Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam tez microlife i ma dwa miejsca po przecinku a kosztował w Rossmanie 10 zł
U mnie dzisiaj 14 dc, teest owu wczoraj negatywny, brzuch i jajniki bola to moze dzisiaj cos wyjdzie na nimmiluszka lubi tę wiadomość
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Dziewczynki ja też mam microlife ten z dwoma miejscami po przecinku i jak na razie się dobrze sprawuje.
Widziałyście zaćmienie bo ja specjalnie z pracy wyszłam żeby oglądać hihi.
Byliśmy jakiś czas temu na nauka przedmałżeńskich i tam jeden Pan psycholog i pedagog mówił że jeśli chce się mieć synka to trzeba celować w owulację a nie przed owulacją. Co o tym sądzicie?
Mój przyszły mąż jak to usłyszał to od razu powiedział że będziemy celować w owu. Jak dla mnie to bez różnicy jaka płeć ważne żeby było zdrowe. A poza tym mój Kochany chyba sobie nie zdaję sprawy że ciąża to nie jest takie hop siup eh.miluszka lubi tę wiadomość
-
Ja też słyszałam, że te na chłopca są szybsze więc jak celujesz w owu to właśnie one dotrą do celu, a te na dziewczynki są wolniejsze ale też bardziej wytrzymałe więc one mają większe szanse jak serduszkujesz przed owu ale to tylko teoria w rzeczywistości to pewnie i tak loteria no i jak napisałaś najważniejsze żeby było zdrowe
Ja czuję że jestem już po owu teraz zostało mi nie świrować przez następne dwa tygodnie i czekać na pierwszegoKasia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki
Po dzisiejszym monitoringu proszę o przepisanie testowania na... Lany Poniedziałek albo zaleję się krwią albo łzami szczęścia i mam nadzieję na to drugie
Poniedziałek 23 marca ok godz 12 zachodzę w ciąże IUI ustalona
Dziś pęcherzyk 16mm i mam nadzieję że poczeka do poniedziałku - w niedzielę wieczorem Ovitrelle.
Ależ się denerwuję
Tym razem nie mam nic opracowane tak jak miałam wszystko idealnie ustalone przy pierwszej IUI... eh oby się udało...
Co do termometru to ja mam zwykły "rtęciowy" i wystarcza, jeśli owu jest to i taka temp jaką mogę odczytać wystarcza by potwierdzićIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualnyCo do celowania w konkretną płeć, to dość interesujący mnie temat, ale po przewertowaniu neta wzdłuż i wszerz, raczej się nie łudzę. Też uważam, że chodzi o materiał genetyczny mężczyzny. Ale próbować można, bo co nam szkodzi?
Ja moich synków mam właśnie ze wstrzelenia się w samą owulację
-
Własnie mój też by się cieszyl bardzo z syna. To jego marzenie skryte ale mówi że chce obojętnie co, byle nasze.
Pchełko no widzisz. My tez sie przytulaliśmy w samą owu, ale nie mysleliśmy o płci, po prostu trzeba było żeby w ogóle coś było W sumie też uważam że szanse są pół na pół, ale może coś w tym jest.