilka razy organizmu zrobił żarcik, ale z perspektywy czasu wiem, że wina siedzi w głowie Najlepsze na wywolanie jesi wino i seks, a nie czekanie na upragniony skok
Powodzenia w kolejnym cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaulette, inofem (zamiennik Inofolicu) rzeczywiście reguluje owulacje. To nic innego jak kwas foliowy, ale z dodatkiem myo-inozytolu, który też pomaga zwalczyć skutki PCOS.
U mnie pięknie wyregulował cykle (z wahań 29-41 dni unormował do stałych 34) i dodatkowo obniżył THS z 3 do 1,2
Moja gin zachęcała, żeby zamiast zwykłego kwasu foliowego trzymać się właśnie Inofolicu, bo pozytywne efekty rzeczywiście są zauważalne.
Minusem jest tylko cena, ale w Allegrowych aptekach da się czasami upolować niezłe okazje.
Bobby, urlopy podobno sprzyjają staraczkom. Jedź z przekonaniem, że odpuszczasz, a ja trzymam kciuki za niespodziankę!Paulette lubi tę wiadomość