Kwiecień plecień, stary hasa, będę z tego mieć bobasa :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sosenka93 wrote:Cisza. Dużo śluzu.
Który dpo?Kinia92 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze👶
✅PCOS --> brak regularnych miesiączek, brak owulacji
✅Pierwszy cykl stymulowany--> ❎
✅Drugi cykl stymulowany--> ❎
✅ Trzeci cykl stymulowany --> ❓
Pierwszy monitoring - 10 dc - 10.06 - jajniki drobnopecherzykowe
11-16.06 - zastrzyki Fostimon
17.06 - drugi monitoring
🌼 Pozostałe leki/ suple: Formetic (metformina), Dostinex (raz w tyg.), Fertistim, Wit. D, Omega 3, Wiesiołek -
Hibiskus wrote:Który dpo?
11dpo, ale nie robię testów owu. Po protu objawy na to wskazywały. Silny ból jajników. Dzisiaj 27dc.
Wczoraj jednorazowo różowa krew w śluzie, niewiele + nitki.
Bardzo chciałabym, by się udało.
Same wiecie jak to jest ♥️ Serce mi pęknie jeśli pojawi się małpa bo już nadzieja jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia, 16:25
Pink_Flowers, pp2018, Kinia92, Britta, Rachelka23, Hibiskus, Monk@, monii00 lubią tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage
1 cykl stymulowany Aromek
Dieta 💪🏻 -
nick nieaktualnySosenka93 wrote:11dpo, ale nie robię testów owu. Po protu objawy na to wskazywały. Silny ból jajników. Dzisiaj 27dc.
Same wiecie jak to jest ♥️ Serce mi pęknie jeśli pojawi się małpa bo już nadzieja jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia, 16:27
Sosenka93, pp2018, Kinia92 lubią tę wiadomość
-
@Pink_Flowers, jesteś kochana ♥️
Z tego co pamiętam niedawno jedna z naszych dziewczyn też pisała o krwi w śluzie w 10dpo ale jednak dostała 🐒? Tak mi się coś kojarzy. Tylko nie pamiętam kiedy dostala.pp2018 lubi tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage
Dieta 💪🏻 -
nick nieaktualnySosenka93 wrote:@Pink_Flowers, jesteś kochana ♥️
Z tego co pamiętam niedawno jedna z naszych dziewczyn też pisała o krwi w śluzie w 10dpo ale jednak dostała 🐒? Tak mi się coś kojarzy. Tylko nie pamiętam kiedy dostala.
Ostatnio miałam taki mleczny lepki a teraz zmienił mi się na przezroczysty jak woda i rozciągliwy , ale jest go naprawdę bardzo mało.
Objawów żadnych , piersi mnie nie bolą 🤔 a prawie wszystkie dziewczyny piszą , że już przed terminem miesiączki bolały je piersi i miały dużo śluzu.
U mnie dosłownie NIC i też zastanawiam się dalej co jest grane z tymi dwoma testami 😂😂 miałam się uspokoić i ogarnąć, ale nie potrafię. Wysłałam męża do apteki 😂😂😂😂
Gdyby nie ten antybiotyk nawet by mi do głowy nie przyszło żeby robić test 🙈
Także Sosenko moja, ja jestem pewna nadziei co do Ciebie ♥️♥️♥️♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia, 16:55
Sosenka93, Mamausia, pp2018, Kinia92, Kroliczek2411, Malamia lubią tę wiadomość
-
Ej, nie uwierzycie ale patrzę w okno, patrzę i patrzę a tu coś leci. Z daleka myślałam, że to jastrząb bo skrzydła duże ale było coraz bliżej i coraz większe. Ja się patrzę a to BOCIAN kuwa mać 🙈🙈🙈
@Pink_Flowers, masz rację, dziękuję ♥️ Zdecydowanie masz rację. Haha, rozumiem, ja bym miała już szafkę testów na Twoim miejscu 😁 Niech stary leci po testy. Z apteki? Daj znać jakie kupi 😁
Kiedy będziesz sikała?Pink_Flowers, pp2018, Kinia92, Rachelka23, Hibiskus, Kroliczek2411, Dagica, Liyss🧚🏻, Chochlik12 lubią tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage
Dieta 💪🏻 -
nick nieaktualnySosenka93 wrote:Ej, nie uwierzycie ale patrzę w okno, patrzę i patrzę a tu coś leci. Z daleka myślałam, że to jastrząb bo skrzydła duże ale było coraz bliżej i coraz większe. Ja się patrzę a to BOCIAN kuwa mać 🙈🙈🙈
@Pink_Flowers, masz rację, dziękuję ♥️ Zdecydowanie masz rację. Haha, rozumiem, ja bym miała już szafkę testów na Twoim miejscu 😁 Niech stary leci po testy. Z apteki? Daj znać jakie kupi 😁
Kiedy będziesz sikała?
