Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya88 wrote:paulette, inofem (zamiennik Inofolicu) rzeczywiście reguluje owulacje. To nic innego jak kwas foliowy, ale z dodatkiem myo-inozytolu, który też pomaga zwalczyć skutki PCOS.
U mnie pięknie wyregulował cykle (z wahań 29-41 dni unormował do stałych 34) i dodatkowo obniżył THS z 3 do 1,2
Moja gin zachęcała, żeby zamiast zwykłego kwasu foliowego trzymać się właśnie Inofolicu, bo pozytywne efekty rzeczywiście są zauważalne.
Minusem jest tylko cena, ale w Allegrowych aptekach da się czasami upolować niezłe okazje.
Edit.
A powiedz mi kochana jak dlugo go bralas? Tzn bierzesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 17:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypiję od listopada. Już pierwszy cykl, w ktorym go piłam trwał 34 dni i od tego czasu tak się utrzymuje. TSH badałam ponownie w styczniu, to już wtedy spadło, kilka dni temu robliłam badanie raz jeszcze i nadal na ładnym poziomie 1,2
Bardzo sceptycznie podchodziłam do niego na początku, bo wydawało mi się, że "zwykły" kwas foliowy nie może przecież zdziałać cudów, ale od kiedy zobaczyłam wyniki badań i @ zaczęła przychodzić punktualnie, to zaczęłam wierzyć w jego moc
Paulette lubi tę wiadomość
-
Widzę ze robi się tutaj front - czekam na okres-przyjdź!
Ja juz tz mam takie bole brzucha, że jeśli miałoby to oznaczać ciążę to zniosę ale jesli na okres to zlituj sie paskudzie i przyjdź!
Życzę Wam dziewczynki żeby bole były początkiem ciąży albo zacznijmy wreszcie nowy cykl! -
Madziulla wrote:Ja bym chciała malibu z mlekiem ale niestety nie mam ;( może jeszcze sheridan mi został
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
grzeszna24 wrote:Cześć dziewczyny
Mogę dołączyć ?
Ostatnią @ miałam 05.03, kolejna powinna być 01.04 ( zrobiła sobie psikus ), albo najpóźniej 09.04.
Oprócz bólu piersi, sutków, jajników i ochoty na słodkie żadnych innych objawów nie mam. Mam też wrażenie, że ciągle mam mokro i że @ przyszła, ale jej nie ma.
Testuję albo jutro, albo w piątek
Podziwiam, że tak długo wytrzymałaś bez testowania Normalne to jest u Ciebie że masz nieregularne i tak się spóźnia? Bo jeśli nie to kochana coś czuje że będą piękne dwie tłuste krechy! -
Grzeszna teraz popatrzyłam dopiero na twój wykres - bardzo późno pokazało Ci owulacje. Teraz rozumiem czemu dopiero będziesz testować. Trzymam kciuki żeby był test pozytywny a nie okazało się że to wredny i nieznośny cykl bezowulacyjny. Daj znać
-
nick nieaktualny
-
Vesper wrote:Bobby, beta negatywna (od jutra biorę piguły na infekcję ). Trzymam za Ciebie kciuki !!!
Vesper dzięki za kciuki ale u mnie też spodziewam się tylko malpiszona.
A88, żeby nie było ją nie odpuszczam że staraniami tylko z obserwacjami i mam nadzieje że mój odwyk zda egzamin )♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Wpisana jestem na 15 i tak zatestuje jeszcze raz a puki co wczoraj wieczorem wysikalam takie oto cos.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8f100378b53.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b117e055dc14.jpg
Teraz martwi mnie tylko te plamienie.. Jutro powtorze i w poniedzialek bede u gina. Tak jak sie umuwilam z nim. Jak beda dwie kreski to po tabletki dowcipne.Paulette, Isia86 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny