Kwiecień plecień, stary hasa, będę z tego mieć bobasa :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni u mnie też ze spaniem słabo aktualnie. Budzę się kolo 5 i nie mogę dalej zasnąć
Dagica kciuki 🤞🏼
Brillka 🫂
Ja byłam dzisiaj na krwi, robię betę, morfologie, glukozę, tarczyce. Trochę się martwię, bo nie widzę dużej różnicy w testach, wręcz pink mi zjaśniał, ale ten który robiłam wczoraj jest inny od pozostałych i na maksa mnie zdziwiło jak mocno się wczoraj wybarwił (ewidetnie różni się napisami jakiś różowy, reszta jest fuksjowa/fioletowa). Na facelle widać ściemnianie ale delikatne. Mam nadzieje że wyniki będą szybciej niż o 18 jak ostatnio 🤦🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia, 08:18
Dagica lubi tę wiadomość
-
Hej. Miłego dnia Wam życzę 😉
Chochlik zatem zostajesz prowadzącą maja 😉 Trzeba zrobić ankietę z tytułami nowych wątków, dziewczyny jakieś 2-3 dni temu tu wrzucały i blob dziś swój dodala. Google ma taką opcjei całkiem prosto się tego używa. Potem wrzuć nam tutaj linka do niej 😉pp2018, Chochlik12, blob, siesiepy lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNomeolvides wrote:Moni u mnie też ze spaniem słabo aktualnie. Budzę się kolo 5 i nie mogę dalej zasnąć
Dagica kciuki 🤞🏼
Brillka 🫂
Ja byłam dzisiaj na krwi, robię betę, morfologie, glukozę, tarczyce. Trochę się martwię, bo nie widzę dużej różnicy w testach, wręcz pink mi zjaśniał, ale ten który robiłam wczoraj jest inny od pozostałych i na maksa mnie zdziwiło jak mocno się wczoraj wybarwił (ewidetnie różni się napisami jakiś różowy, reszta jest fuksjowa/fioletowa). Na facelle widać ściemnianie ale delikatne. Mam nadzieje że wyniki będą szybciej niż o 18 jak ostatnio 🤦🏼♀️Nomeolvides lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. U mnie po nocy było czysto, wstałam i znów plamienie..Nie chcę mi się żyć. Wiem, że zbliża się koniec.
-
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie po nocy było czysto, wstałam i znów plamienie..Nie chcę mi się żyć. Wiem, że zbliża się koniec.
Edit: doczytałam, że masz sporo leków, może powinnaś mieć coś lepszego niż duphaston?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia, 09:09
-
Dzisiaj do 15:00 zbieram jeszcze propozycje tytułów, więc jeśli macie jeszcze jakieś, to piszcie śmiało! 😁 Później zrobię ankietkę. ♥️😍
Możecie zerknąć, czy nie zauważyłam jakiegoś tytułu. Jeśli nie zapisałam tu propozycji od którejś z Was to przepraszam! Próbowałam wertować forum, ale mogło coś uciec. 😅
1. W maju wystroje się jak Beyonce, w lutym Bobas da nam koncert 🎤
2. Cimci rimci na majówkę ☀️, stary sprasza na pępówkę. 👶🏻
3. Kilka dni pięknej majóweczki ☀️ , a wkrótce będziemy szukać dla naszych bobasów śliczne wózeczki 👶🏻
4. Dużo majówkowej śląskiej kiełbasy 🥓, zapowiada dla każdej z nas piękne bobasy 👶🏻
6. W maju słoneczko ☀️ i grillowe szaleństwo 🥓🥗, a na zimę będę tulić moje maleństwo. 👩🏻🍼
7. W maju zapyla nie tylko roślinki 🌸 na zimę będę mamą małego chłopca lub dziewczynki. 👩🏻🍼👶🏻
8. Weekend majówkowy niezwykle miluśki, zrobił z nas brzuchate mamuśki 🤰🏼😃
9. W maju dużo słońca świeci ☀️ zróbmy tutaj trochę dzieci. 🍼
10. Różowe piwonie w maju zakwitają, różowe kreseczki na teściki wpadają
brilka, constella, blob, Dagica, Miś, pp2018, Iza., siesiepy, Alysa lubią tę wiadomość
11cs o pierwsze maleństwo 👶🏻
👧🏻 28
PCO
✅ hormony w porządku
✅ owulacje w porządku
👦🏼 26
💦 25mln (11,09 w ml) odważnych, lecz nieco słabych żołnierzy o morfologii 2%
🏃♂️ i ruchliwości A+B=6%, A+B+C=17%,
👩❤️👨 chcących się związać z komórką jajową tylko 43% (HBA),
🧬 fragmentacja chromatyny 84%
➡️ 🥗 dalsza diagnostyka, dobra suplementacja i zmiana trybu życia -
Patrycja3791 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie po nocy było czysto, wstałam i znów plamienie..Nie chcę mi się żyć. Wiem, że zbliża się koniec.
