Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyciak wrote:Ja mam to zbadać:
androstendion, tesosteron, DHEAS, 17OH progestron, ACTH, kortyzol. AMH, ocena stęzenia insuliny i glukozy na czczo oraz w 1i 2 godzinie po obciażeniu 75g glukozy, Vit. B12, kwas foliowy , homocysteina, polimorfizm MTHFR, przeciwciał p/kardiolipinowe, przeciwciała p/jądrowe ANA3.Edyciak, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Ja tak miałam w tym cyklu teraz. Bardzo silny ból przy owu i kłucie jajnika aż do pozytywnego testu 😉
-
nick nieaktualny
-
Madzia, przykro mi z powodu miesiączki, ale trafiłaś w super miejsce, tu się szybko zachodzi także raz dwa i będziesz w ciąży:)
Morwa czekam z niecierpliwością na Twoje testowanie.
Edyta, ale Ci zarzucił komplet badań, dużo i wyjdzie sporo kasy - jak masz pakiet z pracy spróbuj coś wydębić. Myślę, że po tych badaniach sporo Ci się wyjaśni, jednak szkoda że nie przepisał czegoś na prolaktynę. Kup Niepokalanka i zastosuj LUZ W DUPIE jak to mój doktorek mówi.madziulix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia trochę mało tej L-karnityny mój uprawnienia sport i codziennie pił 15ml takiej kupionej w sklepie dla sportowców. Dwa razy zaszłam w ciążę jak mój mąż ją pił. Nie wiem na ile to miało wpływ ale nie zaszkodziło 😉
https://www.sfd.pl/sklep/BioTechUSA_L-Carnitine_+_Chrome-opis33516.html
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Morwa wrote:Dajesz nadzieję, że to co nawala mnie z prawej strony to może być jajnik 🤦♀️ bo cały czas schizuję, że to ciąża pozamaciczna a ja wje**łam się w niezłe bagno ...
Morwa kochana rozumiem że się denerwujesz ale tylko spokój może tutaj pomóc. Życzę Ci z całego serca żeby to była zdrowa ciąża 🤗✊🍀Morwa lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Madzia trochę mało tej L-karnityny mój uprawnienia sport i codziennie pił 15ml takiej kupionej w sklepie dla sportowców. Dwa razy zaszłam w ciążę jak mój mąż ją pił. Nie wiem na ile to miało wpływ ale nie zaszkodziło 😉
https://www.sfd.pl/sklep/BioTechUSA_L-Carnitine_+_Chrome-opis33516.html
Czyli do tych tabletek mogę jeszcze dodać to? Nie będzie za dużo? -
madziulix3 wrote:Dziękuje Anetko ja czekam na informacje od Ciebie... oczywiście te pozytywne
Annie1981, madziulix3, Susanne, Morwa, Evelle28, Edyciak, Kitka_87, SzalonaOna, Madlene28, Mowe, Klaudia9212, Magdalena 😀, Nynka, Lalia, ladySiSi, koktajlowa, Koteczka82, Joan, Pszczolka36l, TakBardzoCiebieChcę, Julik lubią tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:Czyli do tych tabletek mogę jeszcze dodać to? Nie będzie za dużo?
Czy Twój uprawia jakiś sport? Jak wygląda.kwestia diety?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 00:53
-
TakBardzoCiebieChcę wrote:Dziewczyny może trochę odbiegnę od tematu ale po prostu muszę, muszę bo się uduszę 🙊
Ta babeczka od duchowości jest GENIALNA! ❤️Chyba dzięki niej przed chwila doświadczyłam całkowitego oczyszczenia... Od jakiegoś czasu gdzieś w środku gromadziły się we mnie emocje (głównie te złe) z którymi nie potrafiłam sobie sama poradzić. Godzina z nią i czuje się ze to wszystko prysło jak bańka mydlana. Jakby ktoś zdjął ze mnie ogromny ciężar który nosiłam od jakiegoś czasu na plecach. Czuje się fantastycznie. Jeśli ktoś sceptycznie do tego podchodzi i się zastanawia niech dołącza do grupy i chłonie wszystkie jej słowa. Trafiła w 100% w sedno problemu. Nadal nie mogę się nadziwić.
PS: teraz już w końcu wiem co jest grane z tym mówieniem do siebie, rozmawianiem z dusza dziecka i zaproszeniem go do siebie... ☺️🤰🍀🐝
Anet.kaa wrote:Beta 59
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 00:59
Anet.kaa, TakBardzoCiebieChcę lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Dziewczyno! Ja mojego tak szprycowałam, że dziwię się że się nie świecił. Dawaj mu ile się da
Czy Twój uprawia jakiś sport? Jak wygląda.kwestia diety?
Dawniej uprawiał, dużo skakał i w ogóle pocił się hehe. Teraz jest programistą i siedzi w pracy 8 h, bardzo mu ta robota na psychikę działa. A dieta... wcześniej sobie lubiła zjesc fast fooda. Ale gdzieś od miesiąca już mu na to nie pozwalam i staram się gotować zdrowo. Wcina dużo tych orzechów, słonecznika i pestek dyni. I czarnuszkę mu dodaje wszędzie gdzie się daKoteczka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny