Kwiecień plecień, stary hasa, będę z tego mieć bobasa :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czemu mnie zdziwiło, że to już kwiecień Mój cykl się tak układa, że jeżeli nie uda się w tym, to w kolejnym testować będę raczej też w kwietniu, także to dla mnie podwójna szansa! Proszę o wpisanie na 03.04., chociaż w tym cyklu nie ma dużych szans a też doświadczam dziwnego, nowego stanu: boję się testować, żeby nie zobaczyć bieli i możliwe, że będę to odkładać.
Powodzenia dla nas wszystkich, wszystko kwitnie, niech nam zakwitną jajeczkaVienna, blob, grazka0022, AnitaK, rolka355, Majuna, Prezesoowa, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Laseczki, a powiedzcie mi jak robicie test owu i wychodzi ta kreska, ale nie taka jak kontrolna tylko jaśniejsza to w apce oznaczanie jako negatywny czy pozytywny? Ja niby zaznaczam jako negatywny i pozytywna dopiero ta kreska ciemna jak kontrolna. Czy dobrze robię?
PaulaG lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
8 cs - przerwa do lutego
5 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
Luty 2025 - prawdopodobnie IUI
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
grazka0022 wrote:Laseczki, a powiedzcie mi jak robicie test owu i wychodzi ta kreska, ale nie taka jak kontrolna tylko jaśniejsza to w apce oznaczanie jako negatywny czy pozytywny? Ja niby zaznaczam jako negatywny i pozytywna dopiero ta kreska ciemna jak kontrolna. Czy dobrze robię?
grazka0022, blob lubią tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
Dzień dobry dziewczyny 😊
U mnie przygotowania do świąt pełną parą, słoneczko pięknie świeci, to aż się chce coś robić 😊
Życzę Wam miłego dnia 🌞🌞🌞Fermina, blob lubią tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
Fermina wrote:Nie wiem czemu mnie zdziwiło, że to już kwiecień Mój cykl się tak układa, że jeżeli nie uda się w tym, to w kolejnym testować będę raczej też w kwietniu, także to dla mnie podwójna szansa! Proszę o wpisanie na 03.04., chociaż w tym cyklu nie ma dużych szans a też doświadczam dziwnego, nowego stanu: boję się testować, żeby nie zobaczyć bieli i możliwe, że będę to odkładać.
Powodzenia dla nas wszystkich, wszystko kwitnie, niech nam zakwitną jajeczkaPaulaG, Speranza :) lubią tę wiadomość
Termin 03.07.25 🩷 -
Dzien dobry słonecznego dnia.... ślę piekna stopka.. slodkosci...
Prezesoowa, PaulaG lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
rolka355 wrote:Ja w tym cyklu sikam ostatni test. Nie kupuję więcej. Tłumaczę sobie, że przecież je da się wszędzie kupić. Kupię i będę testować dopiero jak mi miesiączka się spóźni dzień lub dwa. Zobaczymy co wyjdzie z tego postanowienia 😅 Jakoś te białe mnie bardziej wkurzają niż okres.
Mi zostały dwa z poprzedniego cyklu i obiecałam sobie, że w tym więcej nie kupuję, ale też wiem, że nie mogę sobie całkowicie ufać.rolka355, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
No to i ja witam się w marcu już na kwietniowym wątku 🙈 owulacja wczoraj, działane przedwczoraj, a nuż się uda.. Proszę o wpisanie na testowanie na 10.04 dopiero dzień po tym jak się 🐒 spóźni. Po marcowym cyklu nie mam zamiaru sikać wcześniej. Kwiecień to mój urodzinowy miesiąc więc poproszę taki prezent 🤭 klasycznie trzymam kciuki za wszystkie z nas 💕 oby to był dobry miesiąc ✊🏼✊🏼
monii00, Prezesoowa, AnitaK, Fermina, PaulaG, Majuna, CudnaKwiaciarka lubią tę wiadomość
-
Wszystkim życzę powodzenia i zostawiam wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠 Proszę się zarażać! 😍
grazka0022, san95, monii00, Vienna, Pink_Flowers, NiedoszlaWielodzietna, Prezesoowa, Sosenka93, AnitaK, rolka355, Liyss🧚🏻, kasia97, PaulaG, ezra, Speranza :), Majuna, CudnaKwiaciarka lubią tę wiadomość
👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
Hej, ja raczej w tym miesiącu bez szans ale poproszę o wpisanie na 06/04
Prezesoowa, PaulaG lubią tę wiadomość
-
No hej z marcowego jakoś wypadłam, ale może w kwietniowymi uda mi się więcej udzielać będę testować pewnie jakoś w połowie miesiąca, ale najpierw podejrzę u gina, co tam się dzieje u mnie, bo marcowa 🐒 gdzieś zaginęła w akcji 🙈
PaulaG, AnitaK, Rachelka23 lubią tę wiadomość
-
Mąż mówił mi, że sniło mu się, że jestem w ciązy. Ciekawa jestem czy się sprawdzi 😆🥰. Też macie taką nadzieję w każdym cyklu? Za każdym razem się rozczarowuję, ale nie umiem inaczej. Ciągle sobie liczę jeśli się uda to kiedy będzie poród, jaka pora roku itp
Fermina, AnitaK, CudnaKwiaciarka, BillieJean lubią tę wiadomość
Termin 03.07.25 🩷