Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aga3107 wrote:Zapraszamy! Wiele wskazuje na to że niedługo dołączysz do nas, wykres masz bardzo ładny moim zdaniem!
Ten cykl jest zupełnie inny od wszystkich poprzednich dlatego pokładam w nim wielkie nadzieje.
Ale dziś po powrocie z pracy nie wytrzymałam - zrobiłam sikańca (godz.14:30) i niestety negatyw, podłamałam się wiem, że to dopiero 11dpo i NIE poranny mocz ale chyba gdzieś w głębi duszy chciałam zobaczyć choć cień cienia... a tu NIC
chyba zaczynam wątpić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 15:36
aga3107 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:Ten cykl jest zupełnie inny od wszystkich poprzednich dlatego pokładam w nim wielkie nadzieje.
Ale dziś po powrocie z pracy nie wytrzymałam - zrobiłam sikańca (godz.14:30) i niestety negatyw, podłamałam się wiem, że to dopiero 11dpo i NIE poranny mocz ale chyba gdzieś w głębi duszy chciałam zobaczyć choć cień cienia... a tu NIC
chyba zaczynam wątpić
W 11 dpo ja też miałam negatyw (robię paskowe). Więc głowa do góry i konsekwentnie testuj przez kolejne dni! Trzymam kciuki za drugą kreseczkę!kofeinka lubi tę wiadomość
-
kofeinka wrote:Ten cykl jest zupełnie inny od wszystkich poprzednich dlatego pokładam w nim wielkie nadzieje.
chyba zaczynam wątpić
Kochana, ja tez watpilam, ze ten cykl bedzie u mnie zielony, ale sie udalo Tobie rowniez zycze tak przyjemnego rozczarowaniqWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:10
aga3107, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:Korci mnie by jutro rano też zrobić ale nie wiem czy nie lepiej poczekać choć jeden dzień.
Zgagę mam przeokrutną
Ja tak sobie obiecywałam, że zatestuję 1 raz a potem za kilka dni. Żeby coś więcej się zadziało. Zaczęłam testowanie w 11 dpo - negatyw, i poczułam że przecież nic z tego. Ale następnego dnia -12dpo nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny test. Znowu nic. I znowu powiedziałam sobie że spróbuję za parę dni, ale znowu nie wytrzymałam. 13dpo zrobiłam test, i ..... zapomniałam o nim. Jak zajrzałam po kilku godzinach była druga kreska.
Myślałam, że może wadliwy wynik bo zobaczyłam po kilku godzinach, więc wczoraj -14dpo musiałam sprawdzić, i już czekałam co będzie. Za niedługo pojawiła się druga kreska. To samo dziś -15dpo. Te kreski z 3 testów utrzymują się do dziś, są może trochę bledsze, ale są. Ja bezpośrednio przed ciążowym, testowałam owulacyjnym. Każdy wyszedł pozytywny. Nawet mocniejsze krechy niż w czasie owulacji.
A testy mają różne czułości, bierzesz to pod uwagę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 18:05
-
aga3107 wiem, ja mam jeszcze 3 testy ciążowe w szufladzie (każdy z innej firmy - nordtest, pre-test, check&go) i testy owu też mam i może sobie dziś wieczorkiem jeden owulacyjny machnę
nawet nie myślałam, że będę aż tak to wszystko przeżywać, cały cykl było spoko a teraz psychika siada...
Masz rację, ciężko jest wytrzymać - rano znów zrobię sikańca.
A powiedz mi lepsze są płytkowe czy strumieniowe według Ciebie...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 18:24
aga3107 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:aga3107 wiem, ja mam jeszcze 3 testy ciążowe w szufladzie (każdy z innej firmy) i testy owu też mam i może sobie dziś wieczorkiem jeden owulacyjny machnę
nawet nie myślałam, że będę aż tak to wszystko przeżywać, cały cykl było spoko a teraz psychika siada...
Masz rację, ciężko jest wytrzymać - rano znów zrobię sikańca.
A powiedz mi lepsze są płytkowe czy strumieniowe według Ciebie...?
Nie wiem, to zależy pewnie od czułości.
Ja tylko takie robiłam, bo takie kupiłam na allegro:
I ciążowe też tego typu.
Nawet nie wiem jakiej są czułości.
Ale mam jeszcze jeden niewykorzystany, płytkowy- kupiony w aptece i on ma czułość 25mlU/ml.
Sprawdź czułość. Najczulsze są chyba 10mlU/ml i one wykrywają najwcześniej.kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeju gratuluje dziewczyny! ja czekam 2 tygodnie teraz do testowania. Antykoncepcje odstawilam 4 miesiace temu. Ale 3 miesiace temu ginekolog powiedzial ze mam pecherzyk dominujacy. Odczekalam bez pewnych staran 2 miesiace ale juz 3ci miesiac w tym samym DC mam owulacje (prawdopodobna). Teraz wycelowalismy ze staraniami tak jak powinno byc. Dwa dni z rzedu pozytywny test owu:) jeszcze jutro zrobie i juz nie mam testow owu:) oby do 10.05!
-
Pchełka wrote:Vuko, Aga, GRATULACJE!!!!!
Całuję gorąco Dziewczyny i ściskam
Vuko wielki cmok
Dziewczyny, testy o czulosci 10 sa dupy! Czasami nawet dziewczynom wychodzily negatywne 10, a 25 pozytywny.
Jezeli chodzi o rodzaj testow, to ja robilam pierwszy paskowy z rossmana za 7zl, a drugi mi dala babka w aptece plytkowy vitam czy jakos tak.aga3107 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnesia wrote:Jeju gratuluje dziewczyny! ja czekam 2 tygodnie teraz do testowania. Antykoncepcje odstawilam 4 miesiace temu. Ale 3 miesiace temu ginekolog powiedzial ze mam pecherzyk dominujacy. Odczekalam bez pewnych staran 2 miesiace ale juz 3ci miesiac w tym samym DC mam owulacje (prawdopodobna). Teraz wycelowalismy ze staraniami tak jak powinno byc. Dwa dni z rzedu pozytywny test owu:) jeszcze jutro zrobie i juz nie mam testow owu:) oby do 10.05!
Trzymam kciuki! -
nick nieaktualny