Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
emilanka wrote:no na mnie pod tym względem zawsze można liczyć
To fakt
A Ty Kofeinko teraz nie masz czego żałować, bo do jutra niedaleko i wtedy zrobisz wiarygodny test z porannego moczu!kofeinka, aga3107 lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Kofeinka, jutro prosze ladnie dwie kreski wysikac ja jak testowalam to bylam totalnie na luzie,bo bylqm pewna,ze nic z tego, a poza tym byl to 12dpo,ale musiqlam zatestowac po odstawieniu dupka. A jak zobaczylam,ze pojawia sie druga krecha, to w ogole to dp mnie nie docieralo i myslalam,ze pomylili testy i dali mi owulacyjny. Ale jak kilka godz pozniej kupilam test w aptecei moalam zakraplac, to lapa mi sie strassnie trzesla,bo bylam pewna,ze nic nie wyjdzie ale snowu dwie tluste krechy
kofeinka, anja83, aga3107 lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Kofeinka, jutro prosze ladnie dwie kreski wysikac ja jak testowalam to bylam totalnie na luzie,bo bylqm pewna,ze nic z tego, a poza tym byl to 12dpo,ale musiqlam zatestowac po odstawieniu dupka. A jak zobaczylam,ze pojawia sie druga krecha, to w ogole to dp mnie nie docieralo i myslalam,ze pomylili testy i dali mi owulacyjny. Ale jak kilka godz pozniej kupilam test w aptecei moalam zakraplac, to lapa mi sie strassnie trzesla,bo bylam pewna,ze nic nie wyjdzie ale snowu dwie tluste krechy
Szczęściara!!!
też bym chciała jutro zobaczyć dwie tłuste krechy na teście... a brzydko mówiąc będę jutro "posrana" ze stresu. O 5:00 mierzę temperaturę i już przy niej będę się bała, a potem idę sikańca zrobić... masakra!!
więc jutro około 5:00 rano wszystko się rozstrzygnie... tylko jak znam życie to ze stresu spać nie będę mogła
aga3107 lubi tę wiadomość
-
kofeinka wrote:Szczęściara!!!
też bym chciała jutro zobaczyć dwie tłuste krechy na teście... a brzydko mówiąc będę jutro "posrana" ze stresu. O 5:00 mierzę temperaturę i już przy niej będę się bała, a potem idę sikańca zrobić... masakra!!
więc jutro około 5:00 rano wszystko się rozstrzygnie... tylko jak znam życie to ze stresu spać nie będę mogła
Ty się nie stresuj, bo to niczemu dobremu nie służy...
Znam temat, że nie można spać, ale postaraj się z myślą o ewentualnym maleństwie
To jutro 5:10 czekamy tu na wieścikofeinka, aga3107 lubią tę wiadomość
Kofeinko ja też mocno trzymam kciuki i czekam na wynik testu :*
Dziewczynom, którym się udało serdecznie gratuluję i życzę wszelkiej pomyślności, spokojnej ciąży i dużo zdrowia dla Was i dla Fasolek
podzielcie się trochę wiruskamiVuko, kofeinka, aga3107 lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Kofeinka, jutro koniecznie daj znac, bede czekac,choc moze nie od 5 rano
Dam znać obojętne jaki będzie wynik... choć może nie od razu o 5:00, bo jeśli będzie negatyw to chyba nie będzie mi się chciało nawet kompa odpalićaga3107 lubi tę wiadomość
-
kofeinka wrote:Dam znać obojętne jaki będzie wynik... choć może nie od razu o 5:00, bo jeśli będzie negatyw to chyba nie będzie mi się chciało nawet kompa odpalić
głowa do góry i daj znać jak tylko będziesz w stanieaga3107 lubi tę wiadomość
inaa wrote:Nasze kwietniowe motto : Autorka: Summerka :
Kwiecień plecień, bo przeplata, w kwietniu każda w ciąży lata;)
Lista kwietniowych testerek:
1- kierzynka, Wenndi, kredeczka91@, kata89@
2- Anulk88k@, kate55@
3- Aleksandrakili@, momo1009@
4- Tynka1990@, Justine M, alinka@
5- Ballerina, kama005@, kot_bury@, Oluniaaa, Gabi.@,
6- anucha@, madzianka@, Kati86@, MadzikForever@
7- inezka@, Ann.naa@
8- Bulimulia @, myssss@, Mona_M@, Chellsy
9- MatyldaG, Kasia1986@
10- Anusi_a, Izoleccc@, AnaR @, anka418
11- zonaboba@, justyna14 , blumen21