Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny zaglądałam dzisiaj tak na szybko na forum ponieważ miałam sporo na głowie, była przepiękna pogoda u nas to umyłam okna i zrobiłam duże porządki.
Vuko koniecznie idź na usg. Nie ma co zwlekać.
Z tą płcią macie rację tak jak pisałam ważne żeby było zdrowe hehe. Dzisiaj odwiedzìł nas mój chrześniak który ma 4 miesiące. Eh jest taki przesłodki i kochany gaworzy. Wzięłam go na ręcę i poczułam jak bardzo pragnę mieć maleństwo i ciężko mi się było dzisiaj rozstać z moim chrześniakiem.
Jutro zaczynam robić testy owulacyjne trzymajcie kciuki żeby owulacja była.
Miłego wieczorku i Dobranoc:) -
nick nieaktualnyKasia, trzymam kciuki za owu.
Tak sobie myślę, że przecież wiosna potrafi nastroić człowieka tak pozytywnie, że może wielu z nas się uda w tym kwietniu
Chociaż u nas dzisiaj chłodno, wietrznie....już byłam ptactwo wypuścić na wybiegi
Miłej niedzieli -
Vuko ja ostatnio miałam podobna sytuację, ale okazalo się, ze to nic groźnego
W czwartek miałam owulację wg Ovufriend, wiec prosze mnie wpisać na 2 kwietnia ♥Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Ja dziś miałam dziwne delikatne, różowe plamienie... Chyba za szybko na implantacyjne, bo owulacja była wg Ovufriend w czwartek.. dziwne rzeczy.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
U mnie też bywały takie "plamienia" jeszcze zanim działaliśmy.
Ogólnie takie plamienia zdarzały mi się zazwyczaj podczas jakiejś infekcji, przeziębienia itp.
Kiedyś stosowałam orofar na zatoki i katar i potem były takie plamienia. Może to i głupi przykład ale myślę że wszystkie leki mają na nasz organizm wpływ.kate55 lubi tę wiadomość
-
Morwa, czyli, że dopiero teraz miała miejsce owulacja?
Kasia, ogólnie czuję się bardzo dobrze i nie biorę aktualnie żadnych leków oprócz tego co zawsze (na tarczycę i suplementy)Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp