Kwiecień plecień, stary hasa, będę z tego mieć bobasa :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam historię ze szwagierka, miała problemy z jajnikami, miała zabieg operacyjny i nastawiano ją, że może się skończyć usunięciem jajników. Udało się bez tego ale okazało się, że na stole operacyjnym była w 4 tygodniu ciązy, mimo ze lekarze uwazali, ze naturalnie nie ma szans. To była dopiero panika, syn ma 16 lat teraz, najlepszy w klasie, mega ułożony nastolatek, az się wierzyć nie chce, że tacy istnieją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca, 11:09
monii00, AnitaK lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:U mnie 3.04 to będzie 9 dpo🙈 po prostu w tym cyklu podchodzę realnie do mojej cierpliwości i wiem, że dłużej będzie mi trudno wytrzymać.
Obudziłam się dziś tak wściekła, jakbym miała najgorszy PMS od lat, mam nadzieję, że mi przejdzie w ciągu dnia bo mój nastrój trudno nazwać świątecznym 😅
@Anita, masz dzieci urodzoje rocznikowo tak samo jak ja i @PaulaG
Edit: Byłaś na grudniowkach2019! Miałam wrażenie, że już Cię widziałam!Fermina lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
Hej, witam się serdecznie. @Fermina to my chyba mamy podobny termin. Ja nigdy nie testowałam przed terminem miesiączki (dopiero odkąd jestem tu z Wami na forum). No, ale może się przyłącze tego 3.04 do sikania. U mnie to bedzie 11 dpo.
pp2018, Fermina, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
NiedoszlaWielodzietna wrote:Hej, witam się serdecznie. @Fermina to my chyba mamy podobny termin. Ja nigdy nie testowałam przed terminem miesiączki (dopiero odkąd jestem tu z Wami na forum). No, ale może się przyłącze tego 3.04 do sikania. U mnie to bedzie 11 dpo.
Zapraszam! We dwie zawsze raźniejpp2018 lubi tę wiadomość
-
A ja już mam wyrąbane i wiem, że okres będzie. Mam taki pms, że mam ochotę pozabijać każdego. Cycki chcą wybuchnąć. Jest 22dc czyli 3-5 dni do okresu. Zużyję test w pon i mam te starania gdzieś 😡 zajmę się sobą ♥️.
monii00, pp2018, AnitaK lubią tę wiadomość
Termin 03.07.25 🩷 -
rolka355 wrote:A ja już mam wyrąbane i wiem, że okres będzie. Mam taki pms, że mam ochotę pozabijać każdego. Cycki chcą wybuchnąć. Jest 22dc czyli 3-5 dni do okresu. Zużyję test w pon i mam te starania gdzieś 😡 zajmę się sobą ♥️.
Jeszcze nic straconego, czekamy z Tobą do poniedziałku 🤞🏼rolka355, pp2018, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
rolka355 wrote:A ja już mam wyrąbane i wiem, że okres będzie. Mam taki pms, że mam ochotę pozabijać każdego. Cycki chcą wybuchnąć. Jest 22dc czyli 3-5 dni do okresu. Zużyję test w pon i mam te starania gdzieś 😡 zajmę się sobą ♥️.
rolka355, pp2018, AnitaK, Monk@ lubią tę wiadomość
👧 29 l. 🧔♂️ 34 l.
18.11.2024 Ważę już 864 g i śmiało kopię w brzuszku 😍
15.10.2024 Ważę już 386 g i jestem Chłopcem 💙
06.09.2024 Wyniki PAPP-A ➡️ niskie ryzyka
06.08.2024 Mam już 3,12 cm i mama usłyszała pierwszy raz moje serduszko ❤️
11.07.2024 Jest ❤️
25.06.2024 ⏸️
09.05.2024 Wykryty ok 0,5 cm mięśniak - do kontroli ➡️ nie powiększa się 👍
04.05.2024 💔 poronienie samoistne 4tc 4dz
24.10.2023 💔 poronienie samoistne 5tc 3dz
💉 Neoparin 60 mg 💊 Acard 150
🗓 28.11 wizyta gin prywatnie
🗓 09.12 wizyta gin NFZ
🧬 19.12 prenatalne III trymestru
-
Hej, poproszę o wpisanie mnie na wolnego strzelca 🥰
monii00, PaulaG lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Poproszę wolnego strzelca, ja kolejny cykl bez owulacji, w dodatku małż bardzo słabe nasienie od wielu miesięcy, więc nie będę testować ale potrzymam kciuki za Was chętnie 🥹monii00, Fermina, AnitaK, PaulaG lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml i progesteron 210,78 ng/ml | 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm
26.11 - wizyta serduszkowa 🤞🏻 -
Witam się w kwietniowym wątku, też potrzymam kciuki jak ezra bo ani na wolnego strzelca nie idę ani nie planuje testować.
