Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Aaa tak w ogóle to ja chcę mieć grudniowego dzieciaczia i mam nadzieje ,ze będzie mi dane chociaż o niego powalczyć w tym cyklu. W poniedziałek mam pierwszy monitoring więc nich chociaż coś tam będzie godne uwagi
-
nick nieaktualnyJa mam 3 synków, teraz staramy się o czwarte Mogłaby być córa ale jakoś obsesyjnie o tym nie myślę
Bliźnięta ponoć bardzo często rodzą się przy dłuższym przyjmowaniu kwasu foliowego-gdzieś mi się tak o uszy obiło
Ale najważniejsze z najważniejszych ważności, to żeby było i było zdrowe.
Zaraz przyjeżdżają teściowie to na wszelki wypadek już zaznaczyłam sobie "stres" na wykresie
Miłej soboty i cudownej pogody...Kati86 lubi tę wiadomość
-
A ja sobie znieszczyłam wzrok patrzac wczoraj na zaćmienie ( na głupiego nie ma rady )
Mam na jednym oku plamke przez ktora nie widze dobrze literek a jak patrze np. na y to nie widze ogonka... masakra ! -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Aaa tak w ogóle to ja chcę mieć grudniowego dzieciaczia i mam nadzieje ,ze będzie mi dane chociaż o niego powalczyć w tym cyklu. W poniedziałek mam pierwszy monitoring więc nich chociaż coś tam będzie godne uwagi
Wszyscy moi chłopcy są z późnej wiosny i lata i też jakiś zimorodek mi się marzy, a jeszcze jakby był świąteczny...
Trzymam kciuki za monitoringMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:A u mnie na bank bedzie @ bo mam wilczy apetyt,ktory zawsze dopada mnie kilka dni przed @ale zalapie sie jeszcze na koniec kwietnia jak cos
Ja też mam zawsze wilczy apetyt przed @. Po tym poznaję najbardziej, że się cholera zbliża...
Ale teraz nowiuśki cykl i mam nadzieję, że @ nie przyjdzie.
Stosujecie testy owu? -
Wyczulam w lutym, w 2 polowie cyklu, pozniej zapomnialam o tym a wczoraj sie z macalam i jest tamgdzie byl. Jak sie poloze na lewym boku i dam prawa reke do gory to jest niemalze widoczny. Nie wiem cy czekac do @ i sie zbadac w kwietniu jak bede szla na monitoring czy leciec juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 17:20
-
Vuko ja oczywiście życzę ciąży ale jeśli @ jednak przyjdzie to do 3 dnia po skończonej idź na usg - koszt zazwyczaj ok 55zł a może się okazać głupią torbielą.
Co do płci to mój od zawsze twierdzi że on ma nadwagę więc będzie tylko córka, jednak w pierwszej ciąży ja czułam że to chłopak a mężowi przyśnił się "nasz blondynek"...
Ogólnie jest nam obojętne jaka płeć bo imiona i tak już ustalone
Co do pory roku roku narodzin to ja bardzo nei chciałam aby maluch urodził się w 3 ostatnich miesiącach bo to zawsze w szkole gorzej/ciężej...
Ale jakby się teraz udało to nie pogniewam się a nawet będę dumna że będę mogła urodzić 11 grudnia - w dzień urodzin mojej Mamy[*], chociaż musiałby się dziubasek urodzić jakiś tydzień wcześniej...
ALE...Pchełka wrote:Ale najważniejsze z najważniejszych ważności, to żeby było i było zdrowe.
Swoją drogą Pchełka gratuluję synków taka gromadka to musi być pełnia szczęścia kiedyś nie chcieliśmy więcej niż dwójkę a teraz przyjmiemy każdą ilość jaką dostaniemy od życia
Vuko lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019