Może skocz na betę? Jeszcze nic nie jest przesadzone 😘 Po wstaniu działa grawitacja, wiec coś tam może jeszcze z Ciebie wychodzić. Jaki to jest kolor?blob lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj w końcu skok temperatury czekamy na efekty...
Nomeolvides, blob, constella, Zbuntowana, brilka, Miś, pp2018, siesiepy, monii00 lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
listopad - badania krwi -
nick nieaktualnyChochlik12 wrote:Dzisiaj do 15:00 zbieram jeszcze propozycje tytułów, więc jeśli macie jeszcze jakieś, to piszcie śmiało! 😁 Później zrobię ankietkę. ♥️😍
Możecie zerknąć, czy nie zauważyłam jakiegoś tytułu. Jeśli nie zapisałam tu propozycji od którejś z Was to przepraszam! Próbowałam wertować forum, ale mogło coś uciec. 😅
1. W maju wystroje się jak Beyonce, w lutym Bobas da nam koncert 🎤
2. Cimci rimci na majówkę ☀️, stary sprasza na pępówkę. 👶🏻
3. Kilka dni pięknej majóweczki ☀️ , a wkrótce będziemy szukać dla naszych bobasów śliczne wózeczki 👶🏻
4. Dużo majówkowej śląskiej kiełbasy 🥓, zapowiada dla każdej z nas piękne bobasy 👶🏻
6. W maju słoneczko ☀️ i grillowe szaleństwo 🥓🥗, a na zimę będę tulić moje maleństwo. 👩🏻🍼
7. W maju zapyla nie tylko roślinki 🌸 na zimę będę mamą małego chłopca lub dziewczynki. 👩🏻🍼👶🏻
8. Weekend majówkowy niezwykle miluśki, zrobił z nas brzuchate mamuśki 🤰🏼😃
9. W maju dużo słońca świeci ☀️ zróbmy tutaj trochę dzieci. 🍼
10. Różowe piwonie w maju zakwitają, różowe kreseczki na teściki wpadają
super tytuły:)
jeśli chcesz mozesz dodać w tym moim ostatnim tytule jakieś emotki, bo pisałam z komputeraChochlik12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTen tytuł bardzo fajny
W maju dużo słońca świeci ☀️ zróbmy tutaj trochę dzieci. 🍼
tylko był już tu niedawno podobny
czerwiec lato słońce świeci, będzie z tego dużo dzieci
siesiepy mam nadzieję, że się nie obrazisz
Edit: tak czytam ten mój komentarz i to wygląda tak jakbym coś narzucała.
Głosujcie na taki jaki najbardziej Wam się podoba tylko czasem jest ciężko wybrać jeden i dlatego pomyślałam, że mógłby być całkiem innyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia, 09:26
siesiepy lubi tę wiadomość
-
Alysa wrote:@Grażka LH i FSH lekko podwyższone, najlepiej wyniki takie do 5 max. Ale Najważniejsze że nie są powyżej 10. Stosunek LH:FSH 0,85 więc też nie najgorzej.
Reszta wyników w porządku
Super dziękuję Ci za informację
Czyli raczej sie nie martwić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia, 09:30
Start starania: Marzec 2024
8 cs - przerwa do lutego
5 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
Luty 2025 - prawdopodobnie IUI
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patrycja3791 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie po nocy było czysto, wstałam i znów plamienie..Nie chcę mi się żyć. Wiem, że zbliża się koniec.
Plamienie na początku ciąży zdarzają się bardzo często. Jaki kolor tego plamienie? Masz możliwość skonsultowania się z lekarzem?starania od 8/2023
Fertistim, Proxeed Women, Pregna Start, cynk, mangan, witamina D, witamina K, magnez+B6, omega 3
Olej lniany -
blob wrote:grazka póki co ze spokojem
To 3 cs, wiem, że dla staraczki każdy cykl jest ważny i jesteśmy niecierpliwe i bardzo chcemy ujrzeć II kreski od razu, ale wyniki nie są złe
My z to z moim wiemy, ale stwierdziliśmy, że ten cykl ja zrobie te badania z 3dc i 7dpo, a jesli bedzie kolejny (oby nie) to mój zrobi badania nasienia i jak wszystko bedzie ok to bedziemy miec spokojne głowy, że możemy na luzie działać i wszystko jest dobrzepp2018, blob, monii00 lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
8 cs - przerwa do lutego
5 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
Luty 2025 - prawdopodobnie IUI
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"