🤞🏻🤞🏻🤞🏻Fermina, AnitaK, PaulaG, ezra lubią tę wiadomość
PCOS, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️krew 2-5dc oddana
🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
Cześć dziewczyny, witam się oficjalnie na kwietniowym wątku 🥰
Ja poproszę o wpisanie na wolnego strzelca, bo sytuacja mojego cyklu jest mocno dynamiczna 😂
Więc pewnie będę bardziej trzymać kciuki i kibicować, ale chciałabym po prostu z Wami zostać ☺️Monk@, AnitaK, PaulaG, ezra, blob lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Hej dziewczyny w kolejnym wątku… 🙋🏻♀️😁🙌🏻
Z chęcią dołączę do testowania, jak 🐒 przyjdzie to podam datę… niestety ciężkie jest to, że:
- gdy zapisuje się na koniec miesiąca (to nieco za wcześnie na testowanie - około 9, 10dpo…
- gdy zapisuję się na początek miesiąca to okazuje się, że nie wytrzymałam i wytestowałam wcześniej 😂
Szkoda, że nie mam spodziewanej miesiączki w środku miesiąca… testowanie z Wami wtedy byłoby tak proste 😂♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca, 00:51
Sosenka93, martysiaczki, Fermina, ezra lubią tę wiadomość
11cs o pierwsze maleństwo 👶🏻
👧🏻 28
PCO
✅ hormony w porządku
✅ owulacje w porządku
👦🏼 26
💦 25mln (11,09 w ml) odważnych, lecz nieco słabych żołnierzy o morfologii 2%
🏃♂️ i ruchliwości A+B=6%, A+B+C=17%,
👩❤️👨 chcących się związać z komórką jajową tylko 43% (HBA),
🧬 fragmentacja chromatyny 84%
➡️ 🥗 dalsza diagnostyka, dobra suplementacja i zmiana trybu życia -
Hej dziewczyny 🙂
Zasnęłam z córką jak emerytka. Obudziłam się po 3, okazało się, że jednak jest po 4 przecież. Wykąpałam się i uznałam, że nie warto iść spać ponownie. Zrobiłam ciasto i siedzę. Chyba pójdę pomalować ryjaszka, będzie z głowy. Zrobię kawę i poczekam aż reszta się obudzi. Dzisiaj dzień wyjazdowy.
Trochę się obawiam czy u mnie jednak nie będzie cyklu bezowulacyjnego. Pobolewa mnie brzuch jak na okres. Dzisiaj 13dc a już w lutym miałam bezowulacyjny 22dniowy cykl.
Czy jak gin widziała pęcherzyk dominujący w 9dc to istnieje ryzyko, że cykl jednak pójdzie na straty?
Przepraszam jeśli zadałam głupie pytanie, nie ogarniam.
Wszystkiego najwspanialszego dziewczyny z okazji Świąt! Odpocznijcie ♥️🐰Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca, 06:35
PaulaG lubi tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage -
Chochlik12 wrote:Hej dziewczyny w kolejnym wątku… 🙋🏻♀️😁🙌🏻
Z chęcią dołączę do testowania, jak 🐒 przyjdzie to podam datę… niestety ciężkie jest to, że:
- gdy zapisuje się na koniec miesiąca (to nieco za wcześnie na testowanie - około 9, 10dpo…
- gdy zapisuję się na początek miesiąca to okazuje się, że nie wytrzymałam i wytestowałam wcześniej 😂
Szkoda, że nie mam spodziewanej miesiączki w środku miesiąca… testowanie z Wami wtedy byłoby tak proste 😂♥️Chochlik12 lubi tę wiadomość
-
Sosenka93 wrote:Hej dziewczyny 🙂
Zasnęłam z córką jak emerytka. Obudziłam się po 3, okazało się, że jednak jest po 4 przecież. Wykąpałam się i uznałam, że nie warto iść spać ponownie. Zrobiłam ciasto i siedzę. Chyba pójdę pomalować ryjaszka, będzie z głowy. Zrobię kawę i poczekam aż reszta się obudzi. Dzisiaj dzień wyjazdowy.
Trochę się obawiam czy u mnie jednak nie będzie cyklu bezowulacyjnego. Pobolewa mnie brzuch jak na okres. Dzisiaj 13dc a już w lutym miałam bezowulacyjny 22dniowy cykl.
Czy jak gin widziała pęcherzyk dominujący w 9dc to istnieje ryzyko, że cykl jednak pójdzie na straty?
Przepraszam jeśli zadałam głupie pytanie, nie ogarniam.
Wszystkiego najwspanialszego dziewczyny z okazji Świąt! Odpocznijcie ♥️🐰 -
U mnie dzisiaj dzień spodziewanej 🙉 ale jeszcze ani widu ani uczuć jakby miała być.
Test negatywny 😩
Wczoraj wieczorem różowo na papierze 🧐
06-08.01.2023 - poronienie zatrzymane
07.10.2023 - operacja przegrody macicy (prywatnie)
29.01.2024 - ciąża biochemiczna -
mi się ostatnio tak zaczynały okresy niestety, różowym na papierze 😓 a ja mam od rana jakies takie uczucie bąbelków w brzuchu i nie wiem czy za dużo wczoraj próbowałam i namieszałam potraw i mam niestrawność czy jednak coś jest na rzeczy. W pierwszej zatrzymanej ciazy miałam takie bulgotki właśnie. Pewnie znów się nakręcam. 😣 Dobra od następnego cyklu już nie będę, teraz się pocieszę 😅🤣
monii00 lubi tę wiadomość
Termin 03.07.25 🩷 -
Ja zawsze mam tak że idę na poranną toaletę, siku i chust od razu okres 😅
Więc dalej się łudzę, że okresu nie dostanę i jakimś cudem może się udało 🙏🏼 (chyba że znowu biochemiczna będzie - testy negatywne ale z krwi może by wyszło tak jak w styczniu miałam)
monii00 lubi tę wiadomość
06-08.01.2023 - poronienie zatrzymane
07.10.2023 - operacja przegrody macicy (prywatnie)
29.01.2024 - ciąża biochemiczna