Właśnie wrócił , ale nie jestem usatysfakcjonowana zakupem 😂 Był tylko płytkowy o czułości 25 , więc jutro rano zatestuje, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Dziś rano Facelle o czułości 10 pokazał bladziutka różowa kreseczke, więc na ten może być jeszcze za wcześnie, ale zobaczymy. Myślę, że we wtorek też będę z Tobą testowała 🤞🏼 -
Testujcie dziewczyny i dajcie znać co wchodzę na forum to czekam na Wasze wieści. Jestem pełna nadzieji ze Wam się udało:) obu
Pink_Flowers, Sosenka93 lubią tę wiadomość
12 cs 👶
02.2020 👧
08.2021 👼
03.2024
LH 12,6
FSH 10,4
AMH 0,53
10.2024
AMH 0,211
FSH 13,10
Lh 9,43
Badania na pasożyty - czysto ✅
07.11.2024 ⏸️ beta 105, prog 25,65
09.11.2024 beta 257,9, prog 24,07
12.09.2024 beta 890,8, prog 16,86
25.11.2024, dwa zarodki z ❤️❤️ 124ud/min🥺🤞
13.12.2024 wizyta 🤞
Duphaston 2x1, acard 75
-
@Sosenka93 nie puszczam ✊
Pink_Flowers, Sosenka93 lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
Sosenka93 wrote:11dpo, ale nie robię testów owu. Po protu objawy na to wskazywały. Silny ból jajników. Dzisiaj 27dc.
Same wiecie jak to jest ♥️ Serce mi pęknie jeśli pojawi się małpa bo już nadzieja jest.
I jeszcze Cię nie korci, żeby testować? 🙈 Ja bym już próbowała 🙈Starania o pierwsze👶
17.06 - drugi monitoring
🌼 Pozostałe leki/ suple: Formetic (metformina), Dostinex (raz w tyg.), Fertistim, Wit. D, Omega 3, Wiesiołek -
Sosenka93 wrote:Ej, nie uwierzycie ale patrzę w okno, patrzę i patrzę a tu coś leci. Z daleka myślałam, że to jastrząb bo skrzydła duże ale było coraz bliżej i coraz większe. Ja się patrzę a to BOCIAN kuwa mać 🙈🙈🙈
Kiedy będziesz sikała?
Sosenka ja też za Ciebie kciuki trzymam ❤️❤️❤️ -
Pink_Flowers wrote:Kurde, ale akcja z tym bocianem 😂😂 wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią jedno …. 🙈🙈
Właśnie wrócił , ale nie jestem usatysfakcjonowana zakupem 😂 Był tylko płytkowy o czułości 25 , więc jutro rano zatestuje, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Dziś rano Facelle o czułości 10 pokazał bladziutka różowa kreseczke, więc na ten może być jeszcze za wcześnie, ale zobaczymy. Myślę, że we wtorek też będę z Tobą testowała 🤞🏼
Ja też dziś test rano zrobiłam, ale obiecałam sobie że w środę ostatni zrobię jaki mam i więcej nie kupuje. -
nick nieaktualny
-
Sugar belle wrote:Ja też dziś test rano zrobiłam, ale obiecałam sobie że w środę ostatni zrobię jaki mam i więcej nie kupuje.
Dzisiaj 10dpo i blado.
Ale ból jajnika czuję mocno, to jest zupełnie nowe uczucie 🙈
Albo już sobie sama wkręcam 😅Pink_Flowers, Kinia92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySailorMoon wrote:Mam takie samo postanowienie, do dnia planowanej @ nie robię żeby się nie nakręcać 🙈
Dzisiaj 10dpo i blado.
Ale ból jajnika czuję mocno, to jest zupełnie nowe uczucie 🙈
Albo już sobie sama wkręcam 😅pp2018 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroliczek2411 wrote:@Sosenka93 z Tym bocianem to na pewno dobry znak 😀
Mi w pierwszej ciąży bocian wlazł normalnie przez bramę na podwórko 🤣.
Trzymam mocno kciuki ❤️🤞🏻🤞🏻pp2018, Kroliczek2411 lubią tę wiadomość
-
Kroliczek2411 wrote:@Sosenka93 z Tym bocianem to na pewno dobry znak 😀
Mi w pierwszej ciąży bocian wlazł normalnie przez bramę na podwórko 🤣.
Trzymam mocno kciuki ❤️🤞🏻🤞🏻pp2018, Malamia lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
Jak tak piszecie o tym bólu jajników to ja dzisiaj cały dzień je czuję, zwłaszcza prawy, z którego była owu...myślałam,że sobie wkręcam, ale no czuję je..nie mogę powiedzieć, że to ból, raczej taki lekki dyskomfort
Kroliczek2411, Kinia92 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze👶
17.06 - drugi monitoring
Pink_Flowers wrote:I jak u Ciebie druga kreseczka ? U mnie była bardzo jasno różowa jednak widoczna , nie że jakiś cień cienia cienia.
Na dole jest z dzisiaj na górze z wczoraj więc jest wyraźniejsza ale trochę sobie poczytałam na innych forach i watkach i zaczęłam się dziś martwić coś będzie nie tak🙈
https://zapodaj.net/plik-a1Qa90lVtx